ay ikizin mi var ne güzelKesinlikle bak tam teslimiyet önemli Rabbime emanet Edip dua Edip günümü bekliyorum bence öyle yap
Emin ol kurcaladıkça bir şey çıkıyor doktor her şey yolunda dedi mi bitti
Önceden böyle miymiş hamileyim deyip oturuyorlarmış annem bizim ikiz olduğumuzu yedinci ayında öğrenmiş ilk doktor kontrolünde ahahah
Boool boool gezip kullacağınız sağlıklı zamanlar olsun canım. Ben gidip deniyorum anlamadığım için hepsi aynı geliyorAynen valla uzun araştırma sonrası karar verebildikBizzat gidip e bebekten de gördük, kurcaladık biraz Prego Concorde 2025 travel sisteme karar verdik bakalım inşallah ağız tadıyla kullanmak da nasip olursa
Evet kuzum ikiz kız kardeşim var asıl bombayı patlatayım mıAy sen ikiz misin
Tam teslimim rabbimr ama arada vesvese geliyor
Hareketlerini tam hissetsek hepimiz rahatlayacağız benceDurabilsen ne iyi olur aslındabenimde bi iniyo bi şişiyo kanama olmadıkça korkma diyorum
Ay valla öyle bak doğruHareketlerini tam hissetsek hepimiz rahatlayacağız benceiki dürteriz hareket var sıkıntı yok devam
Ay ne şanslısııııınEvet kuzum ikiz kız kardeşim var asıl bombayı patlatayım mıeltim olur kendisi eşimin abisi ile evli
Kızzz o nasıl oldu ay ben şokEvet kuzum ikiz kız kardeşim var asıl bombayı patlatayım mıeltim olur kendisi eşimin abisi ile evli
Ayy şaka yapıyorsunEvet kuzum ikiz kız kardeşim var asıl bombayı patlatayım mıeltim olur kendisi eşimin abisi ile evli
Hemde çookaynı binadayız bide
Bu dünyada cenneti yaşıyorsun senHemde çookaynı binadayız bide
Ben eşimle sevgili iken onlarda tanıstı ama o niyetle değildi aynı ortamda bulundular bi kaç kez sonra bunlar sevgili olmuş öğrendikkiKızzz o nasıl oldu ay ben şok
Ahh inşallah hepimize nasip olsunBoool boool gezip kullacağınız sağlıklı zamanlar olsun canım. Ben gidip deniyorum anlamadığım için hepsi aynı geliyorkraft kanz prego öğrendim bi. Hangisi sağlam bilmiyorum hiç
YeminleAyy şaka yapıyorsun
Elti kısmından öyle diyebiliriz şükürBu dünyada cenneti yaşıyorsun sen
Bence sus artık şok üstüne şok yaşatıyorsun bizeYeminle
iki kız yeğenim var hem teyzeyim hem yenge
Aman Allahım aynı kişilere anne-baba diyorsunuz(kv-kp) aynı binadasınız şu an o da gebe de ben bu gece nöbetçi doktora konrtle gideyimBen eşimle sevgili iken onlarda tanıstı ama o niyetle değildi aynı ortamda bulundular bi kaç kez sonra bunlar sevgili olmuş öğrendikkibizden önce de evlendiler
Ahahah hanımlar ilk kezmi duydunuzBence sus artık şok üstüne şok yaşatıyorsun bize
Ahhaah yok aman onun iki kzıı var o bi dursun artıkAman Allahım aynı kişilere anne-baba diyorsunuz(kv-kp) aynı binadasınız şu an o da gebe de ben bu gece nöbetçi doktora konrtle gideyim
Yulaf seninle benim kafa ayni gidiyo valla :) ben yazmisim gibi okuyorum yazdiklariniAman Allahım aynı kişilere anne-baba diyorsunuz(kv-kp) aynı binadasınız şu an o da gebe de ben bu gece nöbetçi doktora konrtle gideyim
Ahhaha banada eşim diyo bunu bi makine alalım baş ucuna koyalım istersen diye gitmiyosun duramıyorsun ordan bakYulaf seninle benim kafa ayni gidiyo valla :) ben yazmisim gibi okuyorum yazdiklarinielimden gelse o aleti alacam eve tarla satıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?