- 22 Mart 2023
- 4.572
- 2.911
- 63
- 31
Eskişehirde cocuk isilik mi olurAşkım ben aldım bitane e bebekten ama giydirsem isilik olur hissini aşamıyorum ya
Kadife bi tulum aldım idare etmezse ben de öyle mont alıcamKızlar havalar soğudu artık özellikle akşamları dışarı çıkarken astronot tulum gerekir mi sizce
Vala bence mantıklı canım nasıl soğudu birden havalarKadife bi tulum aldım idare etmezse ben de öyle mont alıcam
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinBen ilk zamanlar uzun giydirdim yogun baskilar sonucu kisa kola gectim. Ay benim kizim da alerjik baya ama o haziran dogumluydu cok sicaklarda baya buyumustu bunda cok saskina dondum. Ay yarim saat islem ama insana cok iyi geliyor
Ben ince patikli altlardan aldim icine corap giydiriyorum. Altini alirken ayaklari soguk geldi hep gazi olmasin diye. Ay bence de asiri soguk ya 24 bile
Kuzu ilk gun gece 1 tane al yatmadan. Eger ertesi gun bulantin devam ederse gece yatmadan iki tane al. 3. Gun hala devam ederse gece yatmadan 2 tane ertesi sabah oglen de 1 tane al. Gunde 4 e kadar cikabilirsin diye hatirliyorum. Bna gece yatmadan 2 tane yatiyordu
Sen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibiAy kizlar daraldim bunaldim bakimsizliktan. Uzerime peelingler serumlar atin. Emzirirken kullanmasi guvenli bildiginiz urun tavsiyeleri versenize tek tek her icerige bakmaktan bunaldiminfluce edin beni bacilarim bitsin bu anne topuzu pijama kombinleri
Ay benimde eşim iş değiştirecek bizde ev değiştirebiliriz birkaç aya napıcam bilmemSen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibi
Anaaaa anaaaaa helal len cesaretine sjhshsjsjsSen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibi
Bol emzir burnunu temizleKizi hasta ettik yaarada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
Böyle böyle büyücekler canım korkma ateş yoksaKizi hasta ettik yaarada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
Ay ben o isi 8 aylik hamileyken hallettim biliyorsunSen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibi
Bizimki de ayni bir haftadir tek tuk oksuruk, sik hapsurma ve 2-3 gundur burun tikali. Gecmis olsun tam hastalik zamani vallaKizi hasta ettik yaarada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
Allah kolaylık versinSen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibi
Geçmiş olsun sık sık burnunu açmaya çalış, illa oluyor tam mevsimiKizi hasta ettik yaarada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
HahahaAllah seni ne etmeye.
Vala Allah razı olsun eşimden sen git belim ağrıyor zaten dedi maç izlemişlerhiç de ağlamadı diyor. Bugün de dışarı çıkıp arkadaşınla buluş keyif yap ben bakarım diyor
Aslında eşim sever çocukları ama bebeğimiz çok küçük babası ne yapacağını bilmiyor oyun oynamıyor hikaye anlatmıyor kitap okuma yok evde bi tur kızım sıkılıyor heme geri geliyor paketim.Ya evet kucağında bebek ve ikisi de yazık bakışlı bir şekilde bana geliyorlar hemen bumerang gibi
Çok geçmiş olsun, bizimki de atlattı böyle bi şey geçtiğimiz hafta, ben de çok endişelendim ama geçti gitti bile. Hızlıca iyileşir umarımKizi hasta ettik yaarada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
Ankara’da olduk biz. Bir kere arkadaşım beneğimin yattığı odaya soğuk bebek üşür burda dedi diye çocuğumu sardım sarmaladım sabahına tüm yüzü isilik sadece yüzünde ama. Geçmiyor yirmi gündür bu gün annem zeytinyağı piştiği geçirdi bunuda geçirir diye sürdü bakalım ne olacak.Eskişehirde cocuk isilik mi olur
Aşkım kakası nasıl, isilik olsa 20 günde geçmez miydiAnkara’da olduk biz. Bir kere arkadaşım beneğimin yattığı odaya soğuk bebek üşür burda dedi diye çocuğumu sardım sarmaladım sabahına tüm yüzü isilik sadece yüzünde ama. Geçmiyor yirmi gündür bu gün annem zeytinyağı piştiği geçirdi bunuda geçirir diye sürdü bakalım ne olacak.
Gözümde canlandı o kadar tanıdık kiYa evet kucağında bebek ve ikisi de yazık bakışlı bir şekilde bana geliyorlar hemen bumerang gibi
benim kızda aynı oldu burun temizliği yaptıkKizi hasta ettik yaarada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
Burnu yıkayan var mı ya ? Ben aşırı panik olduğum için cesaretim yokBol emzir burnunu temizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?