2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ya kizlar karniniz cikti mi? Ben 13+5 im ama 1 bucuk 2 aydir karnim davul gibi sis. Hormonlar olabilir ama oyle fazla gaz da yok hele aksamlari bomba gibi hissediyorum karnim patlicak sanki. O yuzden bebek gobegi olsa da goremiyorum gibi
Akşamları bende ekstra şişik hissediyorum karnımı. Pantolon düğmelerimi açıp oturuyorum öyle rahat ediyorum diğer türlü çok sıkıyor. 3 ay bitti 4ün içindeyiz normal sanırım anlamıyorum da

Çocuğun gücünü gitmiş olmalı ki tatil parası bana gitsin artık demiştir yavrum
Şaka bi yana 8senenin sonunda gelen ilk mucize miii

Çocuğun gücünü gitmiş olmalı ki tatil parası bana gitsin artık demiştir yavrum
Şaka bi yana 8senenin sonunda gelen ilk mucize miii
Herhalde dedi bunlar mirası yiyecek geleyim bari evet canım 2 sene full denedik. Ovulasyon testleri, değişik otlar, envai çeşit vitaminler vs hiç olmadı. Kimyasal falan olmuş olsa derdim ki en azından hamile kalabiliyorum bu da bi başarı ama hiç olmadı her gittiğimde dr inat etme artık geçelim tedaviye dedi bende dedim ki hayır doğru zamanı çocuğum bilir, bizi seçecekse zamanını bekliyordur. Hepte öyle dua ettim doğru zaman ne zamansa o zaman gel sağlıklı gel diye. İnşallah doğru zaman bu zamanmış

Askım bende aynıyım ama çevrem rahatlatıyor hersey yolunda korkma biz ayda bir gittik rahat ol diyolar kendimi normal gebe durumuna sokup bekliyorum

Kızlar ya siz bi şeyler almaya başladınız mı bebişlere yönelik? Biz e bebek indirimleri varken pahalı olabilecek bebek arabasını falan alalım indirimde en azından biraz daha uyguna gelir diye düşündük açıkçası ama beklediğimiz araba da indirime girmedi tabi henüz beklemedeyiz onun için Sizde durumlar ne?

Maşallah uzun bi süre yorucu yıpratıcı düşündürücü. İşte yaşayan bilir ama duandan şüphe etmemişsin ki rabbim mükâfatını göndermiş

Askım bende aynıyım ama çevrem rahatlatıyor hersey yolunda korkma biz ayda bir gittik rahat ol diyolar kendimi normal gebe durumuna sokup bekliyorum
Benim de öyleler de ben kendimle savaşıp çatışıyorum
Ben pazartesi ya da salı konrtole gideceğim en son ense kalınlığı 1.2 demişti güzel herşey yolunda demişti bi gidip göreyim oğluşumu yine

Ya kizlar karniniz cikti mi? Ben 13+5 im ama 1 bucuk 2 aydir karnim davul gibi sis. Hormonlar olabilir ama oyle fazla gaz da yok hele aksamlari bomba gibi hissediyorum karnim patlicak sanki. O yuzden bebek gobegi olsa da goremiyorum gibi
Benim de baya cikti hele geceleri cok sisiyor bazen uyurken gerginlikten rahatsiz oluyorum. Ben de gaz da var. Sirt ustu yatarsam ya da gerinirsem cok aciyor da

Maşallah uzun bi süre yorucu yıpratıcı düşündürücü. İşte yaşayan bilir ama duandan şüphe etmemişsin ki rabbim mükâfatını göndermiş
Evet kuzum yaşayan biliyor. Bu aşamalara geldik Rabbim hepimizin yavrusunu sağssalim kucağımıza aldırsın

Bana ense kalınlığı normal burun kemiği normal kafatası oluşmuş her şey olması gerektiği gibi dedi ben bir sıkıntı görmüyorum dedi bu da bana Yetti çok şükür
Biraz da çok kurcalamamayı düşünüyorum niye herkes ayda bir gidiyor ben duramıyorum diyorum bişey göreceksem ozamanda görürüm 1 hafta sonrada her şey yolunda deyip kendimi sakinleştiriyorum

Ay karar verdin mi ne alacağına yaaaa. Her gösterdikleri araba güzel geliyor hiç anlamıyorum 2 gün sonra elimde parçalancak bişi alcam diye çok korkuyorum ben yarın zıbın ağız mendili falan alayım dedim. Aslında büyük şeyleri almak daha mantıklı bencede cesaret edemedim

Ay yok bacım hele biri olana kadar 2 sene geçti bidaha 35te falan olur o zamana benim kol bacak tutmaz
Hiç öyle deme Dr hiç korunma çocuğun zor olur demişti 2sene sonunda hamile kaldım ilkine tüp bebek tedavisi için Dr la görüşmeye gittiğim gün öğrenmiştim.. ilkinden sonrakiler hep sürpriz oldu hele 3. De ayrı şok oldum 3. Çocuğu istiyodum ama zamanı erken gelmişti bana ama asıl şoku şimdikinde yaşıyorum artık bitirmiştim kafada 3 bile fazla gelmişti bunyeme ama rabbim nasip etti

Tamam bundan sonra senin felsefenle kendimi rahatlatıp sakin kalacağım canım

Tamam bundan sonra senin felsefenle kendimi rahatlatıp sakin kalacağım canım
Kesinlikle bak tam teslimiyet önemli Rabbime emanet Edip dua Edip günümü bekliyorum bence öyle yap
Emin ol kurcaladıkça bir şey çıkıyor doktor her şey yolunda dedi mi bitti
Önceden böyle miymiş hamileyim deyip oturuyorlarmış annem bizim ikiz olduğumuzu yedinci ayında öğrenmiş ilk doktor kontrolünde ahahah

Aynen valla uzun araştırma sonrası karar verebildik Bizzat gidip e bebekten de gördük, kurcaladık biraz Prego Concorde 2025 travel sisteme karar verdik bakalım inşallah ağız tadıyla kullanmak da nasip olursa

Hahahahahhaha özlüyorsun dimi
Ben tam bir sonraki ayı bekleyeyim diyorum sonra göğüslerimin şişi mi indi, belirtilerim mi yok oldu noldu bişi mi oldu diyip kontrole gidiyorum fark ettim ki ne hikmetse 2 haftasa bir kontrole gidiyorum bahane bulup

Ay sen ikiz misin
Tam teslimim rabbimr ama arada vesvese geliyor

Ya dedik biz de kıyafet bi şekilde yavaş yavaş hallolur, büyük parçaları her ay birkaç olacak şekilde alalım diye düşünüyoruz bakalım. Bi de büyük parça değil ama sanırım biberon ve emziği de bu gittiğimizde alıcaz

Durabilsen ne iyi olur aslında benimde bi iniyo bi şişiyo kanama olmadıkça korkma diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…