2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kaçıncı haftadasın okulla nasıl gidiyor hamilelik diye soracaktı
13. Haftaya girdim. Benim ders saatim az resim bransim. 3 gun gidiyorum fakat bulanti vs olmadigi icin anormal zorlanmadim. Fakat yine de korkuyorum cunku ozel egitim okulundayim ve her an siddetli bir tekme vs yasama ihtimalim vat

Çok şükür ben de iyiym canım çok sağol dedim bi yoklim yazim kızlar nasıl en sessiz bu topik gibi
Sanki daha doğrulamadık gibi. Tam oh misim artık dedim iki gündür öyle bir bulantı geldi ki bizim de premses olmamıza az kaldı inşallah
Bir de bu kız bence beni çirkinleştiriyor gerçekten sivilcelerim coştu, gözaltlarım çöktü

ben de rüyalara başladım. Yok doğuyor ama 3 gün abimler bakıyor. Yok sütüm gelmiyor

Bir erkek anası adayı olarak 3ayımı premsesler gibi geçirtti oğlum bana
Şaka bi yana gerçekten Allah yardımcınız olsun canım ya ne zordur bulantı. Çubuk kraker tahin galeta falan ye

Bir erkek anası adayı olarak 3ayımı premsesler gibi geçirtti oğlum bana
Şaka bi yana gerçekten Allah yardımcınız olsun canım ya ne zordur bulantı. Çubuk kraker tahin galeta falan ye
Aşırı bulantım hiç olmadı aman aman kusmadım da ama iki gündür değişik hallerdeyim. Oğlumda da prenses değildim ya sürekli uyuyordum. Ama daha güzeldim o kesin

Önceki gebeliğimde hiç bu gaz patlamasını hatırlamıyorum ben. Karnım akşamları patlayacak gibi oluyor dört gözle bunun bitmesini bekliyorum

Önceki gebeliğimde hiç bu gaz patlamasını hatırlamıyorum ben. Karnım akşamları patlayacak gibi oluyor dört gözle bunun bitmesini bekliyorum
O ben de 8.hafyaya kadar sürdü şiddetli olarak sonra azaldı diyebilirim. Ay hele bi akşam da karnabahar yapmıştım gece de acıkınca kalanı yemiştim ertesi 2-3 gün eyvah eyvah gazman olarak dolaştım tabi kafa sınradan basmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…