2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Selam canım aynı ben gibisin bendede çok fazla çarpıntı oluyor oturduğum yerde doktorum kardiyoloji ve dahiliyeye yönlendirdi beni

Evet oğlumuz olacak hayırlısıyla
Maşallah kaç haftalık oldu ? bende yarın gideceğim dr 11+3 olacak umarım cinsiyet tahmininde bulunur dokturumuz. 2 kızım var birde oğlum olsun istiyorum sağlıklı salih bir evlat,, gerçi benim kanamam tekrar başladı oda ayrı bir süreç

merhabala 12+4'teyiz. Fetal DNA ile öğrendik çok şükür sağlıklı çıktı sonucumuz cinsiyet en son aklıma gelen şeydi. Benimde kanamam oldu birkaç kez düşük ilacı aldım fitil olarak geçti 8. haftadan sonra bir daha olmadı çok şükür.

geçen hafta izim aldım iğneler ilaçlar falan geçti, ama yeniden başladı önceki hafta gelen kanama yoğun ve kırmızı bu defa kahverengi renkte .. Ra

Son kontrole gittiğimde 9_+5 olması gerekiyofu 10+1 dediler haftasını yakalıyor olabilir normal dediler cinsiyeti de gördüler tuhaf şekilde

Yarın perinatoloji randevum var. Dualarınızı bekliyorum. İkili test temiz gelsin ve uterin arter direnci iyileşmiş olsun amin
Bende bugun gittim 2li tarama için 3/4 tüp kan ve idrar testi verdim ultrasonda ense ince dedi sıkıntı yok bizim için iyi bir şey ince olması dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…