İnşallah hiç öyle bisey yaşanmaz red flnYa bi yanım biberon alırsa en azından bir yere bırakıp işlerimi halledebilirmişim gibi geliyor. İşyerine gitmem gerekecek rapor vs için mecbur bebeyle, e saçımı falan kestirmek istiyorum mecbur bebeyle. Biberon alsa babasına falan bırakırım diyoru ama red kısmı korkutuyor
Koy içine sütü ver ağzına baktı çekiyor güzel güzel öğürmüyo hemen geri al verme bir dahaHeh işte emzikte öğürüp geziyo insan merak ediyo biberonda napar diye
Aşkım hiiiç ama hiiiç yalnız değilsin bende esli hayatımı çok özledim. Böyle yorgunluk zamanlarında özellikle o kadar özlüyorum ki. İşe gitmeyi özledim, rahatça duş almayı özledim, çıkıp rahatça yürüyüş yapmayı özledim ve bu liste uzar gider. Ama geçecek bunlar elbet hep böyle kalmayacak ki. Aç olursa ağlar mama verirsin kusarsa da kalan sahalar bizimdir dersin. Bu uykusuz günlerin ardından güzel uyuyorlar öyle düşün uykusuzken o da korkuyor neden uyuyamıyorum diye belkide ondan bu kadar ağlıyor huzursuzlanıyor. Bu dönemleri dünyadan korkuyor ve bize normalden daha çok ihtiyaç duyuyor diye düşünüyorum bu beni yatıştırıyor evet çok yorucu ama onun bu dünyada tanıdığı tek şey biziz ve bu evrede sadece tanıdığının kollarını ve kokusunu istiyorkızlar öldüm bittim ya. 14 saattir uyanık olur mu elli günlük insan yaMisafir geldi su içmeyi unuttum öğlen yemeği atladım tabi memeler bomboş olanıda arada emzik gibi içti mama da verdim arada kustu. Ne kadar emdi aç mı tok mu kaç saat oldu bizde hiç yok bunlar. Uyku eğitimi vereyim 20.00 de banyo falan yok yani ben pes etti. Aşırı sinirim bozuk evdekiler görmesin diye ağlamıyorum bıktım galiba. Eski hayatımı özlüyorum
Ben gebelik esnasında olmuştum drum demişti ol diye. Gebelikte olunan şeyler emzirmede de olur diye düşünüyorum canımAy ben yine grip oldum. Bir insanın bağışıklığı nasıl düşük olabilirim canlı kanıtıyım. Grip aşısı olmayı düşünüyorum olan var mı emzirmede ?
Ahahahahahhaha ya kaç kere biberona döktüm sağıp vercem diye korkuma veremedimKoy içine sütü ver ağzına baktı çekiyor güzel güzel öğürmüyo hemen geri al verme bir daha
Eskiden red mi varmış ya anca süt olmazmış yeni nesilin her şeyi yeniİnşallah hiç öyle bisey yaşanmaz red fln
Chat gbt de olur diyor. Demekki olabiliyoruz şunu atlatayım da bari.. tamam canım teşekkür ediyorum adaya veda ediyorum… beyin hücrelerim öldü… 6.15 den beri yatak odasındayım. 8 de uyudu 10 a kadarmış. Bu saat oldu hala dalamadı. Uyuyor uyanıyor…Ben gebelik esnasında olmuştum drum demişti ol diye. Gebelikte olunan şeyler emzirmede de olur diye düşünüyorum canım
Benimki öyle red etti ya. Şimdi memekolik oldu. Emziği bile almıyor biberon alıyor ama çok nadir verdiğim için alışmıyor heralde onaAhahahahahhaha ya kaç kere biberona döktüm sağıp vercem diye korkuma veremedimbenim bebeden korkma seviyesi
