2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Azmine,sabrına hayranım
Mecbur olunca el mahkum oluyor vala Allah yardımcın olsun bacım ev taşımıyorum tek çocukluyum annem de yanımda ama perişan bi haldeyiz desem sana dert yansam ayıp olur
Kendi evi olmadıkça böyle zor da kolay da işte kendi evim olsaydı tanındığım zemin üstü evin tüm pisliğini çekmeye devam edecektim. Ama 2 bebeyle taşınmak da zor cılkım çıktı ebem mezarında ters döndü herhalde tövbeler olsun. Ama yerleştim şükür küçük işler kaldı

Ayyyy yat dinlen bi süreee

Sana helal olsun valla güzel günlerde oturun

Hersey normal gibi birde grip oldum ya geceden beri ağzıma ne tıkacagımı sasırdım ınsallah bebeğime gelmeden atlatırım

Hersey normal gibi birde grip oldum ya geceden beri ağzıma ne tıkacagımı sasırdım ınsallah bebeğime gelmeden atlatırım
Ya geçmiş olsun bende aynı boğazlar falan yanıyo baş ağrısı kırgınlık inşallah bulaşmaz emzirken ve kucagimdayken maske takıyorum ama mecbur temas ediyoruz

Ya geçmiş olsun bende aynı boğazlar falan yanıyo baş ağrısı kırgınlık inşallah bulaşmaz emzirken ve kucagimdayken maske takıyorum ama mecbur temas ediyoruz
Bende temas ve de maskelıyım ama evde o mikrop var ınsallah hasta olmazlar oğlum sag olsun acılısı yaptı ınsllah son olur hep sağlıkla biter kıs

Böyle bir tablo gördüm ama ortak tek noktamız 8 de uyanmamız çok uzağız bu tablodan

Eklentiler

• IMG_2742.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 30
Burada 1 saatlik uykular diyor ama benim kız 2 2 buçuk saat kadar uyuyor ay gariplik mi var şimdi benimkinde acaba

Böyle bir tablo gördüm ama ortak tek noktamız 8 de uyanmamız çok uzağız bu tablodan
Yav yok yalandır tek gözüm seyiriyo sinirden. 1 buçuk saat uyku diyo benim uyutma çabalarım 1 saat sürüyo kılçıksız yarım saat uyuyodur anca. Sabah uykusundan sonra öğleye doğru 45 uyuyo bak hakkını yemiyim

Olm bebeleri zırıldadıkça uyutmaya çalışmıyor musunuz ben mi yanlış yapıyorum hiçbişi uykusu yok ağladıkça uyu hadi diyorum

Olm bebeleri zırıldadıkça uyutmaya çalışmıyor musunuz ben mi yanlış yapıyorum hiçbişi uykusu yok ağladıkça uyu hadi diyorum
Altına bakıyorum burnunu açıyorum karnını doyuruyorum hop yatağa. Koca yatakta köşe kapmaca.
Bi kez sadece zahmetsiz uyudu bak, yanına uzandım yüzümü boynuna soktum pış pışlarken uyudu aşırı yorgundum acıdı bana zaar djfjfj

Emzik görevini üstlendim 2 gündür meme ağzından çıkmasın istiyor tek meme olucak oda.
Sağ memeyi iki kez sağdım süt boşa gitmesin dedim biberon teklif ettim avent yok lansinoha yok tatlı kaşıgı
Hanım efendi ek gıdaya geçmiş gibi luk luk kaşıkla içiyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…