2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ben ilk zamanlar uzun giydirdim yogun baskilar sonucu kisa kola gectim. Ay benim kizim da alerjik baya ama o haziran dogumluydu cok sicaklarda baya buyumustu bunda cok saskina dondum. Ay yarim saat islem ama insana cok iyi geliyor
Ben ince patikli altlardan aldim icine corap giydiriyorum. Altini alirken ayaklari soguk geldi hep gazi olmasin diye. Ay bence de asiri soguk ya 24 bile
Kuzu ilk gun gece 1 tane al yatmadan. Eger ertesi gun bulantin devam ederse gece yatmadan iki tane al. 3. Gun hala devam ederse gece yatmadan 2 tane ertesi sabah oglen de 1 tane al. Gunde 4 e kadar cikabilirsin diye hatirliyorum. Bna gece yatmadan 2 tane yatiyordu

Bende senin gibi giydiriyorum şimdiden kalın giydirirsek asıl soğuklarda ne giydirecez bence yeterli bizimki

Teşekkür ederim ne güzel yazmışsın
Her akşam duş masaj üst değiştirme gibi bir rutinizimiz var aslında ama 3 saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum gözünü kırpmadı

Hala öyleyim de baktım tulumlar ince artık dışarı çıkarken o yüzden dediydim. Peluş tulum aldım altına da peluş patikler dışarda şimdiki havalarda iş görür dedim. Ama 1-2 aya kalmaz astronot tulum gerekebilir ya doktora sağlık ocağına oraya buraya giderken

Valla o kadar süre iyi dayanmış. Biİm babamız hemen bana getiriyor emzir bende emziriyorum ona veriyorum al gezdir. çocuk top oldu aramızda birbirimize atıyoruz
Hahaha Allah seni ne etmeye.
Vala Allah razı olsun eşimden sen git belim ağrıyor zaten dedi maç izlemişler hiç de ağlamadı diyor. Bugün de dışarı çıkıp arkadaşınla buluş keyif yap ben bakarım diyor

Hiç bilgim yok işte o konuda ne olacağı belli olmaz sormak lazım az da olsa bırakmak istemem doğrusu
Aynen bez parasi
Kızlar Akşam 8den beri uyuyordum sağolsun eşim bebekle ilgilendi
Ooohhhh misssss
Ecowel nemlendirici kremi var. Benim bebişin suratında soyulmalara iyi geldi. Kokusunda hafif. Doğal içerik.
Evet ben de onu kullaniyorum hemen de emiliyor banyodan sonra cok rahat sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…