- 13 Aralık 2024
- 1.085
- 919
- 38
İşe yaradığı tek şey paketli gıda yemiyorum ve 2 haftadır dışardan hiçbir şey yemedimAşkım stres hormonu insanlarda bazen ters etki yapıyo kilo aldırıyo bende öyleyim veriyom ama süt alerjisi yüzü suyu hürmetine bişi yiyemediğimden sjsjjssk
Yulaf kelimesi geçince neden üzerime alınıyorım ben her seferindeİşe yaradığı tek şey paketli gıda yemiyorum ve 2 haftadır dışardan hiçbir şey yemedimtek aburcuburum bir granola buldum çok tatlı canım çekerse ki her gin tatlı istiyorum yulaf sütü hurma ezmesi ile onu yiyorum bazen de badem sütüyle
Ne kadar sağlıklısın shsjjsjs ben tahin pekmez kaşıklıyorum yaİşe yaradığı tek şey paketli gıda yemiyorum ve 2 haftadır dışardan hiçbir şey yemedimtek aburcuburum bir granola buldum çok tatlı canım çekerse ki her gin tatlı istiyorum yulaf sütü hurma ezmesi ile onu yiyorum bazen de badem sütüyle
Aşkım üzülme seni de yerimYulaf kelimesi geçince neden üzerime alınıyorım ben her seferinde
Tahin pekmez her sabah vazgeçilmezim zaten o kendimi bildim bileli yerim benNe kadar sağlıklısın shsjjsjs ben tahin pekmez kaşıklıyorum yatahin helvası bide
Ay kalori bombasııııııTahin pekmez her sabah vazgeçilmezim zaten o kendimi bildim bileli yerim bensaymadım hiç onu
Onu bilmiyorum öğrenmek de istemiyorumAy kalori bombasııııııbide talkan kurabiyesi varya ondan yiyorum ben çok iyi oluyo
Daha az önce tabağımı koydum makineye jdjdjjddjdj vallahi yulaf yedim sen üstüne alınmaYulaf kelimesi geçince neden üzerime alınıyorım ben her seferinde
Bacikolarım yulafsuynan konuştukta instoştam falan takipleşsekte orda da bir haber ağımız olsa dedik
Ay bende varımEvetttt ben de varım yazmış bana da kimliğimi açık ettim hemen
Ayyyy leblebi tozu pudra şekeri aşkım çokzel jdjdjdjdkOnu bilmiyorum öğrenmek de istemiyorumbir güzel şey daha öğrenmeye tahammülüm yok
Hangi mamayı veriyosun bacımYulaf kelimesi geçince neden üzerime alınıyorım ben her seferinde
Off onu biliyodum yaa bir ara sarmıştım ne güzel unutmuştumAyyyy leblebi tozu pudra şekeri aşkım çokzel jdjdjdjdk
Aptamil pronutra canım. Bebelac sevmemişti. Aptamil başka seri de denedim ama onu da sevmedi gibi sezdi ana sezgisi olarakHangi mamayı veriyosun bacım
Olay mı var nerde toplanıyoruzKızlardırasiba Wunsch_dk 11limon11 basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Noldu ayol bebeleri uyutma ayini mi var ljgklgf alırım bi dalKızlardırasiba Wunsch_dk 11limon11 basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Süt ve süt ürünü yokOff onu biliyodum yaa bir ara sarmıştım ne güzel unutmuştum
Sık sağsan biraz yine artabilir. Bir yerde okudum gece 1-3 arası altın saatlermiş sağım için2 gündür süt azaldı nazar ettim kendimi puh.
Buzluğa çalışmaya başlayacağım günler için stokladığım sütleri geri çözcez heralde. Sonra da mama önerilerinize açığım
Nereye toplanıyoz varım benKızlardırasiba Wunsch_dk 11limon11 basbelasiyim C cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?