- 13 Aralık 2024
- 1.013
- 894
- 38
Aman AllahımBenim kız minyon diye ben 3 aylık aldım aşkım. Bende ayağına ne giydirsem diye düşünüyordum sen nasıl bişi aldıın ayağınaaa
İstanbuldayım bende yakıyorum en düşük ayarda gülmeyinAma şimdiden kombi yakmaya başladık bu da şov yani
Ben de manikür pedikür istiyorum hatta bu hafta gidecektim Ama alerjiden ötürü eski sandığım sütleri kullanamayacağım şu anda tam diyete uygun süt elimde yok kapandım eveAy kizlar daraldim bunaldim bakimsizliktan. Uzerime peelingler serumlar atin. Emzirirken kullanmasi guvenli bildiginiz urun tavsiyeleri versenize tek tek her icerige bakmaktan bunaldiminfluce edin beni bacilarim bitsin bu anne topuzu pijama kombinleri
Yakındır biz de başlarız yakmaya ama aman diyim kızlar evi çok sıcak yapmayın asıl o zaman hasta oluyorlar. 22 ideali diyorlar ama 22 de ben üşüyorumİstanbuldayım bende yakıyorum en düşük ayarda gülmeyin
Benim bulunduğum semt yüksek kesim buraya erken kış geliyorYakındır biz de başlarız yakmaya ama aman diyim kızlar evi çok sıcak yapmayın asıl o zaman hasta oluyorlar. 22 ideali diyorlar ama 22 de ben üşüyorum23’te tutmaya çalışIyoruz
Ya ne şanslı bi kızAman Allahımkızımın kaderi abisininkini giyecek neyse ki kırmızı almışım astronotu
Yine abiden kalan peluş vardı onları atayım şimdilerde daha uygun olur herhalde
Ya ben 23te de üşüyorum ahahahahahha eskişehir ayazı başladı aklım çıkıyo hasta olcak diyeYakındır biz de başlarız yakmaya ama aman diyim kızlar evi çok sıcak yapmayın asıl o zaman hasta oluyorlar. 22 ideali diyorlar ama 22 de ben üşüyorum23’te tutmaya çalışIyoruz
Benim hissettiğimle ilerlersek bku yeriz ben yaz kış yorganla pandufla geziyorum evdeBenim bulunduğum semt yüksek kesim buraya erken kış geliyor
Özellikle akşamları açıyorum gece serin oluyo gündüz okadar değilde.
Ben derece kullanmıyorum ya anam babam usulü annem anneler hisseder diyor
Ahahha yok senin gibiler hariçYa ben 23te de üşüyorum ahahahahahha eskişehir ayazı başladı aklım çıkıyo hasta olcak diyebiyandan yakmayıp soğuğa alıştırmak lazım çocuğu kutup ayısı gibi
Benim hissettiğimle ilerlersek bku yeriz ben yaz kış yorganla pandufla geziyorum evde
Zaten bilerek yapmıyorlarsa benim de adım limon değilEvet bencede çok saçma küçücük bebeyle bankada mı bekleyeceksiniz bide bunun gitmesi etmesi var
Ayyy tam bir soğuk insanıyım keşke buraya da kış gelseBenim bulunduğum semt yüksek kesim buraya erken kış geliyor
Özellikle akşamları açıyorum gece serin oluyo gündüz okadar değilde.
Ben derece kullanmıyorum ya anam babam usulü annem anneler hisseder diyor
Caudalie var bu de. Rosecea varÜf evet evet bende isterim. Bade natural doğal sanırsam
Ben de daha uzun kollulara yeni gectim ama bugun cok soguk istanbul polar battaniye cikardim disari gidiyordukBana vız gelir tırıs giderzaten uyuduğunu görmedik henüz. Belki bi çılgınlık yapıp uyumaya karar verip bizi şaşırtır atak haftası şok
Astronot için erken değil mi ya. Ben zıbın üstüne patikli tulum giydiriyorum üstünde ince bi battaniye
El ayak kafa sinir uclari oldugundan zor isiniyor usudugu anlamina gelmez demisti doktor.El ayak soğuk olunca çok yanıltıyor
Bugun cok soguktu ama biz daha hic yakmadik. Ev 26.5-28 arasi uzun kollu ince tulumlara yeni gectikİstanbuldayım bende yakıyorum en düşük ayarda gülmeyin
Ay tuh sut isi fena olmus. Neyse gec olsun guc olmasin bacim ben gecen kas biyik aldirdim valla iyi geldiBen de manikür pedikür istiyorum hatta bu hafta gidecektim Ama alerjiden ötürü eski sandığım sütleri kullanamayacağım şu anda tam diyete uygun süt elimde yok kapandım eve
23 de ben hasta olurum birak bebemiYakındır biz de başlarız yakmaya ama aman diyim kızlar evi çok sıcak yapmayın asıl o zaman hasta oluyorlar. 22 ideali diyorlar ama 22 de ben üşüyorum23’te tutmaya çalışIyoruz
Aşkım eskişehire gelAyyy tam bir soğuk insanıyım keşke buraya da kış gelseAntalya da hala gece klimayla uyuyoruz biz
Ah aşkım keşke buna uyabilsemUyumayan bebelere rutin başlayalım bu böyle gitmez işe başlamalardan önce.
Kolikler için duş masaj emzirme gaz hafif kucakta sallama
Duşsuz rutinde de bir ninni belirliyoruz. Size ait bir tshirt (kokunuz için) 6. Ayda uyku arkadaşı gelecek bunun yerine
Akşam 9dan sonraya kalmamalı gece uykusuna geçmesi
8buçuk gibi evdeki sesleri yumuşatıyoruz, ışıklar loş ev ne sıcak ne soğuk
Yavaştan rutine başlayalım. Besledikten gazını çıkardıktan sonra uyuyacağı odaya geçelim. Salonda uyutursak öyle alışır büyüdükçe bizimle olmadan uyumaz uyuyacağı odayı düzeni benimsesin. Israrla bu düzeni çocuğun zihnine benimseticez.
