2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Git kuzum git, ihmal etme kendini. Hiçbir şey çıkmasın inşallah. Haberdar et bizi de. Geçmiş olsun

Bizi de muhakkak haberdar et
Kizlar gittim geldim sagolun bebis iyiymis ama mideme hic bakmadilar kan almalari gerekiyodu idrar aldilar muhtemelen gebelik zehirlenmesi var mi diye bakacaklar onu da sabah gorusucez. Midemde hem yanma hem kahverengi istifram var 3 kere oldu dedim ama bilmiyorum sik gordukleri bisey demek ki. Prilam olan bir serum taktilar. Hala endiseli hissediyorum ama bebisim iyi olmasi rahatlatti. Hala midem bulaniyor sabah tekrar soylucem

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Karin soyle bi inse biraz bebek gobegi var mi yok mu gorcez de gitmiyo o davulluk

Günaydın canım, ne yaptın iyi misiiinn?

Ya benim arabam minicik. Hiçbir bebek arabası sığmayacak tek kriterim sığması ama öyle bişi yok çocuktan önce kendime araba almam yok mu
Cybex alabilirsin katlanınca minicik oluyor, üstüne ana kucağı da takılıyor yenidoğan için. Ama sürüşü travel gibi rahat değil tabi döndürmek filan daha zor diğerine göre

Aynisini gunde 3kez diyorum sonra allah korusun erken gelirse diyorum. Bir döngü icindeyim. Zaman durdu sanki. O dandirik kalp dinleme aletleri beni kesmez bacılar direkt doktorlarin kullandiginda gözüm
Eşimde bundan eve alamıyormuyuz diye sormuştu doktora ilk hamileliğimde
O zaman her ağrıda neredeyse her hafta doktora gidiyoduk panikten

Günaydın canım, ne yaptın iyi misiiinn?
Kuzu tahlil sonucum cikti protein kacagi var bi de enfeksiyon var ama bir doktor tanidigi aradik bunlar ona yol acmaz midene koruyucu vermeleri lazim dedi muhtemelen gebelik yuzunden bu kadar istifra ettim saniyorlar kadin dogum acile gidince. Bugun istifram devam ederse gastroya gorunmeye caliscam en azindan dahiliye falan hic mideme bakmadilar cunku hala endiseliyim simdi ilk defa bisey yedim cikicak mi onu bekliyorum

Canim ne yaptin? Ben cok gec gordum. Saglikla bebislerini kucagina al insallah 32. Haftaya yakinsin ikizlerde erken dogum sık goruluyor endiselenme her sey yolunda gidecek insallah.

Kızlar selam daha çok erken ama şimdiden bi fikrim olsun istiyorum bizim bebişler ağustos gibi doğacak. Dolayısıyla 0-3 aylık zıbınları kısa kollu almak mı mantıklı yoksa patikli uzun kollu mu etrafımda hiç bebek yok ve fikrim de yok. Yenidoğan üşür mü yoksa cıbıl cıbıl gezdirsek bişi olur mu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…