- 13 Aralık 2024
- 706
- 687
- 18
Aman darısı başımaO ben de 8.hafyaya kadar sürdü şiddetli olarak sonra azaldı diyebilirim. Ay hele bi akşam da karnabahar yapmıştım gece de acıkınca kalanı yemiştim ertesi 2-3 gün eyvah eyvah gazman olarak dolaştım tabi kafa sınradan basmıştı
Vala herşeyi yiyorum gebelik şekeri sen çok korkuyorum inşallah çıkmaz yoktur aminAman darısı başıma
Karbonhidrat ağırlıklı yiyebiliyorum herhalde gluten dokunuyor diye düşünüyorum artık
Aynı sayılırızAmin
13 e girdik bugün
Dur kız doğumu düşünmeye erken dahaSen de haklısın canım. Ben de pek yazmıyorum ama hep buralardayım okuyorum
13.haftaya girdik Allah'ın izniyle. Bi şeyler alsam mı ilk nerden başlasam doğum nasıl olacak diye düşünmekten sanırım sıyırıyorum kafayı
Aman olmasın inşallah,Vala herşeyi yiyorum gebelik şekeri sen çok korkuyorum inşallah çıkmaz yoktur amin
Bu arada gebelik şekeri var mı yokmu anlamamız için o şekerli şeyi içmemiz gerekiyor di mi bilgin var mı canım
Senden kıskandım ben de paylaşım yapmak için senin gibi zıbın alıp ultrason kapıdı mı koysam dedimDur kız doğumu düşünmeye erken dahabende sadece 2 zıbın aldım okadar bir sonraki muayene de cinsiyet te belli olursa yavaştan başlarım
Hee. Ben sanırım yaptırırm ya varsa şayet ona göre de önlem alınır sanırım.Aman olmasın inşallah,
İlk gebeliğimde doktorum gerek görmemişti, 26 yaşındaydım ve az kilo almıştım gençlik günlerim
Ama evet gebelik taramasında o şeker yüklemeyi yaparak bakıyorlar.
Estağfurlah ne cahilliği canım. Ben de senin gibiyim tahmin sıfır ama ben herkese erkek diyorumEki Görüntüle 3537639 Kızlaaar burda 11 haftalık bebişim. Ben bu konuda inanılmaz cahilim. Aranızda cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mııEki Görüntüle 3537638
Aaa niye öyle diyon aşkım yaaaAy inşallah hislerin kuvvetli değildir. İlki de erkek. Allah sağlık versin tabi ama,
Pipililer korkulu rüyam oldu
Bu arada çoğu konuda hissim veya rüyam çıkar.Ay inşallah hislerin kuvvetli değildir. İlki de erkek. Allah sağlık versin tabi ama,
Pipililer korkulu rüyam oldu
Ama Dr %80 erkek dedibebeğiniz kız dedi dersiniz
bebeğiniz kız dedi dersinizCinsiyet tahmini yapabilir misiniz
işte bu yüzden demekki doktor değilim uf yaAma Dr %80 erkek dedi
Emin misiniz falan dedim pipiyi gösterdibebeğiniz kız dedi dersiniz
işte bu yüzden demekki doktor değilim uf yakız çıkarsa beni bul nolur
Ben :)Kızlar öğretmen hamileler var mı aramızda
Yap kız yapSenden kıskandım ben de paylaşım yapmak için senin gibi zıbın alıp ultrason kapıdı mı koysam dedimkendimi yükelemeye kalksam ikiz mi geliyor derler
Ay o kadar merak ediyorum ki senin cinsiyeti
Sana erkek diye diye kızı getirtiyorumYap kız yapbu benimde aklıma geldi ama ultrason resmi birtane oldugu için öyle düşünmezler herhalde dedim bu bebegin babasıda var sonuçta bende merak ediyorum ama cok değil kız olduğunu düşündüğüm için
Ben o resmi sadece burda paylaştım bu arada kimseyle paylasmadım henüz yakın arkadaşlarım dışındaSana erkek diye diye kızı getirtiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?