2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Sen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibi

Sen gel bendeki bakımsızlığı gör ev taşıma kararı verdik her şey çok harikaymış gibi
Ay ben o isi 8 aylik hamileyken hallettim biliyorsun ay uzerine bir de banyolar tadilata girdi silikonlar derzler, sonra bir de evin her yerine dolap yapildi talas pisligi. İyi dogurmadim o kadar isin icinde
Kizi hasta ettik ya arada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
Bizimki de ayni bir haftadir tek tuk oksuruk, sik hapsurma ve 2-3 gundur burun tikali. Gecmis olsun tam hastalik zamani valla

Ya evet kucağında bebek ve ikisi de yazık bakışlı bir şekilde bana geliyorlar hemen bumerang gibi
Aslında eşim sever çocukları ama bebeğimiz çok küçük babası ne yapacağını bilmiyor oyun oynamıyor hikaye anlatmıyor kitap okuma yok evde bi tur kızım sıkılıyor heme geri geliyor paketim.

Eskişehirde cocuk isilik mi olur
Ankara’da olduk biz. Bir kere arkadaşım beneğimin yattığı odaya soğuk bebek üşür burda dedi diye çocuğumu sardım sarmaladım sabahına tüm yüzü isilik sadece yüzünde ama. Geçmiyor yirmi gündür bu gün annem zeytinyağı piştiği geçirdi bunuda geçirir diye sürdü bakalım ne olacak.

Aşkım kakası nasıl, isilik olsa 20 günde geçmez miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…