Aa bugün poliklinik hizmeti var mı bilmiyorum canım ama görünebilirsen görünnn bencede kadın doğumda bebiş yüzünden sanıyorlar demekki. Pol hizmeti yoksa normal yetişkin acile de görünebilirsin. İnşallah yediklerini çıkartmazsında rahatlarsın birazzKuzu tahlil sonucum cikti protein kacagi var bi de enfeksiyon var ama bir doktor tanidigi aradik bunlar ona yol acmaz midene koruyucu vermeleri lazim dedi muhtemelen gebelik yuzunden bu kadar istifra ettim saniyorlar kadin dogum acile gidince. Bugun istifram devam ederse gastroya gorunmeye caliscam en azindan dahiliye falan hic mideme bakmadilar cunku hala endiseliyim simdi ilk defa bisey yedim cikicak mi onu bekliyorum
Kuzu ben çok hafif belirti yaşadım birkaç kez bulantı hissettim, 1-2 hafta yemeklerden tiksinme oldu ama hiç yoğun yaşamadım. Göğüslerim ilk günden beri çok ağrılı ve hassas. Bir de ben hep çirkinleştiğimi hissettim. Göz altlarım mosmor oldu, ara ara sivilcelerim çıkıyor, iki kez de uçuk çıkardım ve sürekli kaş bıyık çıkarıyorumKizlarrr belirtileriniz neydi
Cok gecmis olsun kizimda benim migren var sizinki migren degil sma yogun agri icin Ayaklari soguk suya koymak ve muz yemenin iyi geldigini farkettim ben bir de karanlik ortamMigrenim yok ama bugün 3. gün başımın ağrısı geçmiyor. Kafamın arkası gözlerim ağrıyor, nasıl geçicek bilmiyorum ya soğuk bişeylerde koydum parol içtim hiç düzeltmedi.
Benimde 3 gün çok şiddetli ağrım oldu, başımı ovunca boynuma geçiyordu ağrım migren taşı var mentollü son çare onunla kafama sürte sürte şiddetini azaltabildim abcak bende kronik migren var işteMigrenim yok ama bugün 3. gün başımın ağrısı geçmiyor. Kafamın arkası gözlerim ağrıyor, nasıl geçicek bilmiyorum ya soğuk bişeylerde koydum parol içtim hiç düzeltmedi.
Uzun kollu ve ayakli olmasi lazim canim ilk aylar icin cok usuyorlarKızlar selam daha çok erken ama şimdiden bi fikrim olsun istiyorumbizim bebişler ağustos gibi doğacak. Dolayısıyla 0-3 aylık zıbınları kısa kollu almak mı mantıklı yoksa patikli uzun kollu mu etrafımda hiç bebek yok ve fikrim de yok. Yenidoğan üşür mü yoksa cıbıl cıbıl gezdirsek bişi olur mu bilemiyorum
Yaaaa acaba bu haftalarda normal mi ki, benimde çok oluyor ama migrenim var benimmigren değilde sık baş ağrım oluyor gözlerimden yaş getiren
Hahahahahahah ya ne güzel sürpriz yumurta gibiHiç öyle demeDr hiç korunma çocuğun zor olur demişti 2sene sonunda hamile kaldım ilkine tüp bebek tedavisi için Dr la görüşmeye gittiğim gün öğrenmiştim.. ilkinden sonrakiler hep sürpriz oldu hele 3. De ayrı şok oldum 3. Çocuğu istiyodum ama zamanı erken gelmişti bana ama asıl şoku şimdikinde yaşıyorum artık bitirmiştim kafada 3 bile fazla gelmişti bunyeme ama rabbim nasip etti
Bunu ben de merak ediyorum bir de Antalya’da yaşıyoruz yani hiç bilemedim nasıl olmalıKızlar selam daha çok erken ama şimdiden bi fikrim olsun istiyorumbizim bebişler ağustos gibi doğacak. Dolayısıyla 0-3 aylık zıbınları kısa kollu almak mı mantıklı yoksa patikli uzun kollu mu etrafımda hiç bebek yok ve fikrim de yok. Yenidoğan üşür mü yoksa cıbıl cıbıl gezdirsek bişi olur mu bilemiyorum
Buna yogun bulanti da eklersek ben oluyor hadi bakalim benimki ne cikacakKuzu ben çok hafif belirti yaşadım birkaç kez bulantı hissettim, 1-2 hafta yemeklerden tiksinme oldu ama hiç yoğun yaşamadım. Göğüslerim ilk günden beri çok ağrılı ve hassas. Bir de ben hep çirkinleştiğimi hissettim. Göz altlarım mosmor oldu, ara ara sivilcelerim çıkıyor, iki kez de uçuk çıkardım ve sürekli kaş bıyık çıkarıyorumHepsi bu kadar
