2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Ya bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi
Ay benim fobim var resmen ilk kızım sağolsun sadece 2 kere gece öğününde gözü bile kapalıyken biberon vermiştim ve sonrası aylar süren meme reddi. Psikolojim alt üst olmuştu o yüzden hiç cesaretim yok ama bu iş çocuktan çocuğa çok değişiyor. Ben yine de bir süre daha vermem biberon. Belki 6.ayda ek gıdaya geçince artık memeyi reddetse de olur deyip öyle şeyaparım

Bizim de öyle oldu tam 40ında. 1 hafta öyle geçti resmen 10ar dklık kuş uykusu uyuyordu sadece. Sonra düzeldi tekrar, şimdilerde daha iyi

Gece bizimki de 2 ye kadar hiç uyumadı sonra da sadece memede uyudu elimden başka bir şey gelmiyor çaresiz kaldım gerçekten bırakıyorum ağlıyor belim boynum koptu artık

Gece bizimki de 2 ye kadar hiç uyumadı sonra da sadece memede uyudu elimden başka bir şey gelmiyor çaresiz kaldım gerçekten bırakıyorum ağlıyor belim boynum koptu artık
Böyle kriz anlarında bizimkine balkona çıkmak çok iyi geliyor ya. Yüzüne bi rüzgar çarpınca rahatlıyor herhalde denemişssinizdir belki ama bi söyleyeyim dedim. Dün akşam balkonda uyutttum sonra yatağına yatırdım mesela

Ya evet bir anda bakıyorum tükürüğü boğazına kaçmış öyle dururken kendini bir anda kaosa sürüklüyor

Geçmiş olsun şifa olsun

Benim önerim dua etmek benimki emerek ıyuyor maalesef onun dışında asla uyutamıyorum önerisi olan varsa ben de alırım, emzik de almadı

Of tam biberona yükseliyorum sonra böyle hikayeler beni aşırı tedirgin ediyor

Ay işte bundan çok korkuyorum üf

Ya evet bir anda bakıyorum tükürüğü boğazına kaçmış öyle dururken kendini bir anda kaosa sürüklüyor
Hahhahaha evet evet gözler faltaşı öksürme vs aklım çıkıyor kaç kere heimlich yaptım shshsjsjsjsj halbuki 2 öksürse geçecek ama panikliyo benide panikletiyo

Benim önerim dua etmek benimki emerek ıyuyor maalesef onun dışında asla uyutamıyorum önerisi olan varsa ben de alırım, emzik de almadı
Hahahahahah +1 bide birkaç kere annem ayakta sallayarak uyutabildi ama tilki uykusu şak diye uyandı

Kızlar benim bebeğim dün aşıdan sonra çok huysuzdu bugün tam tersi çok sakin halsiz ve uykulu bu normal mi aşı yaptıranlar sizde böyle bisey oldu mu

Dün asla uyumayan kızım şimdide aralıksız uyudu tüm gündüz. artık gecemiz nasıl geçecek belli oldu. Aşırı bunaldım yarın arkadaşlarım gelecekti hastalanmış ikisi iptal oldu. Bunalmıştım iyi gelecekti. Evide iyice temizledim vakit buldukça haftaya aynı stres nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…