Akşamları bende ekstra şişik hissediyorum karnımı. Pantolon düğmelerimi açıp oturuyorum öyle rahat ediyorum diğer türlü çok sıkıyor. 3 ay bitti 4ün içindeyiz normal sanırım anlamıyorum daYa kizlar karniniz cikti mi? Ben 13+5 im ama 1 bucuk 2 aydir karnim davul gibi sis. Hormonlar olabilir ama oyle fazla gaz da yok hele aksamlari bomba gibi hissediyorum karnim patlicak sanki. O yuzden bebek gobegi olsa da goremiyorum gibi
Çocuğun gücünü gitmiş olmalı ki tatil parası bana gitsin artık demiştir yavrumAşkım ben 50 tane vitamin ilaç diyet spor cart curt anca toparladım 20de tırtladım ben20 yaşındayken drlar bana hemen evlen tüp bebeğe başla olmaz senin çocuğun diyolardı 8 senelik çaba sonucu bu kadar oldu en son aman napalım tatillerde para ezeriz olmasın madem dedik oldu
Herhalde dedi bunlar mirası yiyecek geleyim bariÇocuğun gücünü gitmiş olmalı ki tatil parası bana gitsin artık demiştir yavrum
Şaka bi yana 8senenin sonunda gelen ilk mucize miii
Askım bende aynıyım ama çevrem rahatlatıyor hersey yolunda korkma biz ayda bir gittik rahat ol diyolar kendimi normal gebe durumuna sokup bekliyorumBenim önceki doktorum ilk lekelenmeyle gitmiştim 7.haftanın içindeyken. Bana 3hafta sonra gel dedi içimden dedim ki kontrol hakkım da yanıyor senin hesap doktora diyemedim. Bi de varsa var yoksa yok asla detay vermiyordu bi de benim kayıplarım olunca çok evham yaptım 9.haftama kadar ohooo 3 muayne + 3kontrol gitmişimdir 4 de olabilir hatırlamıyorum
Sana o yüzden dedim maşallh çok iyi dayandın sen ben de keşke senin kadar sakin kalabilsem ama hep bi korku hep bi acaba
MaşallahHerhalde dedi bunlar mirası yiyecek geleyim barievet canım 2 sene full denedik. Ovulasyon testleri, değişik otlar, envai çeşit vitaminler vs hiç olmadı. Kimyasal falan olmuş olsa derdim ki en azından hamile kalabiliyorum bu da bi başarı ama hiç olmadı her gittiğimde dr inat etme artık geçelim tedaviye dedi bende dedim ki hayır doğru zamanı çocuğum bilir, bizi seçecekse zamanını bekliyordur. Hepte öyle dua ettim doğru zaman ne zamansa o zaman gel sağlıklı gel diye. İnşallah doğru zaman bu zamanmış
Benim de öyleler de ben kendimle savaşıp çatışıyorumAskım bende aynıyım ama çevrem rahatlatıyor hersey yolunda korkma biz ayda bir gittik rahat ol diyolar kendimi normal gebe durumuna sokup bekliyorum
Benim de baya cikti hele geceleri cok sisiyor bazen uyurken gerginlikten rahatsiz oluyorum. Ben de gaz da var. Sirt ustu yatarsam ya da gerinirsem cok aciyor daYa kizlar karniniz cikti mi? Ben 13+5 im ama 1 bucuk 2 aydir karnim davul gibi sis. Hormonlar olabilir ama oyle fazla gaz da yok hele aksamlari bomba gibi hissediyorum karnim patlicak sanki. O yuzden bebek gobegi olsa da goremiyorum gibi
Evet kuzum yaşayan biliyor. Bu aşamalara geldik Rabbim hepimizin yavrusunu sağssalim kucağımıza aldırsınMaşallahuzun bi süre yorucu yıpratıcı düşündürücü. İşte yaşayan bilir ama duandan şüphe etmemişsin ki rabbim mükâfatını göndermiş
Bana ense kalınlığı normal burun kemiği normal kafatası oluşmuş her şey olması gerektiği gibi dedi ben bir sıkıntı görmüyorum dedi bu da bana Yetti çok şükürBenim de öyleler de ben kendimle savaşıp çatışıyorum
Ben pazartesi ya da salı konrtole gideceğim en son ense kalınlığı 1.2 demişti güzel herşey yolunda demişti bi gidip göreyim oğluşumu yine
Ay karar verdin mi ne alacağına yaaaa. Her gösterdikleri araba güzel geliyor hiç anlamıyorum 2 gün sonra elimde parçalancak bişi alcam diye çok korkuyorumKızlar ya siz bi şeyler almaya başladınız mı bebişlere yönelik? Biz e bebek indirimleri varken pahalı olabilecek bebek arabasını falan alalım indirimde en azından biraz daha uyguna gelir diye düşündük açıkçası ama beklediğimiz araba da indirime girmedi tabi henüz beklemedeyiz onun içinSizde durumlar ne?
