- 2 Şubat 2023
- 1.160
- 2.565
- 63
Merhaba ben varımKızlar öğretmen hamileler var mı aramızda
13. Haftaya girdim. Benim ders saatim az resim bransim. 3 gun gidiyorum fakat bulanti vs olmadigi icin anormal zorlanmadim. Fakat yine de korkuyorum cunku ozel egitim okulundayim ve her an siddetli bir tekme vs yasama ihtimalim vatKaçıncı haftadasınokulla nasıl gidiyor hamilelik diye soracaktı
Evet hep dikkatli olmanız gerekiyor çok dikkat edin13. Haftaya girdim. Benim ders saatim az resim bransim. 3 gun gidiyorum fakat bulanti vs olmadigi icin anormal zorlanmadim. Fakat yine de korkuyorum cunku ozel egitim okulundayim ve her an siddetli bir tekme vs yasama ihtimalim vat
Merhaba :) nasıl gidiyor gebelikMerhaba ben varım
Nişana gidiyon niye yiyip çıkıyon evdenValla kuzenin nisanina geldim. Evden cikmadan tika basa yemek yedim burada da iki tabak pasta borek yedim. Boyle giderse sikinti..
İyiz sen nasılsın canımKızlar kızlar gelem mi yanağğnızdan öpen mi
Napıyosunuz nasılsınız kızlar
Çok şükür ben de iyiym canım çok sağolİyiz sen nasılsın canım
Ben buralardayım okuyorum yazılan oluncaÇok şükür ben de iyiym canım çok sağoldedim bi yoklim yazim kızlar nasıl en sessiz bu topik gibi
Ay nasil imrendim bugun heralde 8 9 defa istifra ettim ne yesem gidiyor rahatca yemeyi ozledimValla kuzenin nisanina geldim. Evden cikmadan tika basa yemek yedim burada da iki tabak pasta borek yedim. Boyle giderse sikinti..
Sen de haklısın canım. Ben de pek yazmıyorum ama hep buralardayım okuyorumBen buralardayım okuyorum yazılan olunca
Sanki daha doğrulamadık gibi. Tam oh misim artık dedim iki gündür öyle bir bulantı geldi kiÇok şükür ben de iyiym canım çok sağoldedim bi yoklim yazim kızlar nasıl en sessiz bu topik gibi
ben de rüyalara başladım. Yok doğuyor ama 3 gün abimler bakıyor. Yok sütüm gelmiyorSen de haklısın canım. Ben de pek yazmıyorum ama hep buralardayım okuyorum
13.haftaya girdik Allah'ın izniyle. Bi şeyler alsam mı ilk nerden başlasam doğum nasıl olacak diye düşünmekten sanırım sıyırıyorum kafayı
Bir erkek anası adayı olarak 3ayımı premsesler gibi geçirtti oğlum banaSanki daha doğrulamadık gibi. Tam oh misim artık dedim iki gündür öyle bir bulantı geldi kibizim de premses olmamıza az kaldı inşallah
Bir de bu kız bence beni çirkinleştiriyor gerçektensivilcelerim coştu, gözaltlarım çöktü
+1 yok mu arttıranben de rüyalara başladım. Yok doğuyor ama 3 gün abimler bakıyor. Yok sütüm gelmiyor
Aşırı bulantım hiç olmadı aman aman kusmadım da ama iki gündür değişik hallerdeyim. Oğlumda da prenses değildim ya sürekli uyuyordumBir erkek anası adayı olarak 3ayımı premsesler gibi geçirtti oğlum bana
Şaka bi yana gerçekten Allah yardımcınız olsun canım ya ne zordur bulantı. Çubuk kraker tahin galeta falan ye
Aman nazar değmesin o zaman çok fazla bulantı kusma olmasın daAşırı bulantım hiç olmadı aman aman kusmadım da ama iki gündür değişik hallerdeyim. Oğlumda da prenses değildim ya sürekli uyuyordum. Ama daha güzeldim o kesin
O ben de 8.hafyaya kadar sürdü şiddetli olarak sonra azaldı diyebilirim. Ay hele bi akşam da karnabahar yapmıştım gece de acıkınca kalanı yemiştim ertesi 2-3 gün eyvah eyvah gazman olarak dolaştım tabi kafa sınradan basmıştıÖnceki gebeliğimde hiç bu gaz patlamasını hatırlamıyorum ben. Karnım akşamları patlayacak gibi oluyor dört gözle bunun bitmesini bekliyorum
AminAman nazar değmesin o zaman çok fazla bulantı kusma olmasın dasen kaç haftalıktın canım
İnşallah rabbim gönlünüzekini size hayırlısıyla nasip ederBurda 9 +5İlk evladm kız, baklm bu bebisim ne olck merk edyorm Kız erkek farktmyo gerçi yetr ki sağlıklı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?