Bende olmayı düşünüyordum ama galiba hala koruyuculuğu var. Bana dr doğumdan sonra bi 6 aya kadar bebeğinide korur aşının etkisi ona da geçecek diyince hemen olmuştum. Ah bu bebeler ah bu bebeler bizde yapışık geziyoruz babasıda nöbette geceler uzunChat gbt de olur diyor. Demekki olabiliyoruz şunu atlatayım da bari.. tamam canım teşekkür ediyorum adaya veda ediyorum… beyin hücrelerim öldü… 6.15 den beri yatak odasındayım. 8 de uyudu 10 a kadarmış. Bu saat oldu hala dalamadı. Uyuyor uyanıyor…
Dene dene korkmaAhahahahahhaha ya kaç kere biberona döktüm sağıp vercem diye korkuma veremedimbenim bebeden korkma seviyesi
Ayy vallahi heeeEskiden red mi varmış ya anca süt olmazmış yeni nesilin her şeyi yeni
Benimkide aynı çığlık çığlıgayız akşam 5 ten beri.Chat gbt de olur diyor. Demekki olabiliyoruz şunu atlatayım da bari.. tamam canım teşekkür ediyorum adaya veda ediyorum… beyin hücrelerim öldü… 6.15 den beri yatak odasındayım. 8 de uyudu 10 a kadarmış. Bu saat oldu hala dalamadı. Uyuyor uyanıyor…
Vaaaay vaaaay dertlerimize hele heleeeeDene dene korkmaama uzun uzun verme red durumu var malum
+1 valla geçen yarım kundak aldım sadece kolları cırtlayayım ayaklarına bir şey değince deliriyor battaniye ya da kundak yaptırmıyor diye o da olmadı murat kekili klibindeki beyaz gömlek giydirdikleri haline dönüştü çıldırdı. Junolarda cırt var kendinden normalde karnına cırtlanıyor kaymasın diye ben böyle kollarını cırtlıyorumEn büyük sanssizligim asiri sicak zamanda dogdu ve kundak yapamadimm. Elleri dursa kollari oynuyo. Her yeri dursa dili disarda... fena bisey
Bak avent pompayı diyosan ben de memnunum bebek beni tutmamasına rağmen pompa ile süt devamlılığı inşallah erken konuşmayayım daBiberon aliyor mu? Bakin emsin ama biberon aliyorsa bence ac kalmasin ya verin sagip. Mama destegi vs. Benim kiz basta meme emdi sonra benim sut gelmedi mama verdik sut geldi gene emiyo. Yani red falan etmedi. Ama acikcasi ben doyduguna emin olmam lazim sagip veriyorum. Philips avent asiri.memnunum. duzenli sagimda 30 cc den simdi seller gibi oldu. Yani ozetle bebegin kârı neyse o benim mantigima göre
Ayy valla uyumuşum 2 saat uyandı emzirdim ama ayılamıyorum ki. Kafam kütük. Hasta olunca ilaç verilmemesi ne saçma… göğsüm mastit olunca antibiyotik verildi amaBende olmayı düşünüyordum ama galiba hala koruyuculuğu var. Bana dr doğumdan sonra bi 6 aya kadar bebeğinide korur aşının etkisi ona da geçecek diyince hemen olmuştum. Ah bu bebeler ah bu bebeler bizde yapışık geziyoruz babasıda nöbette geceler uzunhacı yolu gözler gibi adamın nöbetten gelmesini bekliyorum sabaha kadar
Ihlamur içebilirsinnn en azından toparlarsın birazAyy valla uyumuşum 2 saat uyandı emzirdim ama ayılamıyorum ki. Kafam kütük. Hasta olunca ilaç verilmemesi ne saçma… göğsüm mastit olunca antibiyotik verildi amaher şey ve herkes bir tuhafff
Şşşttt nazlı kıza laf yok arada canı isteyince tutuyorBak avent pompayı diyosan ben de memnunum bebek beni tutmamasına rağmen pompa ile süt devamlılığı inşallah erken konuşmayayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?