- 8 Nisan 2024
- 220
- 562
- 23
- 36
İyi canım 2.5 - 3 olunca sıkıntılı diye biliyorum benEnse 1.36mm iyi mi kızlar 12+2 çıktı haftası
Haberin olmadan başından aşağı biraz tuz sepeliyorlar eğer elini ilk burnuna götürürsen erkek ağzına götürürsen kız diyorlar ama bende yine tutmadıSağlıkla gelsin inşallah
Tuz testi nasıl bişey hiç duymadım
Mygen’miş firmanın adı bugün öğrendimHangi firma
Hadi güzel haberler gelsin inşallah bende bugün arayacağım pazartesi alır muhtemelenNipt için kan testi verdik bugün, bebiş de haftasıyla uyumlu şükürler olsunhaftaya pazartesi ya da salı gelir sonuçlar dedi. Önce sağlıklı olduğunu öğrenelim sonra da cinsiyet inşallah
Nuba göre erkek gibi geldi bana bakalım ne diyeceklerKızlar 12. Haftada lekelenmem olunca kendi doktorum izinliydi başka bir doktora gittim. Cinsiyeti için çıkıntı var gibi erkek olabilir dedi. 3 gün sonra kendi doktorumda kontrole gittim oda bacak arasına baktı çıkıntı yok kıza benziyor ama bidahaki kontrolde netleriz dedi. Yine başa döndükekledim bide siz bakın. 7 şubatta diğer kontrolüm 14 hafta olacak görürüz inşallah
Kız bence :)Kızlar 12. Haftada lekelenmem olunca kendi doktorum izinliydi başka bir doktora gittim. Cinsiyeti için çıkıntı var gibi erkek olabilir dedi. 3 gün sonra kendi doktorumda kontrole gittim oda bacak arasına baktı çıkıntı yok kıza benziyor ama bidahaki kontrolde netleriz dedi. Yine başa döndükekledim bide siz bakın. 7 şubatta diğer kontrolüm 14 hafta olacak görürüz inşallah
Kız bence :) Sağlıkla gelsinKızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı
İçimden kız geçti. Gerçi ben kime ne tahminde bulunmuşsam tersi çıkmıştırKızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı
Sağlıkla gelsin de cinsiyet önemli değil ama kız olmasını isterim tabiİçimden kız geçti. Gerçi ben kime ne tahminde bulunmuşsam tersi çıkmıştır
Bnm 1.77 çıktı normal dediEnse 1.36mm iyi mi kızlar 12+2 çıktı haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?