Ay canım kalb kalbe karşıymış ben de seni merak ediyordum. Şükür iyiyiz şimdilik hala ikili testimin sonucunu almak için doktora gidemedim usengecliktenEldorin canım sen nasılsın giremedim bayadir
Belli oldu bugün kız dedi doktor :)Bende erkek gibi düşünüyorum. 13+2 de doktorum erkek dedi bana belli olan oluyor ama sanki ne bileyim değil Ahaha
Canım sorma sen bide ellerini gör çok güzel çoook her yerini çok net gördüm bu kezYa konuyla alakasız ayak kemikleri ne sevimli çıkmışminicik
Bende yazışmalara baktım seninle ilgili göremedim cinsiyet filan merak ettim iyi olmanıza çok sevindim bende hissettim diyorum ama herkez çok erken diyor gazdır diyorlarAy canım kalb kalbe karşıymış ben de seni merak ediyordum. Şükür iyiyiz şimdilik hala ikili testimin sonucunu almak için doktora gidemedim usengecliktenyaştan dolayı risk yüksek çıkacak nasılsa diye oteliyorum. Pazartesi gidicem bakalım onun dışında bir sorun yok gibi az önce ilk kez tekmeleri i hissettim eminim tekme olduğuna ikincide daha net hissesiliyor
Sen nasilsycinsiyeti öğrendin mi ?
Canım çoook sevindim hayırlı olsunBelli oldu bugün kız dedi doktor :)
Ben de 1-2 kez bir şey hissettim ama kimseye demedim bebek değildir dalga geçilir diyeBende yazışmalara baktım seninle ilgili göremedim cinsiyet filan merak ettim iyi olmanıza çok sevindim bende hissettim diyorum ama herkez çok erken diyor gazdır diyorlargaz ile bebeği ayırt edebilirim diyorum inanmıyor kimse.dun randevum vardı canım oğlum ilk defa kardeşimi gördü ekranda ve orada öğrendi doğum günü sürprizi olarak çok güzel bir andı çocuğum soka girdi yalan dedi kandırıyorsunuz beni dedi hatta görüntüler montaj dedi şimdi gelip gidip karnımı yokluyor cinsiyetimiz yüksek ihtimal erkek haftaya kesinlestiririz dedi ama ben gördüm pipiyi ya doktor kritoris ile bazen karistirabiliyoruz dedi ama erkek %80 .sağlıkla gelsinler inşallah
Bu arada ben ikili fetal filan yaptırmadım dün doktor ekranda pozisyonu çok net değil ama ense kalınlığında bir gariplik görmüyorum dedi.sende git al sonuçlarını ya her şartta riskliyiz sonuçta ama Rabbime emanetiniz hiç aklımı bulandirmaAy canım kalb kalbe karşıymış ben de seni merak ediyordum. Şükür iyiyiz şimdilik hala ikili testimin sonucunu almak için doktora gidemedim usengecliktenyaştan dolayı risk yüksek çıkacak nasılsa diye oteliyorum. Pazartesi gidicem bakalım onun dışında bir sorun yok gibi az önce ilk kez tekmeleri i hissettim eminim tekme olduğuna ikincide daha net hissesiliyor
Sen nasilsycinsiyeti öğrendin mi ?
Walla ben iki kere hisettim dedim ve biyeriyle güldü arkadaşımBen de 1-2 kez bir şey hissettim ama kimseye demedim bebek değildir dalga geçilir diyepırpır ediyordu sanki
Demiyorum işte kimseyeWalla ben iki kere hisettim dedim ve biyeriyle güldü arkadaşım
Demiyorum işte kimseyehe belkide damar seyirmesiydi bilemiyorum ki ilk olunca
Ben oğlumu 18 de hissetmiştim dün gibi aklımda boşver deme yasa doya doya seyirmede olsa kıpırdamada olsa sakla kendineDemiyorum işte kimseyehe belkide damar seyirmesiydi bilemiyorum ki ilk olunca
Canım ben hiçbir şekilde uyuyamıyorum ve sabahları aşırı gerinme ihtiyacı duyuyorum o yüzden orzaxin 3 lu etki magnezyumunu verdi bence etkili bı ilac yani genelde ilerki haftalarda bacak krampi olunca veriyolar ama bana biraz uyku yapsın diyede verdiMagnezyum kullanan canım kızlar, bunu hangi durum karşısında vermiş oldu doktorunuz? Bana demir, vitamin vs verdi ama magnezyum vermedi mesela neden bilmiyorum
Hee bende seviniyorum mutlu oluyorum boşverBen oğlumu 18 de hissetmiştim dün gibi aklımda boşver deme yasa doya doya seyirmede olsa kıpırdamada olsa sakla kendine
Ya ben de hissettim doktorum aort damari bebegin o dedi ama baya baya hareket gibiydiWalla ben iki kere hisettim dedim ve biyeriyle güldü arkadaşım
Anam babam erkek bu çocuk benceKızlar 12. Haftada lekelenmem olunca kendi doktorum izinliydi başka bir doktora gittim. Cinsiyeti için çıkıntı var gibi erkek olabilir dedi. 3 gün sonra kendi doktorumda kontrole gittim oda bacak arasına baktı çıkıntı yok kıza benziyor ama bidahaki kontrolde netleriz dedi. Yine başa döndükekledim bide siz bakın. 7 şubatta diğer kontrolüm 14 hafta olacak görürüz inşallah
bebeğiniz kız dedi dersinizCinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Valla kuzenin nisanina geldim. Evden cikmadan tika basa yemek yedim burada da iki tabak pasta borek yedim. Boyle giderse sikinti..Kızlar kızlar gelem mi yanağğnızdan öpen mi
Napıyosunuz nasılsınız kızlar
Ben :)))Kızlar öğretmen hamileler var mı aramızda
Kaçıncı haftadasınBen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?