Ay benim fobim var resmen ilk kızım sağolsunYa bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi
Bizim de öyle oldu tam 40ında. 1 hafta öyle geçti resmen 10ar dklık kuş uykusu uyuyordu sadece. Sonra düzeldi tekrar, şimdilerde daha iyiKızlar tam 40 günlük olduk, benim bebiş birden değişmeye başladı. Uykusundan daha erken uyanıyor, dalmakta zorluk çekiyor. Kundak, emzik, sallama, beyaz gürültü ninni hepsini bir deniyorum ama önceye göre artık çok etki etmiyor. Meme verince tak gözleri gidiyor uyuyor ama uzmanlar meme vererek uyutmayın , uyku ile ilişkilendirmesinler ileride zorluk yaşarsınız diyorlar ama diğer türlü de uyumak bilmiyor:/ şimdiye kadar her şey güzel giderken tam 40. Gün ayarlarımız güncellendi sanki çoook uykum var , öneriniz var mı
Gece bizimki de 2 ye kadar hiç uyumadı sonra da sadece memede uyudukızlar öldüm bittim ya. 14 saattir uyanık olur mu elli günlük insan yaMisafir geldi su içmeyi unuttum öğlen yemeği atladım tabi memeler bomboş olanıda arada emzik gibi içti mama da verdim arada kustu. Ne kadar emdi aç mı tok mu kaç saat oldu bizde hiç yok bunlar. Uyku eğitimi vereyim 20.00 de banyo falan yok yani ben pes etti. Aşırı sinirim bozuk evdekiler görmesin diye ağlamıyorum bıktım galiba. Eski hayatımı özlüyorum
Böyle kriz anlarında bizimkine balkona çıkmak çok iyi geliyor ya. Yüzüne bi rüzgar çarpınca rahatlıyor herhaldeGece bizimki de 2 ye kadar hiç uyumadı sonra da sadece memede uyuduelimden başka bir şey gelmiyor çaresiz kaldım gerçekten bırakıyorum ağlıyor belim boynum koptu artık
Ya evet bir anda bakıyorum tükürüğü boğazına kaçmış öyle dururken kendini bir anda kaosa sürüklüyorBabasına o konuda güvenemem vur derim öldürür elinin öyle ayarı yokbide eldiven için steril açmak lazım nonsteriller biraz sıkıntılı. Biberon çıkartıp şak vermelik çok güzel instada gördüm fincanla veriyorlardı ama boğuluverir benimki tükürüğünde boğuluyo
D vitaminin düşükse d vitamını kullansana bağışıklığa iyi gelir geçmiş olsunAy ben yine grip oldum. Bir insanın bağışıklığı nasıl düşük olabilirim canlı kanıtıyım. Grip aşısı olmayı düşünüyorum olan var mı emzirmede ?
Geçmiş olsun şifa olsun2 ay aşılarını olduk. Bebe ağlıyo ben ağlıyom babası hangimize bakacağını şaşırdı. Çocuğu tut diyorum bacaklarını tutarken babasıyla ağlaşıyoz hemşire sakinleştirmeye çalışıyo ay rezil anlardıÇok ağladı kuzum. İç çeke çeke uyudu ateş takibinde olcam. Yarım çay kaşığı calpol verdim. İnş şifa olur kuzuya.
Kriz yönetemediğimi farkettim. Neyse sonra toparladık bu gece nöbet var inş ateş yapmaz şifa olur kuzuma
Benim önerim dua etmekKızlar tam 40 günlük olduk, benim bebiş birden değişmeye başladı. Uykusundan daha erken uyanıyor, dalmakta zorluk çekiyor. Kundak, emzik, sallama, beyaz gürültü ninni hepsini bir deniyorum ama önceye göre artık çok etki etmiyor. Meme verince tak gözleri gidiyor uyuyor ama uzmanlar meme vererek uyutmayın , uyku ile ilişkilendirmesinler ileride zorluk yaşarsınız diyorlar ama diğer türlü de uyumak bilmiyor:/ şimdiye kadar her şey güzel giderken tam 40. Gün ayarlarımız güncellendi sanki çoook uykum var , öneriniz var mı
Of tam biberona yükseliyorum sonra böyle hikayeler beni aşırı tedirgin ediyorAy benim fobim var resmen ilk kızım sağolsunsadece 2 kere gece öğününde gözü bile kapalıyken biberon vermiştim ve sonrası aylar süren meme reddi. Psikolojim alt üst olmuştu o yüzden hiç cesaretim yok ama bu iş çocuktan çocuğa çok değişiyor. Ben yine de bir süre daha vermem biberon. Belki 6.ayda ek gıdaya geçince artık memeyi reddetse de olur deyip öyle şeyaparım
Ay işte bundan çok korkuyorum üfAy benim fobim var resmen ilk kızım sağolsunsadece 2 kere gece öğününde gözü bile kapalıyken biberon vermiştim ve sonrası aylar süren meme reddi. Psikolojim alt üst olmuştu o yüzden hiç cesaretim yok ama bu iş çocuktan çocuğa çok değişiyor. Ben yine de bir süre daha vermem biberon. Belki 6.ayda ek gıdaya geçince artık memeyi reddetse de olur deyip öyle şeyaparım
Hahhahaha evet evet gözler faltaşı öksürme vs aklım çıkıyor kaç kere heimlich yaptım shshsjsjsjsj halbuki 2 öksürse geçecek ama panikliyo benide panikletiyoYa evet bir anda bakıyorum tükürüğü boğazına kaçmış öyle dururken kendini bir anda kaosa sürüklüyor
Hahahahahah +1 bide birkaç kere annem ayakta sallayarak uyutabildi ama tilki uykusu şak diye uyandıBenim önerim dua etmekbenimki emerek ıyuyor maalesef onun dışında asla uyutamıyorum önerisi olan varsa ben de alırım, emzik de almadı
Bu bebek ağlamasın kim ağlasın ya yazıktır salmonella bebekKızlar bebesi çok ağlayan varsabebenizi önce yumurta sonra un sonra çıtır pane harcına bularsanız rahatlarmış
Gündüz huzursuzdu şimdi uyuyor 3 saattir. Süt içti azcık ağladı geri uyuduKızlar benim bebeğim dün aşıdan sonra çok huysuzdu bugün tam tersi çok sakin halsiz ve uykulu bu normal mi aşı yaptıranlar sizde böyle bisey oldu mu
Hahah ben de öyleyimHahhahaha evet evet gözler faltaşı öksürme vs aklım çıkıyor kaç kere heimlich yaptım shshsjsjsjsj halbuki 2 öksürse geçecek ama panikliyo benide panikletiyo
Sonra yerim ben onuKızlar bebesi çok ağlayan varsabebenizi önce yumurta sonra un sonra çıtır pane harcına bularsanız rahatlarmış
Aşkımmm öldüm bittim mahvoldum ev topluyom taşınma var pazar günü feleğim şaştı eşimin çalışma saatleri uzun. Annem rahatsız 2 cocukla mahvoldumAşkım yaşıyon mu sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?