Yok aşkım kaza kurşunu olmaz olmaz snsnsnsmsn
Anaaaa aşkım yöntem ne kullanıyodunuz hap falansa saati mi aksattın ki sjsjkxkdKiz bizimki nasil oldu ben bilmiyorum 11 senedir ne yapiyosak onu yaptik. Unutulmus bir sey bir kacamak vs de yok baya baya sok ben 3 kere dr gittim kalbini duyana kadar inanmadim. Esim ben bir sey yapmadim ki diyo
Geldim geldimm dugunumuz vardi uzerine 25 kisi misafir agirladim bebemle uzerime toprak atinnnnn. Sabaha hayatta kalirsam ekleyin beni deKızlardırasiba Wunsch_dk @11limon11 @basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Ay yok geleneksel yontem ama isini saglama aliyordu kacak gocek vs hic olmasi kendisi cocuk istemiyodu 11 sene bak bu sekilde gecti. Bunda ameliyat olucam simdi dursun dedik zaten rahatsizim dogru duzgun fikfik de yok nasil oldu bilmemAnaaaa aşkım yöntem ne kullanıyodunuz hap falansa saati mi aksattın ki sjsjkxkd
Bacikolarım yulafsuynan konuştukta instoştam falan takipleşsekte orda da bir haber ağımız olsa dedik
Ay bende varımburdan çok zor takip etmek sayfa kayıp duruyo deliriyorum bazen yazmama izin vermiyo klavye çıkmıyo alttan sjjssf
Ayy beni de ekleyin kızlaarKızlardırasiba Wunsch_dk @11limon11 @basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Ay ben okeyim napıyoruzKızlardırasiba Wunsch_dk @11limon11 @basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Geldin miii grubaAyy beni de ekleyin kızlaar
Beni de alınKızlardırasiba Wunsch_dk @11limon11 @basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Aman geçmiş olsun ve hayırlı olsunGeldim geldimm dugunumuz vardi uzerine 25 kisi misafir agirladim bebemle uzerime toprak atinnnnn. Sabaha hayatta kalirsam ekleyin beni de
DeneyeceğimSık sağsan biraz yine artabilir. Bir yerde okudum gece 1-3 arası altın saatlermiş sağım için
Onun dışında 1-6 arası, sabah 10-11 arası öğleden sonra da 3-4 arası sağım etkiliymiş
Benide alıınnnKızlardırasiba Wunsch_dk @11limon11 @basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Yok gelmedim henüz nereden gelecem?Geldin miii gruba
Kız whatsapptan ekledim ya seni sjsjsjskmsnsmsYok gelmedim henüz nereden gelecem?
Grup nerede inst mi wpte miKız whatsapptan ekledim ya seni sjsjsjskmsnsms
Bende haber bekliyorumGrup nerede inst mi wpte mi
Aşkım bana sağlık ocağındaki hemşire özel aşıyı 1 gün önceden ecz sipariş et sabah gelirken al gel sakın akşam alıp kendi dolabına koyma dedi sjskkddkAşı yaptıran arkadaşlar özel aşıları dışardan sipariş vermeden mi aldınız. Yani eczaneye önceden sipariş vermek mi gerekiyor. Süreç nasıl yarın iki aylık olacağız.
Sagolasin kuzumAman geçmiş olsun ve hayırlı olsun
nen yarın bir çocuk doktoruna çıkacağım o ne derse onu vurdurracağım. Yine paylaşırımKıslar rota aşısının farklı türleri varmış 2 tür kaç dozluk verdiler size yaa hangisini almak gerek bide kaç paramışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?