2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
ay ikizin mi var ne güzel
Aynen valla uzun araştırma sonrası karar verebildik Bizzat gidip e bebekten de gördük, kurcaladık biraz Prego Concorde 2025 travel sisteme karar verdik bakalım inşallah ağız tadıyla kullanmak da nasip olursa
Boool boool gezip kullacağınız sağlıklı zamanlar olsun canım. Ben gidip deniyorum anlamadığım için hepsi aynı geliyor kraft kanz prego öğrendim bi. Hangisi sağlam bilmiyorum hiç

Boool boool gezip kullacağınız sağlıklı zamanlar olsun canım. Ben gidip deniyorum anlamadığım için hepsi aynı geliyor kraft kanz prego öğrendim bi. Hangisi sağlam bilmiyorum hiç
Ahh inşallah hepimize nasip olsun bütçe olarak ne ayırabilirsiniz bilmiyorum ama Kraft Kenya da güzeldi bence. Ama Prego Concorde birkaç özelliğiyle ona göre listemde daha önde

Ben eşimle sevgili iken onlarda tanıstı ama o niyetle değildi aynı ortamda bulundular bi kaç kez sonra bunlar sevgili olmuş öğrendikki bizden önce de evlendiler
Aman Allahım aynı kişilere anne-baba diyorsunuz(kv-kp) aynı binadasınız şu an o da gebe de ben bu gece nöbetçi doktora konrtle gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…