Kesinlikle öyle. Çok iyi anlıyorum seni. Sağlıklı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBen o resmi sadece burda paylaştım bu arada kimseyle paylasmadım henüz yakın arkadaşlarım dışındacanım düşündüğüm tek şey sağlıgı inanki
Ay dünyanın en güzel elleri yavrunun elleri değil miCanım sorma sen bide ellerini gör çok güzel çoook her yerini çok net gördüm bu kez
Kız valla bende hissediyorum. Sadece kahve ve tatlı tükettiğimde sanki karnımın içi yanıyor gibi değişik bişi oluyo. Gaz vs olsa herhangi bir zamanda da olur. Tam o his olduğunda ultrasondaydık ve hareket ettiğini gördüm. Tıp kitaplarında yazmaz ama analar hissederYa ben de hissettim doktorum aort damari bebegin o dedi ama baya baya hareket gibiydi
İyiyiiiiz canım iyiiyiiiz sen nasıılsııın durumlar nasııııllllKızlar kızlar gelem mi yanağğnızdan öpen mi
Napıyosunuz nasılsınız kızlar
Oh oh iyi olunİyiyiiiiz canım iyiiyiiiz sen nasıılsııın durumlar nasııııllll
Ay ben dayanamadım daha cinsiyet öğrenmeden mint yeşili hastane çıkışı aldım müslin takım bide battaniyeSen de haklısın canım. Ben de pek yazmıyorum ama hep buralardayım okuyorum
13.haftaya girdik Allah'ın izniyle. Bi şeyler alsam mı ilk nerden başlasam doğum nasıl olacak diye düşünmekten sanırım sıyırıyorum kafayı
Ya evet indirim varmış e bebek falan. Ama aklımın köşesinde küçük de olsa bi ihtimal Allah korusun ya kötü bir şey olursa buna engel olamıyorumAy ben dayanamadım daha cinsiyet öğrenmeden mint yeşili hastane çıkışı aldım müslin takım bide battaniyeşimdi doktor kız ihtimali daha çok diyince açıp açıp bakıyorum yavrumu erkek sancaklar diye e bebekte ve diğer bebek mağazalarında indirim dönemi başlamış zıbın istifi yapcam sanırım
Kurban olurum hiç bişiye sıkma canını. Geçen doktorum dedi ki yaşın 28 bu saatten sonra 10 tane doğurmayacaksın, doğursanda bu çocuğu bir kere doğurcaksın, tamamen keyfini çıkart bu hamileliğinin. Tövbe yarabbim bana bir sükunetOh oh iyi olunçok şükür ben de iyyiym bş kaç şeye canım sıkkındı ama buraya yazıp sizinle iki gırgır yapınca zaman da geçiyor
Amin canımm hepimizinki inşallahKesinlikle öyle. Çok iyi anlıyorum seni. Sağlıklı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Bana da sakinliğinden gönderKurban olurum hiç bişiye sıkma canını. Geçen doktorum dedi ki yaşın 28 bu saatten sonra 10 tane doğurmayacaksın, doğursanda bu çocuğu bir kere doğurcaksın, tamamen keyfini çıkart bu hamileliğinin. Tövbe yarabbim bana bir sükunetnormalde çok evhamlı, pimpirik, sinirli bişiyken pamuk gibi bi insana dönüştüm her şeye koy döte diye geziyorum bu mottoyu tavsiye ederim insan rahatlıyo
Ayyyyy ben çözemiyorum artık karnım glutenden mi şişti çocuktan mıAman darısı başıma
Karbonhidrat ağırlıklı yiyebiliyorum herhalde gluten dokunuyor diye düşünüyorum artık
Ben salı gittim fetal sonucu çıkınca 3haftaya çağırdı ama konrtol hakkım yanmasın haftya gelim mi ben yine hocam dedim gel dediAmin canımm hepimizinki inşallah
20 gün var nasıl bekleyeceğim ya
Tam sinirlencek oluyorum amaaan yavrumu üzemicem hiç bunun için diyorumBana da sakinliğinden gönder
Benim eşim onu dese seb taşıyıp sen doğuracaksan neden olmasın derimTam sinirlencek oluyorum amaaan yavrumu üzemicem hiç bunun için diyorumeşim diyo ki hep böyle olcaksan doğar doğmaz ikinciyi yapalım anca olur
Ya ben tek dotordayım emin olana kadar gideyim birkaç muayene dedim sonra karar kıldımBen salı gittim fetal sonucu çıkınca 3haftaya çağırdı ama konrtol hakkım yanmasın haftya gelim mi ben yine hocam dedim gel dedisen maşşalh ama bugüne kadar falan çok iyi dayandın ettin ben var ya 2doktora gittim geldim gittim geldim birini eledim artık
Benim önceki doktorum ilk lekelenmeyle gitmiştim 7.haftanın içindeyken. Bana 3hafta sonra gel dedi içimden dedim ki kontrol hakkım da yanıyor senin hesap doktora diyemedim. Bi de varsa var yoksa yok asla detay vermiyordu bi de benim kayıplarım olunca çok evham yaptım 9.haftama kadar ohooo 3 muayne + 3kontrol gitmişimdir 4 de olabilir hatırlamıyorumYa ben tek dotordayım emin olana kadar gideyim birkaç muayene dedim sonra karar kıldım9. Haftada gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi 12. Haftada gittim 1 ay sonra gel dedi kontrol sürem yanmadan haftaya gel deseydi olurdu da ben diyemedim ya kendi kendime gideyim dedim sonra niye geldin diyecek kadın diye vazgeçtim
Ay yok bacım hele biri olana kadar 2 sene geçti bidaha 35te falan olur o zamana benim kol bacak tutmazBenim eşim onu dese seb taşıyıp sen doğuracaksan neden olmasın derim
Aa alınırım ama 35iö ama el kol bacak tutuyor kızAy yok bacım hele biri olana kadar 2 sene geçti bidaha 35te falan olur o zamana benim kol bacak tutmaz
Aşkım ben 50 tane vitamin ilaç diyet spor cart curt anca toparladım 20de tırtladım benAa alınırım ama 35iö ama el kol bacak tutuyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?