2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Aman darısı başıma
Karbonhidrat ağırlıklı yiyebiliyorum herhalde gluten dokunuyor diye düşünüyorum artık

Aman darısı başıma
Karbonhidrat ağırlıklı yiyebiliyorum herhalde gluten dokunuyor diye düşünüyorum artık
Vala herşeyi yiyorum gebelik şekeri sen çok korkuyorum inşallah çıkmaz yoktur amin
Bu arada gebelik şekeri var mı yokmu anlamamız için o şekerli şeyi içmemiz gerekiyor di mi bilgin var mı canım

Dur kız doğumu düşünmeye erken daha bende sadece 2 zıbın aldım okadar bir sonraki muayene de cinsiyet te belli olursa yavaştan başlarım

Vala herşeyi yiyorum gebelik şekeri sen çok korkuyorum inşallah çıkmaz yoktur amin
Bu arada gebelik şekeri var mı yokmu anlamamız için o şekerli şeyi içmemiz gerekiyor di mi bilgin var mı canım
Aman olmasın inşallah,
İlk gebeliğimde doktorum gerek görmemişti, 26 yaşındaydım ve az kilo almıştım gençlik günlerim
Ama evet gebelik taramasında o şeker yüklemeyi yaparak bakıyorlar.

Dur kız doğumu düşünmeye erken daha bende sadece 2 zıbın aldım okadar bir sonraki muayene de cinsiyet te belli olursa yavaştan başlarım
Senden kıskandım ben de paylaşım yapmak için senin gibi zıbın alıp ultrason kapıdı mı koysam dedim kendimi yükelemeye kalksam ikiz mi geliyor derler
Ay o kadar merak ediyorum ki senin cinsiyeti

Ay inşallah hislerin kuvvetli değildir. İlki de erkek. Allah sağlık versin tabi ama,
Pipililer korkulu rüyam oldu

Ay inşallah hislerin kuvvetli değildir. İlki de erkek. Allah sağlık versin tabi ama,
Pipililer korkulu rüyam oldu
Bu arada çoğu konuda hissim veya rüyam çıkar.
Ben benimkinin cinsiyetinin büyük harflerle erkek diye yazıldığını gördüm rüyamda ve doktroum kağıda kocamaaan erkek yazmış bu kadar olur dedim

Şimdi okudum seninki de oğlanmış. O yüzden seni şimdiden telaşa boğmayayım. Sen zaten yaşayıp göreceksin

Senden kıskandım ben de paylaşım yapmak için senin gibi zıbın alıp ultrason kapıdı mı koysam dedim kendimi yükelemeye kalksam ikiz mi geliyor derler
Ay o kadar merak ediyorum ki senin cinsiyeti
Yap kız yap bu benimde aklıma geldi ama ultrason resmi birtane oldugu için öyle düşünmezler herhalde dedim bu bebegin babasıda var sonuçta bende merak ediyorum ama cok değil kız olduğunu düşündüğüm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…