Elleri bizimkininde soğuk ayakları da soğuk ama elleri kadar değil . Vücut sıcaklığına enseden bakın normalse tamamdır elinin soğukluğu önemli değil diyorlar bilemedim tabiBırsey soracağım kızlar benim kızın ellerine genel olarak soguk ama vücut ısısı iyi gogus ve sırtta sorun yok sizde varmı böyle bırsey
Evet yaaa çok değişik bi hisYok yok burda durumlar hâlâ aynı devamİki gündür daha fenalardayız, bi uyku gerilemesi bi kucak bağımlılığı ki anlatamam yani Yeni yeni böyle karşısında bi şeyler tuttuk mu o minik elini bazen götürmeye çalışıyor ama hâlâ çoğunlukla mimikleriyle almaya çalışıyor, heyecan yapıyor, acayip kıpır kıpır bi şey oldu bu çocuk 1 haftaya falan sanırım artık elini uzatmaya da başlar Ben her haline eriyorum bitiyorum ya sizlerde de öyle mi
4 ağustosAşkım senin kız ne zaman doğmuştuuuu
Evet öğleye doğru 45 dk bir saat bir uykusu var bizim de ama öğleden sonra işler çığrından çıkıyor hele akşamYav yok yalandır tek gözüm seyiriyo sinirden. 1 buçuk saat uyku diyo benim uyutma çabalarım 1 saat sürüyo kılçıksız yarım saat uyuyodur anca. Sabah uykusundan sonra öğleye doğru 45 uyuyo bak hakkını yemiyim
O da tamam diyorsa sorun yok benceOlm bebeleri zırıldadıkça uyutmaya çalışmıyor musunuz ben mi yanlış yapıyorumhiçbişi uykusu yok ağladıkça uyu hadi diyorum
Bacım duanı tam et zira bizim durum hiç iç açıcı değil8 de mi uyanıyodarısı başımıza
Her şey çok paralel gidiyo aynı gün gibiler djdjdkdkdk4 ağustos
Yok tamam demiyo döğüş başlıyo hadi uyu dedikten sonra snsndnndmdO da tamam diyorsa sorun yok bence
Sen de şu an çaresizce çocukla bakışıyor musunHer şey çok paralel gidiyo aynı gün gibiler djdjdkdkdk
Allahın aşkına uyu emiği ve bakışması snnsnsjsnsnsjSen de şu an çaresizce çocukla bakışıyor musun
Ahahahha of çok yazığız beeAllahın aşkına uyu emiği ve bakışması snnsnsjsnsnsj
gazamız mübarek kılıcımız keskin ola snsnsjsksksk tam uyuyup memeyii bırakıyo aha diyorum lök geri yapışıyorAhahahha of çok yazığız bee
Bu kızlar özelden yazışıyor olabilir migazamız mübarek kılıcımız keskin ola snsnsjsksksk tam uyuyup memeyii bırakıyo aha diyorum lök geri yapışıyor
O kadar ihtimaller dahilinde ki ndndmdmdm ben bunlardan her şeyi beklerimBu kızlar özelden yazışıyor olabilir mi
Benimde 62 gün oldu bugün hafif regli başlangıcı gibi akıntım var. Bi var bi yok anlamadım oldum mu olmadım mı acabaKızçelerim bugün aşımız vardı günlerdir yoğunluktan unutacaktım neredeyse ki farkettim baya baya doğum yapalım 62 gün olmuş ben regl olmadım halaniye böyle oldu ki olmayan var mı benim gibi ????
İlk doğumumda 40ım çıkar çıkmaz olmustum yaa emzirmeden kaynaklı desek büyükbaş 26 ay emdi ne bilem tuhaf geldi fikfiklemeue korkar oldum vajinimus olacam 2 cocuktan sonraaaağğğğ jdjdjdjjdjdjdjdjjd
Her hafta 200 gram alması zaten yeterli belki onun bünyesi öyledir kendini de bebeği de hiç strese sokma benceKızlar , anne sütü ile bebeğime daha fazla kilo nasıl aldırabilirim? Her hafta düzenli 200-230 gram alıyor. Ama ben sütüm daha fazla yarasın istiyorum. Günde 2 bazen 3 sağım yapıyorum.
Yaptırdık bizBebişkolara aşı yaptıran bacılarım rotayı da yatırdınız mı o gün
Muallakta kaldım aynı gün yaptırmasam aşıdan sonra emziririm diye düşündümümYaptırdık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?