Oyle detaya girince benimde yanıyo neyse boşver
Devrelerimi yaktın
Oyle detaya girince benimde yanıyo neyse boşver
Prego 22.999 şu an. %28 indirime girdiğinde daha güzel olur tabiPrego ne kadardı canım. Bebek arabası ve böyle büyük şeylerde pek sınırım yoktabi mamas&papas gibi değilde
Ah tek yumurta ikizleri tek yumurta ikiziyle evlenince çocukları dna olarak tamamen kardeş oluyormuş belgeselde izlemiştimNasip böyleymişyine kuzen olurdular ne olacaklar
Hadi ya iyiki olmamış öyle bişey bakAh tek yumurta ikizleri tek yumurta ikiziyle evlenince çocukları dna olarak tamamen kardeş oluyormuş belgeselde izlemiştim
Canım ben ambulansta çalışıyorum. Koyu renkli kahve telvesi gibiyse hastaneye gitmende fayda var. Çok fazla kusmaktan tahrişte olabilir ama ne olursa olsun kontrol için gitmelisin bence. Benim başıma gelse kesin giderdimKizlar aramizda saglik alanindan biri var mi? Bugun asiri istifra yasadim midemde hic bir sey yok en son iki istiframda koyu kahverengiye dondu. Google kanama belirtisi diyor cocugum da uyuyor gece gece onu da korkutmak istemiyorum evde birakip da gidemem bilgisi olan var mi
Basta parcaliydi simdi su gbi oldu bir kac istiframa eslik etti gideyim o zaman cok sagolasinCanım ben ambulansta çalışıyorum. Koyu renkli kahve telvesi gibiyse hastaneye gitmende fayda var. Çok fazla kusmaktan tahrişte olabilir ama ne olursa olsun kontrol için gitmelisin bence. Benim başıma gelse kesin giderdim
Ya adam akıllı taksit yapsalar her şey çat diye alınacak aslındaPrego 22.999 şu an. %28 indirime girdiğinde daha güzel olur tabi
Git kuzum git, ihmal etme kendini. Hiçbir şey çıkmasın inşallah. Haberdar et bizi de. Geçmiş olsunBasta parcaliydi simdi su gbi oldu bir kac istiframa eslik etti gideyim o zaman cok sagolasin
%28 indirime ek bir de peşin fiyatına 8 taksit olacak. Biz bu yüzden değerlendirelim dedik vallaYa adam akıllı taksit yapsalar her şey çat diye alınacak aslında
Etmeeeee zehri saldın mecbur pusuda indirim beklicem%28 indirime ek bir de peşin fiyatına 8 taksit olacak. Biz bu yüzden değerlendirelim dedik valla
Eğlenceli olurdu kızHadi ya iyiki olmamış öyle bişey bak
Bizi de muhakkak haberdar etBasta parcaliydi simdi su gbi oldu bir kac istiframa eslik etti gideyim o zaman cok sagolasin
Ben yandım sen de yanEtmeeeee zehri saldın mecbur pusuda indirim beklicem
Ya benim arabam minicik. Hiçbir bebek arabası sığmayacak tek kriterim sığması ama öyle bişi yokBen yandım sen de yan
Sen bi dur, işin o kısmına girersen çıkamazsın bi daha kfdjskslYa benim arabam minicik. Hiçbir bebek arabası sığmayacak tek kriterim sığması ama öyle bişi yokçocuktan önce kendime araba almam yok mu
Çok sağ ol canım inşallah benimki de yukarı çıkarCanım benimde aşağıdaydı önceki kontrolde. Merak etme. Yavaş yavaş yukarı çıkar yerleşir o, kramp, az bi kahverengi akıntı vs olabilir merak etme dedi. Bu kontrolümde aradan 10 gün geçmişti yukarı çıkmıştı
Çok teşekkür ederim canım inşallah benimki de yukarı çıkarCanim geçen gün grupta biri aynı senin gbi yazmıştı onunda doktoru sonradan yukari çıkar demiş hatta, sonra ki kontrolde plesantasi yukarı çıkmıştı. İçini ferah tut Allah in izniyle bir dha ki kontrole senin de yukarı ckms olur.
Çözemedim valla hiç. Yarın bi gezeyim yine, güzel indirim olan şeyleri burada yazarım sizedee. Park yatak vsde bakacağımSen bi dur, işin o kısmına girersen çıkamazsın bi daha kfdjskslYani o durumda o zaman travel değil de kabin boy olan modellere bakmalısın o zaman sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?