- 2 Şubat 2023
- 1.404
- 2.766
- 63
Ben de sipariş vercem doktor getir yapayım dedi. Günleri söylicek tam olarak kalça ultrasonu günü. 14 ekime gün verdi biraz geç verdiler bu aradaAşı yaptıran arkadaşlar özel aşıları dışardan sipariş vermeden mi aldınız. Yani eczaneye önceden sipariş vermek mi gerekiyor. Süreç nasıl yarın iki aylık olacağız.
2300 3k arası aşıların dozları. Bu ay rota nimenrix bexero 1 er doz alcazKıslar rota aşısının farklı türleri varmış 2 tür kaç dozluk verdiler size yaa hangisini almak gerek bide kaç paramışşş
Herkesin bebesi sakin galiba
nen yarın bir çocuk doktoruna çıkacağım o ne derse onu vurdurracağım. Yine paylaşırım
Ya benim aşı günü 16 ekim dr kontrol günü 22 ekim. Rotayı sonraya bıraktım ya birden hepsi çok ağır gelcek çocuğa diye2300 3k arası aşıların dozları. Bu ay rota nimenrix bexero 1 er doz alcaz
Ay şu yeni labubu mu ne varya çok korkunçŞu kadını takipliyorum. Bi bakın bakalım faydalı içerik
Sünnet için en doğru zamanı düşünüyorum bendeKızlar sünnet ettiren ya da düşünen var mı ? Dikişli mi klempli mi yaptıralım karar veremedik deneyimi olan var mı
Bence sorun olma aslında rota ileriki zamandada vurulabiliyormuş. Bakalım bende emin değilim yarın öğrenicim artıkYa benim aşı günü 16 ekim dr kontrol günü 22 ekim. Rotayı sonraya bıraktım ya birden hepsi çok ağır gelcek çocuğa diye
Şuan evet ama yönteme karar veremedimSünnet için en doğru zamanı düşünüyorum bende
Biz 3. Ayda, yani geçen hafta yaptırdık, Rotarix. Gün öncesinden birkaç eczaneyi arayıp sormuştum, hem fiyat alıp hem pazarlık yapmaya, hem de ellerinde olup olmadığını öğrenmeyeAşı yaptıran arkadaşlar özel aşıları dışardan sipariş vermeden mi aldınız. Yani eczaneye önceden sipariş vermek mi gerekiyor. Süreç nasıl yarın iki aylık olacağız.
Biz Rotarix yaptırdık 6 ekimde, 2359 TLKıslar rota aşısının farklı türleri varmış 2 tür kaç dozluk verdiler size yaa hangisini almak gerek bide kaç paramışşş
Biz yaptırdık 2,5 aylık olduğunda, dikişli olarak. Hiç problem yaşamadık şükürKızlar sünnet ettiren ya da düşünen var mı ? Dikişli mi klempli mi yaptıralım karar veremedik deneyimi olan var mı
3 aşı olunca ağzına meme tepemem rotadan sonra diye az ötelicem onuuBiz Rotarix yaptırdık 6 ekimde, 2359 TL10 gün içinde zam geleceğini söylediler
Kızlar rota aşısı en geç 3 ay 10 gün olana kadar yapılabiliyor. Zaten iğne ile damardan verilmiyor aslında, ağız yoluyla içiriliyor ve yan etkisi neredeyse hiç yokBence sorun olma aslında rota ileriki zamandada vurulabiliyormuş. Bakalım bende emin değilim yarın öğrenicim artık
Tabancalı dereceler güvenilir değil ya. Kol altı ölçüyorum ben. Çok kafama takılırsa bir kez makattan ölçtüm. Kolaltında 38,5i geçerse getir diyo çocuk doktoruKızlar bebeğim 3 aylık ve
Genellikle uyanıkken kafası sıcak geliyor bana sizde de öyle mi alından ölçtüğüm zaman 37.2 görüyorum genelde koltuk altı bakınca 36.8 falan
Rotarix 2 doz, para sormuyorum demiştimKıslar rota aşısının farklı türleri varmış 2 tür kaç dozluk verdiler size yaa hangisini almak gerek bide kaç paramışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?