2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Ihlamur içebilirsinnn en azından toparlarsın biraz parasetamol içiliyor diye biliyorum valla benim başım çok ağrıdığında içtim ben hep. Grip falan olsamda içerim sanırım sjjsjsks
Parol içiliyor da bana pek bir etkisi olmuyor şu an parol 4 kere içebilirsin diyor.. bakalım yapıcaz bir şey

2 ay aşılarını olduk. Bebe ağlıyo ben ağlıyom babası hangimize bakacağını şaşırdı. Çocuğu tut diyorum bacaklarını tutarken babasıyla ağlaşıyoz hemşire sakinleştirmeye çalışıyo ay rezil anlardı Çok ağladı kuzum. İç çeke çeke uyudu ateş takibinde olcam. Yarım çay kaşığı calpol verdim. İnş şifa olur kuzuya.
Kriz yönetemediğimi farkettim. Neyse sonra toparladık bu gece nöbet var inş ateş yapmaz şifa olur kuzuma

Oy kıyamam size yaaa

Çok geçmiş olsun aynı şeyleri dün yaşadık bugün daha iyiyiz merak etme yarına keyfi yerine gelir ama bugün bizde ishal gibi bisey var sulu ve sık kaka yapıyor sırtına kadar çıktı kusmada fazlalasti bunlar yan etkisi olabiliyormuş aşısı şifa olsun kuzunun

Ya bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi
Ben doğduğundan beri meme artı mama gidiyorum ama cok sukur hıc memeden uzaklasmadı tabi cocuga bağlı da olabilir oğlum 1 ay ancak emdi onu da isteyerek degıl

Benim için de hemen sevinmek doğru değil çünkü ben ikinciyi verdim almadı Alası geldi bi iki çekti kustu
İkinciyi benimki de almadi ama cok ac oldugunda alir diye dusunuyorum. Biberon emzik vs ucu uzun geldiginde kusuyorlarmis benim buyuk kizim da ne versem kusardi cok zor olurdu uzuntusu de cabasi. Alt dudaga yaslayip damaagina dogru sokun yaziyordu bir yerde ama isine yarar mi bilmem
Evet bana da oyle geliyor. Babasina siringa ile icirmeyi ogretsene eger oyle bir korkun varsa. benimki 1-2 kere kendi yapti simdi biberona gerek yok siringayla veririm diyor da biberon hem daha hijyenik hem daha pratik gibi geldiginden en azindan onu tutsun dedim

Cok gecmis olsunnn atesten cok korkarim ben valla dusundukce geriliyorum asilari.

Calpol verdim yarım çay kaşığı. Biraz huzursuz gibi yatağa yanıma aldım kaltığım an mızırdanıyo. Yataktayız bugün

İlk defa duydumcalpol dışında bir şey vermemişti bizim doktorumuz
Ya evet bende chatgbt ye sordum bu aferin zero 2 aylık bebeklerde kullanılması biraz sakincaliymis parasetamol+antihistaminik miş ben muadili saniyordum neden bunu yazdı aile hekimi hiç bilmiyorum dün verdim ama öğrenince çok pişman oldum bidaha asla vermem calpol dışında bisey

Kızlar tam 40 günlük olduk, benim bebiş birden değişmeye başladı. Uykusundan daha erken uyanıyor, dalmakta zorluk çekiyor. Kundak, emzik, sallama, beyaz gürültü ninni hepsini bir deniyorum ama önceye göre artık çok etki etmiyor. Meme verince tak gözleri gidiyor uyuyor ama uzmanlar meme vererek uyutmayın , uyku ile ilişkilendirmesinler ileride zorluk yaşarsınız diyorlar ama diğer türlü de uyumak bilmiyor:/ şimdiye kadar her şey güzel giderken tam 40. Gün ayarlarımız güncellendi sanki çoook uykum var , öneriniz var mı

İlk 3 ay memede uyusa sonra düzen oturtmak zor olur mu acaba

Bizde 3 gündür oyleydık dun biraz daha iyiydi sanırım yine atak ve oldu ınsallah düzene girecek hersey

Ayy valla uyumuşum 2 saat uyandı emzirdim ama ayılamıyorum ki. Kafam kütük. Hasta olunca ilaç verilmemesi ne saçma… göğsüm mastit olunca antibiyotik verildi ama her şey ve herkes bir tuhafff
Canım sana hemen iksir yazıyorum sarımsak minik minik dobra biraz bal limon karıştır 1 tatlı kaşığı yut cok iyi gelıyor

Canım yanlısı anlama ama aferin verme bece 6 ay incesin sadece calpol verilebilir

Canım yanlısı anlama ama aferin verme bece 6 ay incesin sadece calpol verilebilir
Ah evet canım dün iki kez verdim bilmeden şimdi çok pişmanım önemli bi etkisi olur mu acaba çok üzüldüm aile hekimi yanlış bisey vermez heralde diye düşündüm(

Babasına o konuda güvenemem vur derim öldürür elinin öyle ayarı yok bide eldiven için steril açmak lazım nonsteriller biraz sıkıntılı. Biberon çıkartıp şak vermelik çok güzel instada gördüm fincanla veriyorlardı ama boğuluverir benimki tükürüğünde boğuluyo

Ya bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi
Aynı düşüncelerdeyim hem biberon hem meme alsa ne güzel olur ama benim kız şimdi bile meme akılı azalınca çok kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…