Bende erkek gibi düşünüyorum. 13+2 de doktorum erkek dedi bana belli olan oluyor ama sanki ne bileyim değil AhahaEki Görüntüle 3537203 kızlar selam sizce cinsiyet nedir :))) 13+4 de cinsiyet belli olur mu:)
Bu minnoşuda kız hissettimCinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Erkek mi acabaAyyy banada bakın o zaman ya çok merak ettim belli olmuyor ama belki hissedersiniz
3 doktorun 3 ü de çıkıntı var ama belli olmaz dedilerErkek mi acaba
Bende huzursuz bacak sendromu olduğu için kendim sordum, önceden kullandığım magnezyumu söyledim ona devam edeceğim. Her doktorun rutin verdiği bir şey değil. Bacakta kasılmalar filan varsa veriyorlarMagnezyum kullanan canım kızlar, bunu hangi durum karşısında vermiş oldu doktorunuz? Bana demir, vitamin vs verdi ama magnezyum vermedi mesela neden bilmiyorum
Merhabalar, benim basen kısmımda uyuşma oluyor o yüzden verdi doktor.Magnezyum kullanan canım kızlar, bunu hangi durum karşısında vermiş oldu doktorunuz? Bana demir, vitamin vs verdi ama magnezyum vermedi mesela neden bilmiyorum
Tatlım bu minnoşu da kız bebişi hissettim bide şunu gördüm kızlar çoğunluklu yapıları geç oluşur erkekler daha çabuk kafa gövde nettir tabi bu bir ihtimal herşeyin başı sağlık hayırlı evlat olması
Burda 9 +5Tatlım bu minnoşu da kız bebişi hissettim bide şunu gördüm kızlar çoğunluklu yapıları geç oluşur erkekler daha çabuk kafa gövde nettir tabi bu bir ihtimal herşeyin başı sağlık hayırlı evlat olması
Ben kendim gidip gebeyim diye bilgi verdim. Hemşire ve doktor çok güzel bilgilendirdiler, her ay kilo - tansiyon takibi yapacaklarını söylediler.Kizlar saglik ocagindan arandiniz mi? Enabizda gebelik takibi yapiliyormus bende o kisim gorunmuyor doktorum hep kadin dogum muayenesi olarak girmis acaba ondan mi ama hcg sonucun var sistemde anlamadim. Akilli asistanda gebelik gorunmeyen var mi acaba belli bir haftadan sonra mi
evet aramalari vs lazimdi eve cok yakin degil gidemedim ama ilk gebeligimde sisteme dusmustu bu sefer dusmedi sasirdimBen kendim gidip gebeyim diye bilgi verdim. Hemşire ve doktor çok güzel bilgilendirdiler, her ay kilo - tansiyon takibi yapacaklarını söylediler.
Bende de sistemde gözükmüyordu. Sebebini bilmiyorumIn
evet aramalari vs lazimdi eve cok yakin degil gidemedim ama ilk gebeligimde sisteme dusmustu bu sefer dusmedi sasirdim
Aslinda onemli bir sey gorunmesi lazim yanlizken bir sey olsa ilk yardim oradaki bilgilerle yapiliyor aileye ulasana kadar. Gidip haber vereyim de sisteme kaydetsinler bariBende de sistemde gözükmüyordu. Sebebini bilmiyorum
Ya konuyla alakasız ayak kemikleri ne sevimli çıkmışAyyy banada bakın o zaman ya çok merak ettim belli olmuyor ama belki hissedersiniz
Canım beni sağlık ocağındaki ebe hemşire aradı. Hafta bilgisi, aşı bilgisi vs aldı. 8. haftada falandım sanırım öğrendikten 3 hafta sonra falan aradılar beniKizlar saglik ocagindan arandiniz mi? Enabizda gebelik takibi yapiliyormus bende o kisim gorunmuyor doktorum hep kadin dogum muayenesi olarak girmis acaba ondan mi ama hcg sonucun var sistemde anlamadim. Akilli asistanda gebelik gorunmeyen var mi acaba belli bir haftadan sonra mi
Evet evet boyle olmasi lazimdi aslindaCanım beni sağlık ocağındaki ebe hemşire aradı. Hafta bilgisi, aşı bilgisi vs aldı. 8. haftada falandım sanırım öğrendikten 3 hafta sonra falan aradılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?