Hadi yaaBende erkek diyorum
Teşekkür ederimTeşekkür ederiiimsen de koymuşsun yukarıya şimdi gördüm bana da seninki erkek gibi geldi
Bana da erkek gibi geldiHadi yaa2 kız 2 erkek oldu bakalım hayırlısı
Selam canım aynı ben gibisin bendede çok fazla çarpıntı oluyor oturduğum yerde doktorum kardiyoloji ve dahiliyeye yönlendirdi beni12+4'teyim son 2 gündür çok fazla oluyor masa başında çalışıyorum, oturduğum yerde kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor tansiyon ölçüyorum tansiyonum normal ama kal atışı 130+ çıkıyor
günde max 1 fincan türk kahvesi içiyorum bazen içmediğim günlerde oluyorKahve tüketiyorsanız oluyor ben kahveyi kestim düzeldim
cinsiyet belli oldu mu ?Erkek için isim düşünen var mı ? sizce tek isim mi iki isim mi
Evet oğlumuz olacak hayırlısıylacinsiyet belli oldu mu ?
Maşallah kaç haftalık oldu ? bende yarın gideceğim dr 11+3 olacak umarım cinsiyet tahmininde bulunur dokturumuz. 2 kızım var birde oğlum olsun istiyorum sağlıklı salih bir evlat,, gerçi benim kanamam tekrar başladı oda ayrı bir süreçEvet oğlumuz olacak hayırlısıyla
merhabala 12+4'teyiz. Fetal DNA ile öğrendik çok şükür sağlıklı çıktı sonucumuz cinsiyet en son aklıma gelen şeydi. Benimde kanamam oldu birkaç kez düşük ilacı aldım fitil olarak geçti 8. haftadan sonra bir daha olmadı çok şükür.Maşallah kaç haftalık oldu ? bende yarın gideceğim dr 11+3 olacak umarım cinsiyet tahmininde bulunur dokturumuz. 2 kızım var birde oğlum olsun istiyorum sağlıklı salih bir evlat,, gerçi benim kanamam tekrar başladı oda ayrı bir süreç
geçen hafta izim aldım iğneler ilaçlar falan geçti, ama yeniden başladı önceki hafta gelen kanama yoğun ve kırmızı bu defa kahverengi renkte .. Ramerhabala 12+4'teyiz. Fetal DNA ile öğrendik çok şükür sağlıklı çıktı sonucumuz cinsiyet en son aklıma gelen şeydi. Benimde kanamam oldu birkaç kez düşük ilacı aldım fitil olarak geçti 8. haftadan sonra bir daha olmadı çok şükür.
Son kontrole gittiğimde 9_+5 olması gerekiyofu 10+1 dediler haftasını yakalıyor olabilir normal dediler cinsiyeti de gördüler tuhaf şekildeCanim ultrason aletinden ultrason aletine, dojtorun bakışına bebeğin pozisyonuna göre değişebiliyor. Ultrason +-5 gün ölçer yani 5 günlük yanilmapayi hep var. Önemli olan 11/12 haftalara kadar ölçümden Ziyade kalp atışı var mı yok mu o önemli kalp atıyorsa her şey yolundadır içi rahat olsun
Aaaa hayırlı olsun canıımKızlar selamlar
Fetal dna sonucumuz çıktı bu kadar hızlı beklemiyordum. Çok şükür risk izlenmemiş veee bir kız geliyor
Bana erkek gibi geldiMerhabalarr biz 11+5 te ikili test için doktora geldik burun kemiği varmış ense kalınlığı da 1.1 dedi cinsiyeti söylemedi sizin tahmininiz varmıı
Teşekkür ediyorumBana erkek gibi geldi
Bende bugun gittim 2li tarama için 3/4 tüp kan ve idrar testi verdim ultrasonda ense ince dedi sıkıntı yok bizim için iyi bir şey ince olması dedi..Yarın perinatoloji randevum var. Dualarınızı bekliyorum. İkili test temiz gelsin ve uterin arter direnci iyileşmiş olsun amin
Valla o gün ağrı kesici al dedi dr aldım geçti bidaha da olmadı şükürGöbek deliğinde enfeksiyon falan olabiliyor bazen doktorunuza danışın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?