Çocuktan sinyaller gözlemlicez. Bu sinyalleri gördük mü hemen rutine başlıyoruz.
Mesela benim cadı kız değişik bir ağlama stiliyle birlikte elini yüzüne götürüyor, esniyor huzursuzlanıyor ama bu başka bi kuduruk huzursuzluğu. Bazen uzaklara öylece boş bakıyor sonra huzursuzlanıyor djjd
Düzen oluşturmamız lazım bu böyle gitmez yaşlandık şu 2 ayda. Bir sürü video izledim hemen hemen hepsinin özeti bunlar. Gazamız mübarek ola ben başlıyorum
Allah korusun sıcağı dozun da severimAyyy tam bir soğuk insanıyım keşke buraya da kış gelseAntalya da hala gece klimayla uyuyoruz biz
Ben başladım bu düzene 3 gün oldu 3 gündür iyi ilerliyoruz umarım hep böyle devam ederrrUyumayan bebelere rutin başlayalım bu böyle gitmez işe başlamalardan önce.
Kolikler için duş masaj emzirme gaz hafif kucakta sallama
Duşsuz rutinde de bir ninni belirliyoruz. Size ait bir tshirt (kokunuz için) 6. Ayda uyku arkadaşı gelecek bunun yerine
Akşam 9dan sonraya kalmamalı gece uykusuna geçmesi
8buçuk gibi evdeki sesleri yumuşatıyoruz, ışıklar loş ev ne sıcak ne soğuk
Yavaştan rutine başlayalım. Besledikten gazını çıkardıktan sonra uyuyacağı odaya geçelim. Salonda uyutursak öyle alışır büyüdükçe bizimle olmadan uyumaz uyuyacağı odayı düzeni benimsesin. Israrla bu düzeni çocuğun zihnine benimseticez.
Çocuktan sinyaller gözlemlicez. Bu sinyalleri gördük mü hemen rutine başlıyoruz.
Mesela benim cadı kız değişik bir ağlama stiliyle birlikte elini yüzüne götürüyor, esniyor huzursuzlanıyor ama bu başka bi kuduruk huzursuzluğu. Bazen uzaklara öylece boş bakıyor sonra huzursuzlanıyor djjd
Düzen oluşturmamız lazım bu böyle gitmez yaşlandık şu 2 ayda. Bir sürü video izledim hemen hemen hepsinin özeti bunlar. Gazamız mübarek ola ben başlıyorum
Sorma sağıyordum atıyordum buzluğa ne yapıcam acaba onlarıCaudalie var bu de. Rosecea var
Ben de daha uzun kollulara yeni gectim ama bugun cok soguk istanbul polar battaniye cikardim disari gidiyorduk
El ayak kafa sinir uclari oldugundan zor isiniyor usudugu anlamina gelmez demisti doktor.
Bugun cok soguktu ama biz daha hic yakmadik. Ev 26.5-28 arasi uzun kollu ince tulumlara yeni gectik
Ay tuh sut isi fena olmus. Neyse gec olsun guc olmasin bacim ben gecen kas biyik aldirdim valla iyi geldi
23 de ben hasta olurum birak bebemi26.5 iki gundur uzun esofmanlar giymeye basladim. Abartiyor doktorlar bu hususu dicem de kardesim de doktor hakikaten cocuga kisin bile bir kac kere mont giydirdi mubarek arkasinda giydir cocugu diye dolasiyodum. Cocuk da oyle alisti usumuyo valla. 27nin altina dustugunde uzun kollu tulumlara gectik biz 22 de kazak giydiririm heralde
Benim salonum güneş almıyıor serin oluyor bütün gün.Caudalie var bu de. Rosecea var
Ben de daha uzun kollulara yeni gectim ama bugun cok soguk istanbul polar battaniye cikardim disari gidiyorduk
El ayak kafa sinir uclari oldugundan zor isiniyor usudugu anlamina gelmez demisti doktor.
Bugun cok soguktu ama biz daha hic yakmadik. Ev 26.5-28 arasi uzun kollu ince tulumlara yeni gectik
Ay tuh sut isi fena olmus. Neyse gec olsun guc olmasin bacim ben gecen kas biyik aldirdim valla iyi geldi
23 de ben hasta olurum birak bebemi26.5 iki gundur uzun esofmanlar giymeye basladim. Abartiyor doktorlar bu hususu dicem de kardesim de doktor hakikaten cocuga kisin bile bir kac kere mont giydirdi mubarek arkasinda giydir cocugu diye dolasiyodum. Cocuk da oyle alisti usumuyo valla. 27nin altina dustugunde uzun kollu tulumlara gectik biz 22 de kazak giydiririm heralde
ilaç üzerinde sabah 1 akşam 1 yazıyordu bende sabah aç karna 1 tane aldım midem bulanıyor diye almaz olaydım bütün gün sersem gibiydim ama daha önce de kullanmıştım bu kadar sersem yaptığını hatırlamıyorumDonence otizmi tetikliyor diye biliyorum kuzum tedbirli kullan istersen
Ben 7 ay kullandim. Uyku yapiyor o yuzden gece yatmadan once alman gerekiyor. Prospektusunde detaylica aciklamislar kullanimini
Ben evde iç çamaşırıyla duruyorum. Doğumdan beri menapozlu gibi sıcak basıyor beni sürekli terliyorum.Aşkım eskişehire gelakşamları 9 10 derece kombi 40ta açıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?