Normal yetiskin acile gidicem canim tekrar istifra edicem mi diye bekliyorum. Simdi sonuc gostermeye gittigimde de tekrar durumu anlaticam muhtemelen cok istifraya bagli lokal bir kanama oldu bogazim cok aciyordu belki o kanadi ozellikle mide kanamasi ile ilgisi var mi diye sorucamAa bugün poliklinik hizmeti var mı bilmiyorum canım ama görünebilirsen görünnn bencede kadın doğumda bebiş yüzünden sanıyorlar demekki. Pol hizmeti yoksa normal yetişkin acile de görünebilirsin. İnşallah yediklerini çıkartmazsında rahatlarsın birazz
Yiaa çok heyecanlıBuna yogun bulanti da eklersek ben oluyor hadi bakalim benimki ne cikacak
Ay ben çözemedim internette uzun almayın pişik isilik olur diyor ama mantıken yeni doğdu üşür gibiUzun kollu ve ayakli olmasi lazim canim ilk aylar icin cok usuyorlar
Evet değildir teşekkür ederim dediklerini bir deneyeceğimCok gecmis olsun kizimda benim migren var sizinki migren degil sma yogun agri icin Ayaklari soguk suya koymak ve muz yemenin iyi geldigini farkettim ben bir de karanlik ortam
Evet ovdukçada yayılıyor sanki, mentollü krem gibi bişey olması lazım evde bakayım içeriğine süreyim olmadı.Benimde 3 gün çok şiddetli ağrım oldu, başımı ovunca boynuma geçiyordu ağrım migren taşı var mentollü son çare onunla kafama sürte sürte şiddetini azaltabildim abcak bende kronik migren var işte
Olabilir canım Allah korusun inşallah boğaz tahrişinden falandır. Mide kanaması büyük tuvaletinde de kendini belli ederdi baya saat oldu. Ama yinede git sonuçlarını göster. İdrar yaparken ağrı yanma hissi var mı? İdrar yolu enfeksiyonu genelde sağlam mide bulantısı yapar ve kolay fark edilen bir şey değil maalesefNormal yetiskin acile gidicem canim tekrar istifra edicem mi diye bekliyorum. Simdi sonuc gostermeye gittigimde de tekrar durumu anlaticam muhtemelen cok istifraya bagli lokal bir kanama oldu bogazim cok aciyordu belki o kanadi ozellikle mide kanamasi ile ilgisi var mi diye sorucam
Uzun kollu takım alınabilir, içine kısa kollu zıbın olabilir. Cıbıl cıbıl olmaz heralde ama bebeklerde bizim kadar üşümüyorlar normalde. Evin sıcaklık durumuna göre hareket etmek lazım.Kızlar selam daha çok erken ama şimdiden bi fikrim olsun istiyorumbizim bebişler ağustos gibi doğacak. Dolayısıyla 0-3 aylık zıbınları kısa kollu almak mı mantıklı yoksa patikli uzun kollu mu etrafımda hiç bebek yok ve fikrim de yok. Yenidoğan üşür mü yoksa cıbıl cıbıl gezdirsek bişi olur mu bilemiyorum
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildirNormal yetiskin acile gidicem canim tekrar istifra edicem mi diye bekliyorum. Simdi sonuc gostermeye gittigimde de tekrar durumu anlaticam muhtemelen cok istifraya bagli lokal bir kanama oldu bogazim cok aciyordu belki o kanadi ozellikle mide kanamasi ile ilgisi var mi diye sorucam
Çok geçmiş olsun canımNormal yetiskin acile gidicem canim tekrar istifra edicem mi diye bekliyorum. Simdi sonuc gostermeye gittigimde de tekrar durumu anlaticam muhtemelen cok istifraya bagli lokal bir kanama oldu bogazim cok aciyordu belki o kanadi ozellikle mide kanamasi ile ilgisi var mi diye sorucam
Kısa kollu, ve ince corap iş görecekKızlar selam daha çok erken ama şimdiden bi fikrim olsun istiyorumbizim bebişler ağustos gibi doğacak. Dolayısıyla 0-3 aylık zıbınları kısa kollu almak mı mantıklı yoksa patikli uzun kollu mu etrafımda hiç bebek yok ve fikrim de yok. Yenidoğan üşür mü yoksa cıbıl cıbıl gezdirsek bişi olur mu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?