2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kizlar aramizda saglik alanindan biri var mi? Bugun asiri istifra yasadim midemde hic bir sey yok en son iki istiframda koyu kahverengiye dondu. Google kanama belirtisi diyor cocugum da uyuyor gece gece onu da korkutmak istemiyorum evde birakip da gidemem bilgisi olan var mi

Canım ben ambulansta çalışıyorum. Koyu renkli kahve telvesi gibiyse hastaneye gitmende fayda var. Çok fazla kusmaktan tahrişte olabilir ama ne olursa olsun kontrol için gitmelisin bence. Benim başıma gelse kesin giderdim

Canım ben ambulansta çalışıyorum. Koyu renkli kahve telvesi gibiyse hastaneye gitmende fayda var. Çok fazla kusmaktan tahrişte olabilir ama ne olursa olsun kontrol için gitmelisin bence. Benim başıma gelse kesin giderdim
Basta parcaliydi simdi su gbi oldu bir kac istiframa eslik etti gideyim o zaman cok sagolasin

Ya benim arabam minicik. Hiçbir bebek arabası sığmayacak tek kriterim sığması ama öyle bişi yok çocuktan önce kendime araba almam yok mu
Sen bi dur, işin o kısmına girersen çıkamazsın bi daha kfdjsksl Yani o durumda o zaman travel değil de kabin boy olan modellere bakmalısın o zaman sen

Çok teşekkür ederim canım inşallah benimki de yukarı çıkar

Sen bi dur, işin o kısmına girersen çıkamazsın bi daha kfdjsksl Yani o durumda o zaman travel değil de kabin boy olan modellere bakmalısın o zaman sen
Çözemedim valla hiç. Yarın bi gezeyim yine, güzel indirim olan şeyleri burada yazarım sizedee. Park yatak vsde bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…