2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kızlar benim ağzımın tadı çok kötü ya bildgn acı, bsy yiyorm 5saniye sonra acı oluyo yineHiç bsyden dgru duzgn tat almiyorm.Benim gbi olan var mi
benim de öyle maalesef çok kötü bir şey sürekli naneli şeker sakız atıyorum ama o his anlık geçiyor sadece

Kaçıncı haftadasın? Ben de 1 haftaya yakındır yaşıyorum çarpıntı, bugün doktor randevum var sorucam ama normal diye biliyorum yine de arada bir tansiyon ölçtürmek iyidir bence
12+4'teyim son 2 gündür çok fazla oluyor masa başında çalışıyorum, oturduğum yerde kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor tansiyon ölçüyorum tansiyonum normal ama kal atışı 130+ çıkıyor

Kızlar bende de saat başı tekrar eden kalp çarpıntısı ve gaz sancısı var yaşayan var mı ?
11. Haftadayım ve birkaç haftadır ben de yaşıyorum canım. Gaz sancım yok o yediklerinle ilgili olabilir ama kalp çarpıntısı var. Tansiyon ölçüyorum normal çıkıyor 10-6 çıktı mesela sabah. Özellikle efor sarfedersem daha çok oluyor çarpıntı. Doktor normal diyor, şu an kalp iki katı fazla çalışıyormuş kan pompalamak için.

benim oturduğum yerde oluyor , hele merdiven falan çıkınca kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Şimdiden böyleyse gelecek ayları düşünemiyorum bir de sonumuz yaz

benim oturduğum yerde oluyor , hele merdiven falan çıkınca kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Şimdiden böyleyse gelecek ayları düşünemiyorum bir de sonumuz yaz
Aynı şeyi yaşıyorum var ya.
Ara ara çarpıntım sıkışma gibi değişik birşey oluyordu.
işte gazdır falan diye düşündüm sonra bir yakınıma gittim asansör bozulmuş yürüdüm 5 kat merdiven ve sandım ki kalp krizi geçireceğim.
Sonra da 4-5 gündür karın ağrısı sandım kötü birşey falan sonra farkettim ki bagırsaklarım hareketli afedersiniz çok küçük gaz cıkartınca sanırım gaz sıkışması hani ufakta bir hareket olunca sancılar bıcaklar giriyor ne yapsam bilemedim bugün randevum var bakalım ne diyecek doktor

Kızlar benim ağzımın tadı çok kötü ya bildgn acı, bsy yiyorm 5saniye sonra acı oluyo yineHiç bsyden dgru duzgn tat almiyorm.Benim gbi olan var mi
Valla benimde öyle süreli şeker ve şekerli sakız atıyorum ağzıma yoksa berbat bir his. Ne zaman geçer acaba. Koku hassasiyetim arttı aşırı topun geliyor her şeyin kokusu. Birde modum hep düşük toparlanamıyorum üzülüyorum bebek hissedecek diye hep yatayım zorla işe geliyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…