2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kız bana vur emri geldi adam taş dökmeye başladı tam bitti o reglimsi akıntı başladı tam bitti yine taş bi ara tam niyetlendik kız uyandı bu ne böyle beeee
Bız daha bırsey yapamadık ya hoc bitmeyen sebepler ınsallah boynuzlarım cıkmaz

İdeal sıcaklık 20 diyo da 20 baya soğuk ya. Çorap tayt kazak yorgan takılıyoz biz 20de
Aşkım saçmalamasınlar çocuklar o soğukta uyumuyodur donuyodur ben mi ılıkgöt oldum anlamadım ki ev 25 derecede tutuyorum uyuduğu odanında nemini 50lerde tutmaya çalışıyorum. 20 derecede bebeyi bilmem ama ben çok üşürüm

Nem 65-70 hep bizde ya. Kaloriferi açınca da 60. İdeali 40-60 diyolar hiç 40 görmedik. Bu nemde ben sürekli menapozlu gibi ateş atıyorum çıplak geziyorum. Oda 25 civarı. Zor yani 18-20 mümkün değil zaten bebe üşür. Kış günü klima mı açayım ffghdsh

Kız o nem nee küflenirsin jddjdjdk ben kombiyi kapatsam direkt 20ye düşerde üşürüz snnsns anlamadım bu bebeler üşümüyo mu artık ona da mı güncelleme geldi sjsjsm

Evet iyi ki olmamışsın taşınma şeysinde bi de onun azizliğine uğrasaydın Süpermen kadın olurdun Ama benim hiç ağrım olmadı inşallah senin-sizin de öyle geçer ben de doktor kontrolüne daha gidemedim açılışı yapmıştık zaten devamı da geldi ama bu iş nanay artık çok zor

Kızlar , anne sütü ile bebeğime daha fazla kilo nasıl aldırabilirim? Her hafta düzenli 200-230 gram alıyor. Ama ben sütüm daha fazla yarasın istiyorum. Günde 2 bazen 3 sağım yapıyorum.
Sağımı sütünüz artsın diye mi yapıyorsunuz

Üf evet çok zor derin uykusunu yakalamak lazım ama o da yok

Ay ilk gece denemistim ben de almamisti kenara koymustum hemsire cok kizmisti
Bizim içinde bir rekordu inşallah son olmamıştır
Ay noldu noldu devam etti mi sonra.
Burada 1 saatlik uykular diyor ama benim kız 2 2 buçuk saat kadar uyuyor ay gariplik mi var şimdi benimkinde acaba
Benim de oyle normal. Az uyuyan da cok uyuyan da normal hepsinin farkli farkli ozellikleri var. Bazi cocuk uykuya daha fazla ihtiyac duyar bazisi annenin kokusuna, bazisi rahatlatilmaya bazisi ellenilmemeye. Merak etme. Benimki de gunde 2 defa uzun uyur ogleden sonra kisa kisa kestirmeler gibi.
İlk zamanlar aylarca olmuyor insanlar cogunlukta diye biliyorum. Ben de ilk dogumda 38. Gun bunda 52. Gun oldum. Ne derdin vardi da hemen yumurtluyon diyorum. Menapozu bir kac ay ileri ataydik ya. Bosverrr olmamanin keyfini cikar
Bırsey soracağım kızlar benim kızın ellerine genel olarak soguk ama vücut ısısı iyi gogus ve sırtta sorun yok sizde varmı böyle bırsey
Benimki de hep oyle. Bir de kendi baya esmer elleri bemmmbeyaz. Sanki soguktan beyazlamis gibi hissediyorum Sacma sacma
Ben rotayı 3. Ayında yaptırdım ikisi bir çakışmasın diye. İstersen 2 ve 4’te, istersen de 3 ve 5’te yaptırabilirsiniz demişti doktorumuz
Biz de oyle yapicaz. Menenjit ile ilgili bir sey konustunuz mu? Benimki ondan hic bahsetmedi de neden acaba
Daha 1 kere yapabildik ya ben diyodum çocuklu insanların cinsel hayatı neden biter ne alaka diye nsnsnsms fırsat kalmıyormuş ki
Ay ben dr gitmeyi bekleyemeden bir kac deneme olmustu dr gittim
Atis serbest dedi ama bu sefer de adet oldum normalden uzun surdu o da mubarek
Ahahhahaha eveettt bizim evi 25 de tutuyoruz petekleri gece actik ben 25 de bile usuyorum tovbe ya. 26.5-27 mis hafif sicak seviyorum ben. Bebem de usuyo bence
Kuzu benim evim de cikiyor o nemlere. İlk kizimda cati katiydi evimiz baya nemliydi ben anlamadim
Megersem nem ev tozu ve akari artiriyormus. 25 yasindaydim o zaman hic aklima alerji yapacagi gelmemisti. Kizim cok alerji oldu zorlandik astima yaklasmis biz farkettigimizde. Bunda yine cati kati evim ama nem cihazi aldim 60 uzerine cikarsa calistiriyoruz. İstanbulda nem oraninin fazla oldugu bir semtte oturuyorum ara kat evim bile 60 uzerine cikiyordu tasindik burasi da oyle dikkat et nemi dusurmeye calis. Klimayi sicakta acarsan nemi kirar bazilarinin da nem alma ozelligi var ben bazen aciyorum. Biz cok cektik nemden de o yuzden soyleyim dedim.

Bursa şehir hastanesinde çocuk nörolojisine gittim hemen. Hocaya anlattım doktorun neler dediğini. Mr on gereksiz olduğunu çünkü mr da diyelim ki küçükte olsa bir şey çıktı dedi ilaç tedavisi başlanmıyormuş boşu boşuna mr çekilip radyasyona gerek yok. Ben bir şey görmüyorum çocukta şu an dedi. Dizlerine çekiçleri var onunla vurdu ayaklarına vurdu. Tepki var. Zaten kıpır kıpırdı. Ayrıca baş tutması 3. Ayda başlangıç kabul edilir dedi. Rize’deki Doktor kim felan diye sordu kadın tanıya gevşek demiş dedi doktor şaşırdı geldiğiniz iyi oldu Prematüre bebeklerde 3 ayda bir görmek isteriz. Takipte kalıcaz. Herhangi bir geç kalmış durum vs de yok dedi. öyle çok şükürrrr

Kizlar ya sutum cok beyaz. Yani bembeyaz. Boyle degildi eskiden daha yagluydi. Kilo alimi da bu sira durdu evde takip ediyorum. Ne yapsam yaglanir? Var mi bu konuda oneriniz deneyiminiz?

Gozun aydın canım cok sevindim

Gozun aydinnnn. O doktor fazlaca pimpirikliydi ya seni strese soktu durdu. O da emin ilerlemek istedi belki ama boyle seylerde deneyim cok daha rahatlatici oluyor.

Kizlar ya sutum cok beyaz. Yani bembeyaz. Boyle degildi eskiden daha yagluydi. Kilo alimi da bu sira durdu evde takip ediyorum. Ne yapsam yaglanir? Var mi bu konuda oneriniz deneyiminiz?
Aşkım bende şurda beklemede kalayım benimde yağsızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…