Çıkar çıkar hiç merak etme. Bebeğe zararı olan bir durum değil daha çok doğum şeklini etkileyen bir durum, bebek büyüdükçe yukarı çıkıyorÇok teşekkür ederim canım inşallah benimki de yukarı çıkar
Git kuzum git, ihmal etme kendini. Hiçbir şey çıkmasın inşallah. Haberdar et bizi de. Geçmiş olsun
Kizlar gittim geldim sagolunBizi de muhakkak haberdar et
Ben de :)Kızlar öğretmen hamileler var mı aramızda
Of aynisi yaaAyyyyy ben çözemiyorum artık karnım glutenden mi şişti çocuktan mıen son 85 kiloyken böyle göbeğim vardı
Karin soyle bi inse biraz bebek gobegi var mi yok mu gorcez de gitmiyo o davullukKarnım şişmez miii hem de nasıl... aksam oldugu zaman patlayacak kadar oluyor. Bir de ben sirt uzeri uyumaya korkmaya falan basladim halbuki 6 aydan sonra pek tavsiye ediilmiyor. Bu arada bulantisi olan hamisler allah yardimciniz olsun ben evet yiyorum ama bende de korkunc yanma, hafif muzmin bulanma ve dahs beter bitmeyen delinme hissi var. Hele bir ara asit var gibi acıyodu midem
Evet tum pantolon dugmelerim acik geziyorumAkşamları bende ekstra şişik hissediyorum karnımı. Pantolon düğmelerimi açıp oturuyorum öyle rahat ediyorum diğer türlü çok sıkıyor. 3 ay bitti 4ün içindeyiz normal sanırım anlamıyorum da
Günaydın canım, ne yaptın iyi misiiinn?Kizlar gittim geldim sagolunbebis iyiymis ama mideme hic bakmadilar kan almalari gerekiyodu idrar aldilar muhtemelen gebelik zehirlenmesi var mi diye bakacaklar onu da sabah gorusucez. Midemde hem yanma hem kahverengi istifram var 3 kere oldu dedim ama bilmiyorum sik gordukleri bisey demek ki. Prilam olan bir serum taktilar. Hala endiseli hissediyorum ama bebisim iyi olmasi rahatlatti. Hala midem bulaniyor sabah tekrar soylucem
Hepimiz aynı şeyleri yaşadığımıza göre göbek değil bebektir o yaEvet tum pantolon dugmelerim acik geziyorum
Cybex alabilirsin katlanınca minicik oluyor, üstüne ana kucağı da takılıyor yenidoğan için. Ama sürüşü travel gibi rahat değil tabi döndürmek filan daha zor diğerine göreYa benim arabam minicik. Hiçbir bebek arabası sığmayacak tek kriterim sığması ama öyle bişi yokçocuktan önce kendime araba almam yok mu
Eşimde bundan eve alamıyormuyuz diye sormuştu doktora ilk hamileliğimdeAynisini gunde 3kez diyorum sonra allah korusun erken gelirse diyorum. Bir döngü icindeyim. Zaman durdu sanki. O dandirik kalp dinleme aletleri beni kesmez bacılar direkt doktorlarin kullandiginda gözüm
Hamilelik nasıl gidiyor canım :) hazır mısın okullar başlıyor yarın :)Ben de :)
Aaa sağol canım bakayım ona daaCybex alabilirsin katlanınca minicik oluyor, üstüne ana kucağı da takılıyor yenidoğan için. Ama sürüşü travel gibi rahat değil tabi döndürmek filan daha zor diğerine göre
migren değilde sık baş ağrım oluyor gözlerimden yaş getirenGünaydınlar tatlış anneler, migren sorunu yaşayan var mı ?
Kuzu tahlil sonucum cikti protein kacagi var bi de enfeksiyon var ama bir doktor tanidigi aradik bunlar ona yol acmaz midene koruyucu vermeleri lazim dedi muhtemelen gebelik yuzunden bu kadar istifra ettim saniyorlar kadin dogum acile gidince. Bugun istifram devam ederse gastroya gorunmeye caliscam en azindan dahiliye falan hic mideme bakmadilar cunku hala endiseliyim simdi ilk defa bisey yedim cikicak mi onu bekliyorumGünaydın canım, ne yaptın iyi misiiinn?
Migrenim yok ama bugün 3. gün başımın ağrısı geçmiyor. Kafamın arkası gözlerim ağrıyor, nasıl geçicek bilmiyorum ya soğuk bişeylerde koydum parol içtim hiç düzeltmedi.Günaydınlar tatlış anneler, migren sorunu yaşayan var mı ?
Canim ne yaptin? Ben cok gec gordum. Saglikla bebislerini kucagina al insallah 32. Haftaya yakinsin ikizlerde erken dogum sık goruluyor endiselenme her sey yolunda gidecek insallah.Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Amin teşekkür ederimCanim ne yaptin? Ben cok gec gordum. Saglikla bebislerini kucagina al insallah 32. Haftaya yakinsin ikizlerde erken dogum sık goruluyor endiselenme her sey yolunda gidecek insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?