- 12 Mart 2019
- 16.600
- 35.981
- 598
Başlarda vardı coktu hatta.Kızlar benim ağzımın tadı çok kötü ya bildgn acı, bsy yiyorm 5saniye sonra acı oluyo yineHiç bsyden dgru duzgn tat almiyorm.Benim gbi olan var mi
Benimde hep acimsi kekremsi bir tat geliyor arkadanKızlar benim ağzımın tadı çok kötü ya bildgn acı, bsy yiyorm 5saniye sonra acı oluyo yineHiç bsyden dgru duzgn tat almiyorm.Benim gbi olan var mi
7de başladı bnmde hala devam edyo azalma da yok hic.12 den sonra azalır umarm.Başlarda vardı coktu hatta.
Kesilmişti şimdi bidaha başladı ama az bu sefer
Umarım 12.hftda kurtuluruz .Benimde hep acimsi kekremsi bir tat geliyor arkadan
Bende de öyle. Bir de sürekli artmış bir tükürük salgısı var. Bir aya düzeliriz inşKızlar benim ağzımın tadı çok kötü ya bildgn acı, bsy yiyorm 5saniye sonra acı oluyo yineHiç bsyden dgru duzgn tat almiyorm.Benim gbi olan var mi
İnşallah canim Yarın güzel haberlerini bekliyoruz İnşallahBende de öyle. Bir de sürekli artmış bir tükürük salgısı var. Bir aya düzeliriz inş
benim de öyle maalesef çok kötü bir şey sürekli naneli şeker sakız atıyorum ama o his anlık geçiyor sadeceKızlar benim ağzımın tadı çok kötü ya bildgn acı, bsy yiyorm 5saniye sonra acı oluyo yineHiç bsyden dgru duzgn tat almiyorm.Benim gbi olan var mi
Bol su tüketmeye çalışınKızlar benim ağzımın tadı çok kötü ya bildgn acı, bsy yiyorm 5saniye sonra acı oluyo yineHiç bsyden dgru duzgn tat almiyorm.Benim gbi olan var mi
Kaçıncı haftadasın? Ben de 1 haftaya yakındır yaşıyorum çarpıntı, bugün doktor randevum var sorucam ama normal diye biliyorumKızlar bende de saat başı tekrar eden kalp çarpıntısı ve gaz sancısı var yaşayan var mı ?
12+4'teyim son 2 gündür çok fazla oluyor masa başında çalışıyorum, oturduğum yerde kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor tansiyon ölçüyorum tansiyonum normal ama kal atışı 130+ çıkıyorKaçıncı haftadasın? Ben de 1 haftaya yakındır yaşıyorum çarpıntı, bugün doktor randevum var sorucam ama normal diye biliyorumyine de arada bir tansiyon ölçtürmek iyidir bence
11. Haftadayım ve birkaç haftadır ben de yaşıyorum canım. Gaz sancım yok o yediklerinle ilgili olabilir ama kalp çarpıntısı var. Tansiyon ölçüyorum normal çıkıyor 10-6 çıktı mesela sabah. Özellikle efor sarfedersem daha çok oluyor çarpıntı. Doktor normal diyor, şu an kalp iki katı fazla çalışıyormuş kan pompalamak için.Kızlar bende de saat başı tekrar eden kalp çarpıntısı ve gaz sancısı var yaşayan var mı ?
benim oturduğum yerde oluyor , hele merdiven falan çıkınca kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Şimdiden böyleyse gelecek ayları düşünemiyorum bir de sonumuz yaz11. Haftadayım ve birkaç haftadır ben de yaşıyorum canım. Gaz sancım yok o yediklerinle ilgili olabilir ama kalp çarpıntısı var. Tansiyon ölçüyorum normal çıkıyor 10-6 çıktı mesela sabah. Özellikle efor sarfedersem daha çok oluyor çarpıntı. Doktor normal diyor, şu an kalp iki katı fazla çalışıyormuş kan pompalamak için.
Aynı şeyi yaşıyorum var ya.benim oturduğum yerde oluyor , hele merdiven falan çıkınca kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Şimdiden böyleyse gelecek ayları düşünemiyorum bir de sonumuz yaz
Gaz sancisi cok yasiyorum karnim her gece davul gibi oluyorKızlar bende de saat başı tekrar eden kalp çarpıntısı ve gaz sancısı var yaşayan var mı ?
Valla benimde öyle süreli şeker ve şekerli sakız atıyorum ağzıma yoksa berbat bir his. Ne zaman geçer acaba. Koku hassasiyetim arttı aşırı topun geliyor her şeyin kokusu. Birde modum hep düşük toparlanamıyorum üzülüyorum bebek hissedecek diye hep yatayım zorla işe geliyorum valla.Kızlar benim ağzımın tadı çok kötü ya bildgn acı, bsy yiyorm 5saniye sonra acı oluyo yineHiç bsyden dgru duzgn tat almiyorm.Benim gbi olan var mi
Kan sulandirici kullaniyorsan insallah duzelirYarın perinatoloji randevum var. Dualarınızı bekliyorum. İkili test temiz gelsin ve uterin arter direnci iyileşmiş olsun amin
Poşeti kullanmıştım memnundum ben ama pompasını kullanmadım, göğüs pedi kullandım da marka hatırlamıyorumKızlar göğüs pedi, pompası, süt saklama kabı falan için lansinoh nasıl bir markadır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?