Prego ne kadardı canım. Bebek arabası ve böyle büyük şeylerde pek sınırım yokAhh inşallah hepimize nasip olsunbütçe olarak ne ayırabilirsiniz bilmiyorum ama Kraft Kenya da güzeldi bence. Ama Prego Concorde birkaç özelliğiyle ona göre listemde daha önde
Ya ultrasonun kalp sesi dinlemek için olanları var gördümYulaf seninle benim kafa ayni gidiyo valla :) ben yazmisim gibi okuyorum yazdiklarinielimden gelse o aleti alacam eve tarla satıp
Onlarıda duyamazsa anne strese giriyomuş diye önermiyolar. Doktordan dinledim böyle hastaneye gelen oluyo dediYa ultrasonun kalp sesi dinlemek için olanları var gördümama ilerleyen haftalarda işe yarıyormuş sanırımmm
Üf yaOnlarıda duyamazsa anne strese giriyomuş diye önermiyolar. Doktordan dinledim böyle hastaneye gelen oluyo dedi
Gerçekten öyleÜf ya9 ay çok uzun kedi gibi 2 3 ayda olsaydı
Hahaha aşkııım sen=benYulaf seninle benim kafa ayni gidiyo valla :) ben yazmisim gibi okuyorum yazdiklarinielimden gelse o aleti alacam eve tarla satıp
Aynisini gunde 3kez diyorum sonra allah korusun erken gelirse diyorum. Bir döngü icindeyim. Zaman durdu sanki. O dandirik kalp dinleme aletleri beni kesmez bacılar direkt doktorlarin kullandiginda gözümÜf ya9 ay çok uzun kedi gibi 2 3 ayda olsaydı
Hahaha aşkııım sen=benYulaf seninle benim kafa ayni gidiyo valla :) ben yazmisim gibi okuyorum yazdiklarinielimden gelse o aleti alacam eve tarla satıp
Ay bi dursun bence deAhhaah yok aman onun iki kzıı var o bi dursun artık
İzledim onu da böyle konuştuğm biri oluncaAhahah hanımlar ilk kezmi duydunuzdaha geçen mügeye cıktı iki bacı iki elti üfürükçü kadının yanına kaçmış diye
Canım benimde aşağıdaydı önceki kontrolde. Merak etme. Yavaş yavaş yukarı çıkar yerleşir o, kramp, az bi kahverengi akıntı vs olabilir merak etme dedi. Bu kontrolümde aradan 10 gün geçmişti yukarı çıkmıştıKızlar merhaba 13. Haftaya girdik doktor plesantamın aşağıda olduğunu söyledi sonradan yukarı çıkar dedi ama aranızda öyle olan kimse oldu mu
Canım şu ana kadar doktorum öyle bi şey demedi bana ama burada okuduğum kadarıyla sanırım bebek büyüdükçe yukarı çıkıyormuşKızlar merhaba 13. Haftaya girdik doktor plesantamın aşağıda olduğunu söyledi sonradan yukarı çıkar dedi ama aranızda öyle olan kimse oldu mu
Yemin ederim yazınca ay yavrum yanlış anlama sakın 9 sene taşımaya razıyım ama insan merak ediyor diye konuştumAynisini gunde 3kez diyorum sonra allah korusun erken gelirse diyorum. Bir döngü icindeyim. Zaman durdu sanki. O dandirik kalp dinleme aletleri beni kesmez bacılar direkt doktorlarin kullandiginda gözüm
Gerçekten öyleÜf ya9 ay çok uzun kedi gibi 2 3 ayda olsaydı
ahahaha var işte abla kardeş elti olan onu demek istedim biz ikiziz sadece fark buİzledim onu da böyle konuştuğm biri oluncauzaktan izlemesi kolay işte
Canim geçen gün grupta biri aynı senin gbi yazmıştı onunda doktoru sonradan yukari çıkar demiş hatta, sonra ki kontrolde plesantasi yukarı çıkmıştı. İçini ferah tut Allah in izniyle bir dha ki kontrole senin de yukarı ckms olur.Kızlar merhaba 13. Haftaya girdik doktor plesantamın aşağıda olduğunu söyledi sonradan yukarı çıkar dedi ama aranızda öyle olan kimse oldu mu
Yaa hadi bakalım ne çıkcak çok merak ediyomAnam babam erkek bu çocuk bencerenklide el sallıyor resmen
Evet ben artık kalbe bakmıyorum ki direk görüntüde gözümAynisini gunde 3kez diyorum sonra allah korusun erken gelirse diyorum. Bir döngü icindeyim. Zaman durdu sanki. O dandirik kalp dinleme aletleri beni kesmez bacılar direkt doktorlarin kullandiginda gözüm
Eşleriniz de ikiz olsaydı yaGerçekten öylehareketlerini hissetmeye başlarsak daha korkmayız inşallah
ahahaha var işte abla kardeş elti olan onu demek istedim biz ikiziz sadece fark bu
Nasip böyleymişEşleriniz de ikiz olsaydı yao zaman sizin çocuklar ne olurdu
Nasip böyleymişyine kuzen olurdular ne olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?