2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
İnşallah hiç öyle bisey yaşanmaz red fln

Ay ben yine grip oldum. Bir insanın bağışıklığı nasıl düşük olabilirim canlı kanıtıyım. Grip aşısı olmayı düşünüyorum olan var mı emzirmede ?

Aşkım hiiiç ama hiiiç yalnız değilsin bende esli hayatımı çok özledim. Böyle yorgunluk zamanlarında özellikle o kadar özlüyorum ki. İşe gitmeyi özledim, rahatça duş almayı özledim, çıkıp rahatça yürüyüş yapmayı özledim ve bu liste uzar gider. Ama geçecek bunlar elbet hep böyle kalmayacak ki. Aç olursa ağlar mama verirsin kusarsa da kalan sahalar bizimdir dersin. Bu uykusuz günlerin ardından güzel uyuyorlar öyle düşün uykusuzken o da korkuyor neden uyuyamıyorum diye belkide ondan bu kadar ağlıyor huzursuzlanıyor. Bu dönemleri dünyadan korkuyor ve bize normalden daha çok ihtiyaç duyuyor diye düşünüyorum bu beni yatıştırıyor evet çok yorucu ama onun bu dünyada tanıdığı tek şey biziz ve bu evrede sadece tanıdığının kollarını ve kokusunu istiyor

Ay ben yine grip oldum. Bir insanın bağışıklığı nasıl düşük olabilirim canlı kanıtıyım. Grip aşısı olmayı düşünüyorum olan var mı emzirmede ?
Ben gebelik esnasında olmuştum drum demişti ol diye. Gebelikte olunan şeyler emzirmede de olur diye düşünüyorum canım

Ben gebelik esnasında olmuştum drum demişti ol diye. Gebelikte olunan şeyler emzirmede de olur diye düşünüyorum canım
Chat gbt de olur diyor. Demekki olabiliyoruz şunu atlatayım da bari.. tamam canım teşekkür ediyorum adaya veda ediyorum… beyin hücrelerim öldü… 6.15 den beri yatak odasındayım. 8 de uyudu 10 a kadarmış. Bu saat oldu hala dalamadı. Uyuyor uyanıyor…

Ahahahahahhaha ya kaç kere biberona döktüm sağıp vercem diye korkuma veremedim benim bebeden korkma seviyesi
Benimki öyle red etti ya. Şimdi memekolik oldu. Emziği bile almıyor biberon alıyor ama çok nadir verdiğim için alışmıyor heralde ona

Bende olmayı düşünüyordum ama galiba hala koruyuculuğu var. Bana dr doğumdan sonra bi 6 aya kadar bebeğinide korur aşının etkisi ona da geçecek diyince hemen olmuştum. Ah bu bebeler ah bu bebeler bizde yapışık geziyoruz babasıda nöbette geceler uzun hacı yolu gözler gibi adamın nöbetten gelmesini bekliyorum sabaha kadar

Benimkide aynı çığlık çığlıgayız akşam 5 ten beri.
Dalamıyor hiç bu saate kalmazdı

En büyük sanssizligim asiri sicak zamanda dogdu ve kundak yapamadimm. Elleri dursa kollari oynuyo. Her yeri dursa dili disarda... fena bisey

En büyük sanssizligim asiri sicak zamanda dogdu ve kundak yapamadimm. Elleri dursa kollari oynuyo. Her yeri dursa dili disarda... fena bisey
+1 valla geçen yarım kundak aldım sadece kolları cırtlayayım ayaklarına bir şey değince deliriyor battaniye ya da kundak yaptırmıyor diye o da olmadı murat kekili klibindeki beyaz gömlek giydirdikleri haline dönüştü çıldırdı. Junolarda cırt var kendinden normalde karnına cırtlanıyor kaymasın diye ben böyle kollarını cırtlıyorum ne kadar etik bilemiyorum ne zaman cırtlamasam eliyle uyandırıyor kendini

Eklentiler

• IMG_0961.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 29
Bak avent pompayı diyosan ben de memnunum bebek beni tutmamasına rağmen pompa ile süt devamlılığı inşallah erken konuşmayayım da

Ayy valla uyumuşum 2 saat uyandı emzirdim ama ayılamıyorum ki. Kafam kütük. Hasta olunca ilaç verilmemesi ne saçma… göğsüm mastit olunca antibiyotik verildi ama her şey ve herkes bir tuhafff

Ayy valla uyumuşum 2 saat uyandı emzirdim ama ayılamıyorum ki. Kafam kütük. Hasta olunca ilaç verilmemesi ne saçma… göğsüm mastit olunca antibiyotik verildi ama her şey ve herkes bir tuhafff
Ihlamur içebilirsinnn en azından toparlarsın biraz parasetamol içiliyor diye biliyorum valla benim başım çok ağrıdığında içtim ben hep. Grip falan olsamda içerim sanırım sjjsjsks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…