2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kiz bizimki nasil oldu ben bilmiyorum 11 senedir ne yapiyosak onu yaptik. Unutulmus bir sey bir kacamak vs de yok baya baya sok ben 3 kere dr gittim kalbini duyana kadar inanmadim. Esim ben bir sey yapmadim ki diyo
Anaaaa aşkım yöntem ne kullanıyodunuz hap falansa saati mi aksattın ki sjsjkxkd

Anaaaa aşkım yöntem ne kullanıyodunuz hap falansa saati mi aksattın ki sjsjkxkd
Ay yok geleneksel yontem ama isini saglama aliyordu kacak gocek vs hic olmasi kendisi cocuk istemiyodu 11 sene bak bu sekilde gecti. Bunda ameliyat olucam simdi dursun dedik zaten rahatsizim dogru duzgun fikfik de yok nasil oldu bilmem

Bacikolarım yulafsuynan konuştukta instoştam falan takipleşsekte orda da bir haber ağımız olsa dedik

Ay bende varım burdan çok zor takip etmek sayfa kayıp duruyo deliriyorum bazen yazmama izin vermiyo klavye çıkmıyo alttan sjjssf

Kızlardır asiba Wunsch_dk @11limon11 @basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Ayy beni de ekleyin kızlaar

Aşı yaptıran arkadaşlar özel aşıları dışardan sipariş vermeden mi aldınız. Yani eczaneye önceden sipariş vermek mi gerekiyor. Süreç nasıl yarın iki aylık olacağız.

Aşı yaptıran arkadaşlar özel aşıları dışardan sipariş vermeden mi aldınız. Yani eczaneye önceden sipariş vermek mi gerekiyor. Süreç nasıl yarın iki aylık olacağız.
Aşkım bana sağlık ocağındaki hemşire özel aşıyı 1 gün önceden ecz sipariş et sabah gelirken al gel sakın akşam alıp kendi dolabına koyma dedi sjskkddk

Kıslar rota aşısının farklı türleri varmış 2 tür kaç dozluk verdiler size yaa hangisini almak gerek bide kaç paramışşş

Herkesin bebesi sakin galiba
Kıslar rota aşısının farklı türleri varmış 2 tür kaç dozluk verdiler size yaa hangisini almak gerek bide kaç paramışşş
nen yarın bir çocuk doktoruna çıkacağım o ne derse onu vurdurracağım. Yine paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…