2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ahh inşallah hepimize nasip olsun bütçe olarak ne ayırabilirsiniz bilmiyorum ama Kraft Kenya da güzeldi bence. Ama Prego Concorde birkaç özelliğiyle ona göre listemde daha önde
Prego ne kadardı canım. Bebek arabası ve böyle büyük şeylerde pek sınırım yok tabi mamas&papas gibi değilde

Yulaf seninle benim kafa ayni gidiyo valla :) ben yazmisim gibi okuyorum yazdiklarini elimden gelse o aleti alacam eve tarla satıp
Ya ultrasonun kalp sesi dinlemek için olanları var gördüm ama ilerleyen haftalarda işe yarıyormuş sanırımmm

Kızlar merhaba 13. Haftaya girdik doktor plesantamın aşağıda olduğunu söyledi sonradan yukarı çıkar dedi ama aranızda öyle olan kimse oldu mu

Yulaf seninle benim kafa ayni gidiyo valla :) ben yazmisim gibi okuyorum yazdiklarini elimden gelse o aleti alacam eve tarla satıp
Hahaha aşkııım sen=ben sağlık ocağına hemşireme sordum da 20.hafta duyuluyor kalp atışı el dopleri ile. Ultrason cihazına gerek yok aşkım ya bebeğe yatırım yaparız tarlayla

Hahaha aşkııım sen=ben sağlık ocağına hemşireme sordum da 20.hafta duyuluyor kalp atışı el dopleri ile. Ultrason cihazına gerek yok aşkım ya bebeğe yatırım yaparız tarlayla
Ahhaah yok aman onun iki kzıı var o bi dursun artık
Ay bi dursun bence de

Kızlar merhaba 13. Haftaya girdik doktor plesantamın aşağıda olduğunu söyledi sonradan yukarı çıkar dedi ama aranızda öyle olan kimse oldu mu
Canım benimde aşağıdaydı önceki kontrolde. Merak etme. Yavaş yavaş yukarı çıkar yerleşir o, kramp, az bi kahverengi akıntı vs olabilir merak etme dedi. Bu kontrolümde aradan 10 gün geçmişti yukarı çıkmıştı

Canım şu ana kadar doktorum öyle bi şey demedi bana ama burada okuduğum kadarıyla sanırım bebek büyüdükçe yukarı çıkıyormuş

Aynisini gunde 3kez diyorum sonra allah korusun erken gelirse diyorum. Bir döngü icindeyim. Zaman durdu sanki. O dandirik kalp dinleme aletleri beni kesmez bacılar direkt doktorlarin kullandiginda gözüm
Yemin ederim yazınca ay yavrum yanlış anlama sakın 9 sene taşımaya razıyım ama insan merak ediyor diye konuştum çıkması ikinci eli falan yok mu letgoda falan ya

Canim geçen gün grupta biri aynı senin gbi yazmıştı onunda doktoru sonradan yukari çıkar demiş hatta, sonra ki kontrolde plesantasi yukarı çıkmıştı. İçini ferah tut Allah in izniyle bir dha ki kontrole senin de yukarı ckms olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…