- 26 Mart 2020
- 1.926
- 934
- 123
Sende süt ve süt ürünleri diyeti yapıyor muydunKız 4250 kilosu cinnet geçircem artık napcamda kilo aldırcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende süt ve süt ürünleri diyeti yapıyor muydunKız 4250 kilosu cinnet geçircem artık napcamda kilo aldırcam![]()
Allah kolaylık versin geçmiş olsun canım aşı bende travma olduBugün aşılarımızı olduk gazamız mübarek olsun bakalım![]()
O yatiyor ben tüm gece yatakta oturuyordumBacılarım dün gecemin özetiydi eminimki sizinde böyledircinnetliiiiikkkk
Gündüz uykusu bizimkinin de öyle gecebi uyumayınca. Kısır döngü içindeyim ama gündüz uyandırınca da çok kızıyorAyyy dun gece benimki de saat basi kalkti bugun de oglene kadar uyumadi simdi gece uykusu gibi uyuyo
Bi 10 dakikamı kurtarıyor, sen koy yine alışır benceOyun halisina bugun koydum ben hic iplemedi sizinkiler ilgilenmeye basladi mi?
Geçmiş olsun şifa olsunBugün aşılarımızı olduk gazamız mübarek olsun bakalım![]()
Benimki piyanoyu sevdi şimdilik takılıyo kendi kendineOyun halisina bugun koydum ben hic iplemedi sizinkiler ilgilenmeye basladi mi?
Neden kiAllah kolaylık versin geçmiş olsun canım aşı bende travma oldu![]()
Ya lanet bişey içmeyince fenalık geliyo bi bunalti helede bu dönemde daha çok ihtiyaç duyuluyor ben hiç bırakmayı düşünmedim çünkü seviyordum şimdi azalta azalta inşallah deniycemİçmemeyi çok isterdim ama hamilelikten önce günde en az 2 paket içen biriydim ben keşim sjsjsjjs hastaneye sigara bırakma pol gittim nikotin bandı aldım vs nikotin zehirlenmesi yaşadım yine içmeye devam ettim![]()
Bebeğim baya kolik ve çok ağlak zaten aşıyı da yiyince anormal derecede ağladı tepki verdi nefesi gitti o yüzden korktum aşıyı yapan ebede bu çocukta bi sıkıntı mı var bu kadar tepki vermesi normal değil diyince korktumNeden ki![]()
Evet canım bana dr sütü direkt tüketme yoğurt peynir kısıtlı tüket bi süre böyle ilerleyelim demişti. Ama ben bi ara abarttım 3 4 gün her öğünde fark etmeden süt ürünleri tükettim baktım ki sıkıntılı kakada 2 3 iğne başı kadar kan gördüm kestim. Laktoz intoleransı da olabilir süt alerjiside bunu bilmiyorum ama sadece gözlemle ilerliyorumSende süt ve süt ürünleri diyeti yapıyor muydun
tüm gündüz uyumadı. Gece 3-4 gibi uyanır agu gugu yapar. Artık gece nöbetinde burda buluşuruz fkfkAyyy dun gece benimki de saat basi kalkti bugun de oglene kadar uyumadi simdi gece uykusu gibi uyuyo
Kıyamam keşke hiç ağrı sızı çekmese tüm bebeklerBebeğim baya kolik ve çok ağlak zaten aşıyı da yiyince anormal derecede ağladı tepki verdi nefesi gitti o yüzden korktum aşıyı yapan ebede bu çocukta bi sıkıntı mı var bu kadar tepki vermesi normal değil diyince korktum![]()
Bende dünden beri tamamen süt ve süt ürünlerini kestim emziriyorum artı alerji maması da veriyorum bir ay sonra kontrol bakalım süreç nasıl ilerleyecekEvet canım bana dr sütü direkt tüketme yoğurt peynir kısıtlı tüket bi süre böyle ilerleyelim demişti. Ama ben bi ara abarttım 3 4 gün her öğünde fark etmeden süt ürünleri tükettim baktım ki sıkıntılı kakada 2 3 iğne başı kadar kan gördüm kestim. Laktoz intoleransı da olabilir süt alerjiside bunu bilmiyorum ama sadece gözlemle ilerliyorum
Nöbet listesine benide yazıntüm gündüz uyumadı. Gece 3-4 gibi uyanır agu gugu yapar. Artık gece nöbetinde burda buluşuruz fkfk
sen stres yapma güzel sonuçlar çıkar inşallahBende dünden beri tamamen süt ve süt ürünlerini kestim emziriyorum artı alerji maması da veriyorum bir ay sonra kontrol bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Öyle salona geçince kafamda yastıkla boğuyorum ben hepDün eşimle diyoz ki şöyle gözümüzü kapatıp açsak 2 yaşa gelse. Yok o zamanlar daha zor diyolar 5 yaş iyi. Ama okul ödev dertleri var bi ilkokulu bitirsin. Böyle diye diye gelin ettik kızıEmekliliğe ayvalığa yerleşip torun torbadan kaçma hayali kurduk. Başka da çocuk yapmama kararı aldık.
Bu kadar zor olacağını tahmin edemedim dedi aldı yastığı ben işe gidecem az uyiyim siz takılın dedi, geçti salona.