2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Eldorin canım sen nasılsın giremedim bayadir
Ay canım kalb kalbe karşıymış ben de seni merak ediyordum. Şükür iyiyiz şimdilik hala ikili testimin sonucunu almak için doktora gidemedim usengeclikten yaştan dolayı risk yüksek çıkacak nasılsa diye oteliyorum. Pazartesi gidicem bakalım onun dışında bir sorun yok gibi az önce ilk kez tekmeleri i hissettim eminim tekme olduğuna ikincide daha net hissesiliyor

Sen nasilsycinsiyeti öğrendin mi ?

Bende yazışmalara baktım seninle ilgili göremedim cinsiyet filan merak ettim iyi olmanıza çok sevindim bende hissettim diyorum ama herkez çok erken diyor gazdır diyorlargaz ile bebeği ayırt edebilirim diyorum inanmıyor kimse.dun randevum vardı canım oğlum ilk defa kardeşimi gördü ekranda ve orada öğrendi doğum günü sürprizi olarak çok güzel bir andı çocuğum soka girdi yalan dedi kandırıyorsunuz beni dedi hatta görüntüler montaj dedi şimdi gelip gidip karnımı yokluyor cinsiyetimiz yüksek ihtimal erkek haftaya kesinlestiririz dedi ama ben gördüm pipiyi ya doktor kritoris ile bazen karistirabiliyoruz dedi ama erkek %80 .sağlıkla gelsinler inşallah

Belli oldu bugün kız dedi doktor :)
Canım çoook sevindim hayırlı olsun benim doktorlar yemin etmiş gibi söylemiyorlar ne güzel erken öğrenenler için çok çok mutlu oluyorum insan sabırsızlanıyor biran önce netleştirip alışveriş yapmak istiyor

Ben de 1-2 kez bir şey hissettim ama kimseye demedim bebek değildir dalga geçilir diye pırpır ediyordu sanki

Bu arada ben ikili fetal filan yaptırmadım dün doktor ekranda pozisyonu çok net değil ama ense kalınlığında bir gariplik görmüyorum dedi.sende git al sonuçlarını ya her şartta riskliyiz sonuçta ama Rabbime emanetiniz hiç aklımı bulandirma

Magnezyum kullanan canım kızlar, bunu hangi durum karşısında vermiş oldu doktorunuz? Bana demir, vitamin vs verdi ama magnezyum vermedi mesela neden bilmiyorum
Canım ben hiçbir şekilde uyuyamıyorum ve sabahları aşırı gerinme ihtiyacı duyuyorum o yüzden orzaxin 3 lu etki magnezyumunu verdi bence etkili bı ilac yani genelde ilerki haftalarda bacak krampi olunca veriyolar ama bana biraz uyku yapsın diyede verdi

Anam babam erkek bu çocuk bence renklide el sallıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…