Hiç öyle demeAy yok bacım hele biri olana kadar 2 sene geçti bidaha 35te falan olur o zamana benim kol bacak tutmaz
Tamam bundan sonra senin felsefenle kendimi rahatlatıp sakin kalacağım canımBana ense kalınlığı normal burun kemiği normal kafatası oluşmuş her şey olması gerektiği gibi dedi ben bir sıkıntı görmüyorum dedi bu da bana Yetti çok şükür
Biraz da çok kurcalamamayı düşünüyorum niye herkes ayda bir gidiyor ben duramıyorum diyorum bişey göreceksem ozamanda görürüm 1 hafta sonrada her şey yolunda deyip kendimi sakinleştiriyorum
Amin canim inşallah sagolsnİnşallah rabbim gönlünüzekini size hayırlısıyla nasip eder
Kesinlikle bak tam teslimiyet önemli Rabbime emanet Edip dua Edip günümü bekliyorum bence öyle yapTamam bundan sonra senin felsefenle kendimi rahatlatıp sakin kalacağım canım
Aynen valla uzun araştırma sonrası karar verebildikAy karar verdin mi ne alacağına yaaaa. Her gösterdikleri araba güzel geliyor hiç anlamıyorum 2 gün sonra elimde parçalancak bişi alcam diye çok korkuyorumben yarın zıbın ağız mendili falan alayım dedim. Aslında büyük şeyleri almak daha mantıklı bencede cesaret edemedim
Hahahahahhaha özlüyorsun dimiBenim de öyleler de ben kendimle savaşıp çatışıyorum
Ben pazartesi ya da salı konrtole gideceğim en son ense kalınlığı 1.2 demişti güzel herşey yolunda demişti bi gidip göreyim oğluşumu yine
Ben tam bir sonraki ayı bekleyeyim diyorum sonra göğüslerimin şişi mi indi, belirtilerim mi yok oldu noldu bişi mi oldu diyip kontrole gidiyorumBana ense kalınlığı normal burun kemiği normal kafatası oluşmuş her şey olması gerektiği gibi dedi ben bir sıkıntı görmüyorum dedi bu da bana Yetti çok şükür
Biraz da çok kurcalamamayı düşünüyorum niye herkes ayda bir gidiyor ben duramıyorum diyorum bişey göreceksem ozamanda görürüm 1 hafta sonrada her şey yolunda deyip kendimi sakinleştiriyorum
Ay sen ikiz misinKesinlikle bak tam teslimiyet önemli Rabbime emanet Edip dua Edip günümü bekliyorum bence öyle yap
Emin ol kurcaladıkça bir şey çıkıyor doktor her şey yolunda dedi mi bitti
Önceden böyle miymiş hamileyim deyip oturuyorlarmış annem bizim ikiz olduğumuzu yedinci ayında öğrenmiş ilk doktor kontrolünde ahahah
Ya dedik biz de kıyafet bi şekilde yavaş yavaş hallolur, büyük parçaları her ay birkaç olacak şekilde alalım diye düşünüyoruz bakalım. Bi de büyük parça değil ama sanırım biberon ve emziği de bu gittiğimizde alıcazAy karar verdin mi ne alacağına yaaaa. Her gösterdikleri araba güzel geliyor hiç anlamıyorum 2 gün sonra elimde parçalancak bişi alcam diye çok korkuyorumben yarın zıbın ağız mendili falan alayım dedim. Aslında büyük şeyleri almak daha mantıklı bencede cesaret edemedim
Durabilsen ne iyi olur aslındaHahahahahhaha özlüyorsun dimi
Ben tam bir sonraki ayı bekleyeyim diyorum sonra göğüslerimin şişi mi indi, belirtilerim mi yok oldu noldu bişi mi oldu diyip kontrole gidiyorumfark ettim ki ne hikmetse 2 haftasa bir kontrole gidiyorum bahane bulup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?