Ben de antalyada’yım, ağustosta çıplak gezse bile üşümez çocukBunu ben de merak ediyorum bir de Antalya’da yaşıyoruz yani hiç bilemedim nasıl olmalı
İlerleyen aylarda oyle pisik oluyorlar ama ilk yeni dogdugunda mutlaka uzun kollu olmasi lazim. En kotu muslin kumastan uzun kollu takimlar var ona gore bakarsin canim. Bebegin gogsu sicak oldu mu yeterli.Ay ben çözemedim internette uzun almayın pişik isilik olur diyor ama mantıken yeni doğdu üşür gibi
Valla okul açılmasa neden açılmadı demem jshshd proje okulundayım ders yüküm çok yok ama projeleri bitirmeye odaklanacağım. Gebelik fena gitmiyor. Bu tatilde karnım hızlıca buydu öğrenciler şok olacak artık öğrenirler.Merhaba :) nasıl gidiyor gebelikokullar açılacak hazır mısınız kaçıncı haftadasını
Benim doktor baktı ama cok hareketli poz yakalayamadım dedi hemen cekti aleti.Kızlar merhaba biz 13 haftalığız ve şu ana kadar hiç ayrıntılı renkli ultrason a girmedik hep siyah ultrason yapıldı sizde nasıldı renkli ultrason yaptınız mı
Benim çekti ama ben özellikle bişey söylemedim iyi poz görüyorsa bakıyor. Şuan çokta belli olmadığı için çok gerekli değil aslındaKızlar merhaba biz 13 haftalığız ve şu ana kadar hiç ayrıntılı renkli ultrason a girmedik hep siyah ultrason yapıldı sizde nasıldı renkli ultrason yaptınız mı
Bence ilk doğduğunda normal sıfır kol zıbın üstüne yenidoğan ikili takım yada tulum yeterli en azından 1 ay kendine gelene kadar sonrasinda belki zibinsiz tulum giyer 1 2 hafta sonra cibil cibil yani düşündükçe bilemedim bebeğin gidişatına göre ilerlenirKızlar selam daha çok erken ama şimdiden bi fikrim olsun istiyorumbizim bebişler ağustos gibi doğacak. Dolayısıyla 0-3 aylık zıbınları kısa kollu almak mı mantıklı yoksa patikli uzun kollu mu etrafımda hiç bebek yok ve fikrim de yok. Yenidoğan üşür mü yoksa cıbıl cıbıl gezdirsek bişi olur mu bilemiyorum
Haha açıkçası ben de açılmasa neden açılmadı dememValla okul açılmasa neden açılmadı demem jshshd proje okulundayım ders yüküm çok yok ama projeleri bitirmeye odaklanacağım. Gebelik fena gitmiyor. Bu tatilde karnım hızlıca buydu öğrenciler şok olacak artık öğrenirler.
benim bebek biraz geriden geliyor en son ultrasona göre bugün 12+4 olması lazım. Derslerde wireles mouse kullanarak akıllı tahta üzerinden oturarak dersi anlatmayi düşünüyorum. Doktor çok ayakta kalma dedi sen kaçıncı haftadasın senin nasıl gidiyor
Benmde hala yok bizim topikte herkesin bulantısı filan başladı bende tık belirti yok ozman erkek mi oluyorkiBir erkek anası adayı olarak 3ayımı premsesler gibi geçirtti oğlum bana
Şaka bi yana gerçekten Allah yardımcınız olsun canım ya ne zordur bulantı. Çubuk kraker tahin galeta falan ye
Vala aşkım görünen oBenmde hala yok bizim topikte herkesin bulantısı filan başladı bende tık belirti yok ozman erkek mi oluyorki
Canim sonuc gostermeye geldim yatis verdiler 1-2 gun kontrolde kalacakmisim. Keton cikmis idrarda heralde ondan. Dun bogazim cok yandi midemde de yanma/agri var. Bisey yasadim ama ne bilmem. Midemde bisey durmadgndan buyuk tuvalete de cikamadim. Ya gecen hafta 7 cikti lokosit monurol kullandim akinti vs kalmadi baya da iyiydim hic yanmam da yoktu hic anlamadimOlabilir canım Allah korusun inşallah boğaz tahrişinden falandır. Mide kanaması büyük tuvaletinde de kendini belli ederdi baya saat oldu. Ama yinede git sonuçlarını göster. İdrar yaparken ağrı yanma hissi var mı? İdrar yolu enfeksiyonu genelde sağlam mide bulantısı yapar ve kolay fark edilen bir şey değil maalesef
Allah razi olsun canim hic de bisey demiyolar bebisim iyiymis cok sukur gordum oynuyodu icerdeÇok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir
Allah razi olsun canimÇok geçmiş olsun canım
Şşşşş şükreeetttttBenmde hala yok bizim topikte herkesin bulantısı filan başladı bende tık belirti yok ozman erkek mi oluyorki
Şiddetli bulantı şikayetim vardı benimkide kızVala aşkım görünen o
Şaka bi yana vallahi hiç bi şey diyemem ama burada bazılıarının da çok mide bulantısına karşılık kızı oluyormuşfetal vermiceksen 12-13 de yine az çok belli eder ultrasonda
Çok şükür iyi gidiyor ben kimseye söylemedim daha fetal DNA dan sonra söyleyelim diye karar aldık eşimleHamilelik nasıl gidiyor canım :) hazır mısın okullar başlıyor yarın :)
Bende öyle olmaktan korkuyorum ama bazende hamileliğimi unutuyorum o derece yani eşimde diyor sende belirti n il ye hiç yönŞşşşş şükreeettttt
Bende 6-7 haftalarda diyodum millet ne güzel kusup kilo veriyor diye. 12.haftaya kadar şiddetli bulantılarla kendimi cehennemde sandım
Merak etme boool bol yaşayacaksın, mide bulantısı bitti baş ağrıları başladı. Hamilelikte bil ki bir belirtin bitiyorsa daha beteri başlıyorBende öyle olmaktan korkuyorum ama bazende hamileliğimi unutuyorum o derece yani eşimde diyor sende belirti n il ye hiç yön
Ay yanlış yazmışım mide bulantısı olmamasına rağmen demek istemiştimŞiddetli bulantı şikayetim vardı benimkide kız
Z zeyyy123 yanlış yazmışım canım mide bulantısı olmamasına rağmen kızı olan da çok.Vala aşkım görünen o
Şaka bi yana vallahi hiç bi şey diyemem ama burada bazılıarının da çok mide bulantısına karşılık kızı oluyormuşfetal vermiceksen 12-13 de yine az çok belli eder ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?