2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kızlar 12. Haftada lekelenmem olunca kendi doktorum izinliydi başka bir doktora gittim. Cinsiyeti için çıkıntı var gibi erkek olabilir dedi. 3 gün sonra kendi doktorumda kontrole gittim oda bacak arasına baktı çıkıntı yok kıza benziyor ama bidahaki kontrolde netleriz dedi. Yine başa döndükekledim bide siz bakın. 7 şubatta diğer kontrolüm 14 hafta olacak görürüz inşallah

Eklentiler

• IMG_20250124_173908.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 120
Sanki kız bebekler ağırlikta mı ne

Güzel haber alan arkadaslar gözünüz aydin, darisi basimiza

Hala araliksiz hematom ve kahverengi akinti disinda hicbir belirti olmadigi icin, icime hala birsey dogmuyor

Bende bugün kontrole gittim, 12+1 olmuş ordan oraya hopluyordu, her şey yolunda görünüyor çok şükür çok mutlu oldum.
Fetal dna için broşür aldım arayacağım bugün. İlaçlarımıda değiştirdi, magnezyum, demir, d vitamini ve genel bir vitamin alacağım.
Ultrason fotoğrafımızda bu, bir tahmin yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_8843.webp
    37 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_8842.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 76
Nipt için kan testi verdik bugün, bebiş de haftasıyla uyumlu şükürler olsun haftaya pazartesi ya da salı gelir sonuçlar dedi. Önce sağlıklı olduğunu öğrenelim sonra da cinsiyet inşallah
Hadi güzel haberler gelsin inşallah bende bugün arayacağım pazartesi alır muhtemelen

Nuba göre erkek gibi geldi bana bakalım ne diyecekler

Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı

Eklentiler

• 112795C7-601E-4E69-9C4B-FCCD77BF6768.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 85
Kız bence :)

Ayyy banada bakın o zaman ya çok merak ettim belli olmuyor ama belki hissedersiniz

Eklentiler

• 8D025BD4-F897-4D19-9FCA-A9F50614D266.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 71
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_3941.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…