MaşallahFetal dna sonucumuz geldi kızlar çok şükür sorun yokbebeğimiz de kızmış
Çok teşekkür ederim canım hepimizinkini inşallahMaşallahAllah analı babalı büyütsün minik kızı inşallah
Erkek gibi geldi banaMerhabalarr biz 11+5 te ikili test için doktora geldik burun kemiği varmış ense kalınlığı da 1.1 dedi cinsiyeti söylemedi sizin tahmininiz varmıı
Ay maşallah şimdi fotoya kız gibi geldi bana yazıyodum tam okumadığım sayfayada bir bakayım demiştimFetal dna sonucumuz geldi kızlar çok şükür sorun yokbebeğimiz de kızmış
Ay maşallah şimdi fotoya kız gibi geldi bana yazıyodum tam okumadığım sayfayada bir bakayım demiştim
Kızlar selamlar
Fetal dna sonucumuz çıktı bu kadar hızlı beklemiyordum. Çok şükür risk izlenmemiş veee bir kız geliyor
Ayyyy gözünüz aydın kızlaaaarFetal dna sonucumuz geldi kızlar çok şükür sorun yokbebeğimiz de kızmış
Bence biraz icme bak geciyor mu ?günde max 1 fincan türk kahvesi içiyorum bazen içmediğim günlerde oluyor
Ben de yarın vereceğim kalbim yerinden fırlayacak gibiBen de bugün fetal dna için kan verdim, aşırı heyecanlıyım bakalım sonuç ne gelecek
Sağol canımmAyyyy gözünüz aydın kızlaaaarprensesler geliyor demek çok sevindim.
Hangi firmaBen de yarın vereceğim kalbim yerinden fırlayacak gibi
Bence erkekEki Görüntüle 3537203 kızlar selam sizce cinsiyet nedir :))) 13+4 de cinsiyet belli olur mu:)
Valla firmasını hiç sormadımHangi firma
Bence de erkek canımEki Görüntüle 3537203 kızlar selam sizce cinsiyet nedir :))) 13+4 de cinsiyet belli olur mu:)
Aman boşver zaten hepsi aynıymış önemli olan sonuçValla firmasını hiç sormadımyarın öğrenirim. Doktorumun anlaşmalı olduğu bir yer varmış, istanbul’a gönderiyoruz orada yapıyorlar testi dedi. Sormak aklıma hiç gelmedi
Kızlar selamlar
Fetal dna sonucumuz çıktı bu kadar hızlı beklemiyordum. Çok şükür risk izlenmemiş veee bir kız geliyor
Fetal dna sonucumuz geldi kızlar çok şükür sorun yokbebeğimiz de kızmış
Bunu ben de merak ediyorumKizlarrr belirtileriniz neydi
Merhaba benimki de kızKizlarrr belirtileriniz neydi
hatta kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız diyorlardı. Kesenin de solundaydı.Merhaba benimki de kız
Ben hep erkek hissetmiştim ama çok sevindim tabi ki.
Mide bulantısı vardı ama öyle hayatı zehir edecek kadar değil toplam 5-6 kere ancak kusmuşumdur
Uyku çok vardı
Baş ağrısı yoktu
Tatlı veya ekşiye özel bir ilgim olmadı
Bıçağa oturmuştum, yüzük erkek çıkmıştı, tuz testinde burun elledim.
Çin takvimi kız diyordu bir tek diğer hiç bir hurafe tutmadı.
Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba benimki de kız
Ben hep erkek hissetmiştim ama çok sevindim tabi ki.
Mide bulantısı vardı ama öyle hayatı zehir edecek kadar değil toplam 5-6 kere ancak kusmuşumdur
Uyku çok vardı
Baş ağrısı yoktu
Tatlı veya ekşiye özel bir ilgim olmadı
Bıçağa oturmuştum, yüzük erkek çıkmıştı, tuz testinde burun elledim.
Çin takvimi kız diyordu bir tek diğer hiç bir hurafe tutmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?