- 22 Mart 2023
- 4.584
- 2.915
- 63
- 31
Kendi evi olmadıkça böyle zor da kolay da işte kendi evim olsaydı tanındığım zemin üstü evin tüm pisliğini çekmeye devam edecektim. Ama 2 bebeyle taşınmak da zor cılkım çıktı ebem mezarında ters döndü herhalde tövbeler olsun. Ama yerleştim şükür küçük işler kaldıAzmine,sabrına hayranım
Mecbur olunca el mahkum oluyor vala Allah yardımcın olsun bacımev taşımıyorum tek çocukluyum annem de yanımda ama perişan bi haldeyiz desem sana dert yansam ayıp olur
Bende gördüm bendee ama dedim ki burda vermezsem bidaha almazYa ben de her yerde ilk bir ay kullanımı önerilemez diye gördüm
Hastanede verebilmek için bir çocuk daha yapalım
İşte o etap bizim evde yaşanıyorHahahha şu masterchefte bir etap vardı korna çalınca tezgah değiştiriyorlardı
Ayyyy yat dinlen bi süreeeKendi evi olmadıkça böyle zor da kolay da işte kendi evim olsaydı tanındığım zemin üstü evin tüm pisliğini çekmeye devam edecektim. Ama 2 bebeyle taşınmak da zor cılkım çıktı ebem mezarında ters döndü herhalde tövbeler olsun. Ama yerleştim şükür küçük işler kaldı
Sana helal olsun valla güzel günlerde oturunKendi evi olmadıkça böyle zor da kolay da işte kendi evim olsaydı tanındığım zemin üstü evin tüm pisliğini çekmeye devam edecektim. Ama 2 bebeyle taşınmak da zor cılkım çıktı ebem mezarında ters döndü herhalde tövbeler olsun. Ama yerleştim şükür küçük işler kaldı
Bizim içinde bir rekordu inşallah son olmamıştır20 dk çok iyi süre tutmuş demektir benim içinbiz 1-2 dakikadan fazlaya gidemedik hiç, bir kere sadece kafası karıştı herhalde kucağımda çaresizlikten emzikle uyudur o kadar
doğumun ikinci günü gecesinde ağzına tıkmamla öğürmesi bir oldu bunuda diyim20 dk çok iyi süre tutmuş demektir benim içinbiz 1-2 dakikadan fazlaya gidemedik hiç, bir kere sadece kafası karıştı herhalde kucağımda çaresizlikten emzikle uyudur o kadar
Ya geçmiş olsun bende aynı boğazlar falan yanıyo baş ağrısı kırgınlık inşallah bulaşmaz emzirken ve kucagimdayken maske takıyorum ama mecbur temas ediyoruzHersey normal gibi birde grip oldum yageceden beri ağzıma ne tıkacagımı sasırdım ınsallah bebeğime gelmeden atlatırım
Bende temas ve de maskelıyım ama evde o mikrop var ınsallah hasta olmazlar oğlum sag olsun acılısı yaptı ınsllah son olur hep sağlıkla biter kısYa geçmiş olsun bende aynı boğazlar falan yanıyo baş ağrısı kırgınlık inşallah bulaşmaz emzirken ve kucagimdayken maske takıyorum ama mecbur temas ediyoruz
Aşkım senin kız ne zaman doğmuştuuuuBöyle bir tablo gördüm ama ortak tek noktamız 8 de uyanmamızçok uzağız bu tablodan
Ay gülmem geldi:)) buna uyan bebek varsa helal olsunBöyle bir tablo gördüm ama ortak tek noktamız 8 de uyanmamızçok uzağız bu tablodan
2.5 saat mi:) hey masallah sukur namazi kil bacimBurada 1 saatlik uykular diyor ama benim kız 2 2 buçuk saat kadar uyuyor ay gariplik mi var şimdi benimkinde acaba
Yav yok yalandır tek gözüm seyiriyo sinirden. 1 buçuk saat uyku diyo benim uyutma çabalarım 1 saat sürüyo kılçıksız yarım saat uyuyodur anca. Sabah uykusundan sonra öğleye doğru 45 uyuyo bak hakkını yemiyimBöyle bir tablo gördüm ama ortak tek noktamız 8 de uyanmamızçok uzağız bu tablodan
Olm bebeleri zırıldadıkça uyutmaya çalışmıyor musunuz ben mi yanlış yapıyorumYav yok yalandır tek gözüm seyiriyo sinirden. 1 buçuk saat uyku diyo benim uyutma çabalarım 1 saat sürüyo kılçıksız yarım saat uyuyodur anca. Sabah uykusundan sonra öğleye doğru 45 uyuyo bak hakkını yemiyim
Altına bakıyorum burnunu açıyorum karnını doyuruyorum hop yatağa. Koca yatakta köşe kapmaca.Olm bebeleri zırıldadıkça uyutmaya çalışmıyor musunuz ben mi yanlış yapıyorumhiçbişi uykusu yok ağladıkça uyu hadi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?