- 13 Aralık 2024
- 712
- 692
- 18
Göbek deliğinde enfeksiyon falan olabiliyor bazen doktorunuza danışın benceMerhaba hanımlar göbek deliğim çok acıyor ama dokunamıyorum o şekil bi ağrı başına gelen var mı bi anda oldu geçmedi de çok ilginç
Kahve tüketiyorsanız oluyor ben kahveyi kestim düzeldimKızlar bende de saat başı tekrar eden kalp çarpıntısı ve gaz sancısı var yaşayan var mı ?
Ben de diyorum bir gariplik varSiteye ne oldu. Guncelleme yapiyolardi 353 sayfa yazisma sadece 288 sayfasi var son yazilari gorup bir geriye gidince 13 ocaga donuyosun.
Su içince çok midem bulanıyor malesef,zorlasam da 2 3 bardaktan fazla içemiyorumBol su tüketmeye çalışın
Ayy blmyorm umarm 12den snra geçer.Bende surekli depresif halde yatyorm elimi kolumu kaldirasm gelmyoValla benimde öyle süreli şeker ve şekerli sakız atıyorum ağzıma yoksa berbat bir his. Ne zaman geçer acaba. Koku hassasiyetim arttı aşırı topun geliyor her şeyin kokusu. Birde modum hep düşük toparlanamıyorum üzülüyorum bebek hissedecek diye hep yatayım zorla işe geliyorum valla.
Evt anlık geçiyor snra hemen başlıyor yinebenim de öyle maalesef çok kötü bir şey sürekli naneli şeker sakız atıyorum ama o his anlık geçiyor sadece
Her gün bir paket olips yiyorum. Tavuk et balık balık ne görmeye ne kokusuna katlanabiliyorum ağzımda hep iğrenç bi tat doktor 12. Haftadan sonra azalır dedi. Şuan 11 deyiz inşallah geçer çok zorluyorValla benimde öyle süreli şeker ve şekerli sakız atıyorum ağzıma yoksa berbat bir his. Ne zaman geçer acaba. Koku hassasiyetim arttı aşırı topun geliyor her şeyin kokusu. Birde modum hep düşük toparlanamıyorum üzülüyorum bebek hissedecek diye hep yatayım zorla işe geliyorum valla.
Bugün 12 bitiyor o iğrenç tat ağız kuruluğu hep bende de var geçer inşallah bir an önceHer gün bir paket olips yiyorum. Tavuk et balık balık ne görmeye ne kokusuna katlanabiliyorum ağzımda hep iğrenç bi tat doktor 12. Haftadan sonra azalır dedi. Şuan 11 deyiz inşallah geçer çok zorluyor
Erkek gibi benceMerhabalarr biz 11+5 te ikili test için doktora geldik burun kemiği varmış ense kalınlığı da 1.1 dedi cinsiyeti söylemedi sizin tahmininiz varmıı
Tam olarak böyleyim ben de normalde beyaz et severdim kırmızı sevmezdim şuan marketten reyona bakmadan geçiyorum görünce bile içim kalkıyor. bana da üç aydan sonra geçer dedi umutla bekliyorum 11+2 deyim ben deHer gün bir paket olips yiyorum. Tavuk et balık balık ne görmeye ne kokusuna katlanabiliyorum ağzımda hep iğrenç bi tat doktor 12. Haftadan sonra azalır dedi. Şuan 11 deyiz inşallah geçer çok zorluyor
Bu minnoş bi kız gibiKızlarr cinsiyet tahmininiz varsa alırım bir dal
Kıza benzettimKızlarr cinsiyet tahmininiz varsa alırım bir dal
Teşekkür ederiiimBu minnoş bi kız gibi
Ayy inşallahErkek gibi bence
Ben erkeğe benzettim sadece hisKızlarr cinsiyet tahmininiz varsa alırım bir dal
Bende erkek diyorumKızlarr cinsiyet tahmininiz varsa alırım bir dal
Teşekkür ederiiimBen erkeğe benzettim sadece his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?