2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Aa bugün poliklinik hizmeti var mı bilmiyorum canım ama görünebilirsen görünnn bencede kadın doğumda bebiş yüzünden sanıyorlar demekki. Pol hizmeti yoksa normal yetişkin acile de görünebilirsin. İnşallah yediklerini çıkartmazsında rahatlarsın birazz

Dun o kadar kadin dogum acilde ultrasona girdim gebelik icin islemler yapildi yine enabizda abdominal agri girmisler yok bebimi resmen sisteme kaydetmiyorlar

Kizlarrr belirtileriniz neydi
Kuzu ben çok hafif belirti yaşadım birkaç kez bulantı hissettim, 1-2 hafta yemeklerden tiksinme oldu ama hiç yoğun yaşamadım. Göğüslerim ilk günden beri çok ağrılı ve hassas. Bir de ben hep çirkinleştiğimi hissettim. Göz altlarım mosmor oldu, ara ara sivilcelerim çıkıyor, iki kez de uçuk çıkardım ve sürekli kaş bıyık çıkarıyorum Hepsi bu kadar

Migrenim yok ama bugün 3. gün başımın ağrısı geçmiyor. Kafamın arkası gözlerim ağrıyor, nasıl geçicek bilmiyorum ya soğuk bişeylerde koydum parol içtim hiç düzeltmedi.
Cok gecmis olsun kizimda benim migren var sizinki migren degil sma yogun agri icin Ayaklari soguk suya koymak ve muz yemenin iyi geldigini farkettim ben bir de karanlik ortam

Migrenim yok ama bugün 3. gün başımın ağrısı geçmiyor. Kafamın arkası gözlerim ağrıyor, nasıl geçicek bilmiyorum ya soğuk bişeylerde koydum parol içtim hiç düzeltmedi.
Benimde 3 gün çok şiddetli ağrım oldu, başımı ovunca boynuma geçiyordu ağrım migren taşı var mentollü son çare onunla kafama sürte sürte şiddetini azaltabildim abcak bende kronik migren var işte

Uzun kollu ve ayakli olmasi lazim canim ilk aylar icin cok usuyorlar

Hahahahahahah ya ne güzel sürpriz yumurta gibi

Bunu ben de merak ediyorum bir de Antalya’da yaşıyoruz yani hiç bilemedim nasıl olmalı

Buna yogun bulanti da eklersek ben oluyor hadi bakalim benimki ne cikacak

Normal yetiskin acile gidicem canim tekrar istifra edicem mi diye bekliyorum. Simdi sonuc gostermeye gittigimde de tekrar durumu anlaticam muhtemelen cok istifraya bagli lokal bir kanama oldu bogazim cok aciyordu belki o kanadi ozellikle mide kanamasi ile ilgisi var mi diye sorucam

Cok gecmis olsun kizimda benim migren var sizinki migren degil sma yogun agri icin Ayaklari soguk suya koymak ve muz yemenin iyi geldigini farkettim ben bir de karanlik ortam
Evet değildir teşekkür ederim dediklerini bir deneyeceğim

Evet ovdukçada yayılıyor sanki, mentollü krem gibi bişey olması lazım evde bakayım içeriğine süreyim olmadı.

Olabilir canım Allah korusun inşallah boğaz tahrişinden falandır. Mide kanaması büyük tuvaletinde de kendini belli ederdi baya saat oldu. Ama yinede git sonuçlarını göster. İdrar yaparken ağrı yanma hissi var mı? İdrar yolu enfeksiyonu genelde sağlam mide bulantısı yapar ve kolay fark edilen bir şey değil maalesef

Uzun kollu takım alınabilir, içine kısa kollu zıbın olabilir. Cıbıl cıbıl olmaz heralde ama bebeklerde bizim kadar üşümüyorlar normalde. Evin sıcaklık durumuna göre hareket etmek lazım.
Oğlum martta doğmuştu dışarısı buz gibi tabi ama hastane odası sıcaktı kayınvalidem battaniyelere sarıyordu, hemşireler ve doktor geldikçe kızıp üstündeki örtüleri çıkarıyorlardı.

Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar sıcak bebekler için hiç iyi değil siz yazın ortasinda uzun kollu patikli zıbın giymiyorsaniz yeni doğan dahi olsa uzun kollu zıbın vs giydirmemek gerekiyorm sıcak bebekleri için daha tehlikle hipertermi tehlikesi var o yüzden siz nasıl giyiniyorsaniz öyle giydirebilirsiniz bebekleri.

Evin ısısına göre hele yazın bebekler çok su kaybediyorlar kalın giydirildiklerinde idrarda renk değişimleri isilikler vs çok şık oluyor. Naçizane

Kısa kollu, ve ince corap iş görecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…