2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Aşkım stres hormonu insanlarda bazen ters etki yapıyo kilo aldırıyo bende öyleyim veriyom ama süt alerjisi yüzü suyu hürmetine bişi yiyemediğimden sjsjjssk
İşe yaradığı tek şey paketli gıda yemiyorum ve 2 haftadır dışardan hiçbir şey yemedim tek aburcuburum bir granola buldum çok tatlı canım çekerse ki her gin tatlı istiyorum yulaf sütü hurma ezmesi ile onu yiyorum bazen de badem sütüyle

Yulaf kelimesi geçince neden üzerime alınıyorım ben her seferinde

Ne kadar sağlıklısın shsjjsjs ben tahin pekmez kaşıklıyorum ya tahin helvası bide

2 gündür süt azaldı nazar ettim kendimi puh.
Buzluğa çalışmaya başlayacağım günler için stokladığım sütleri geri çözcez heralde. Sonra da mama önerilerinize açığım

2 gündür süt azaldı nazar ettim kendimi puh.
Buzluğa çalışmaya başlayacağım günler için stokladığım sütleri geri çözcez heralde. Sonra da mama önerilerinize açığım
Sık sağsan biraz yine artabilir. Bir yerde okudum gece 1-3 arası altın saatlermiş sağım için
Onun dışında 1-6 arası, sabah 10-11 arası öğleden sonra da 3-4 arası sağım etkiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…