2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Bunu ben de merak ediyorum bir de Antalya’da yaşıyoruz yani hiç bilemedim nasıl olmalı
Ben de antalyada’yım, ağustosta çıplak gezse bile üşümez çocuk tabii evde klima calısacak ister istemez. Kısa çıtçıtlı body dışında bir şeye gerek olmaz

Ay ben çözemedim internette uzun almayın pişik isilik olur diyor ama mantıken yeni doğdu üşür gibi
İlerleyen aylarda oyle pisik oluyorlar ama ilk yeni dogdugunda mutlaka uzun kollu olmasi lazim. En kotu muslin kumastan uzun kollu takimlar var ona gore bakarsin canim. Bebegin gogsu sicak oldu mu yeterli.

Merhaba :) nasıl gidiyor gebelik okullar açılacak hazır mısınız kaçıncı haftadasını
Valla okul açılmasa neden açılmadı demem jshshd proje okulundayım ders yüküm çok yok ama projeleri bitirmeye odaklanacağım. Gebelik fena gitmiyor. Bu tatilde karnım hızlıca buydu öğrenciler şok olacak artık öğrenirler.
benim bebek biraz geriden geliyor en son ultrasona göre bugün 12+4 olması lazım. Derslerde wireles mouse kullanarak akıllı tahta üzerinden oturarak dersi anlatmayi düşünüyorum. Doktor çok ayakta kalma dedi sen kaçıncı haftadasın senin nasıl gidiyor

Merhaba kızlar benimde yine kanamam oldu geçen ayda olmuştu ama kahverengi lekeleme şeklindeydi bu defa öyle değil kırmızı kan hemde baya adet kanaması gibi 12+3 teyim ve tam adet günümdeyim acaba her adet günümde böyle kanamamı görücem,doktoruma geldim kalp atışı var dedi yine de takip edileceğim düşük tehlikesi var dedi ama kanamam dün geceden beri durmadı çok ama çok endişeliyim dua eder misiniz

Kızlar merhaba biz 13 haftalığız ve şu ana kadar hiç ayrıntılı renkli ultrason a girmedik hep siyah ultrason yapıldı sizde nasıldı renkli ultrason yaptınız mı
Benim çekti ama ben özellikle bişey söylemedim iyi poz görüyorsa bakıyor. Şuan çokta belli olmadığı için çok gerekli değil aslında

Bence ilk doğduğunda normal sıfır kol zıbın üstüne yenidoğan ikili takım yada tulum yeterli en azından 1 ay kendine gelene kadar sonrasinda belki zibinsiz tulum giyer 1 2 hafta sonra cibil cibil yani düşündükçe bilemedim bebeğin gidişatına göre ilerlenir

Haha açıkçası ben de açılmasa neden açılmadı demem
Çok mantıklı çok fazla ayağa kalkınca yorucu oluyor , olabildiği kadar kendini yormadan anlat derslerini :)

Benim de 10. Hafta, ilk 7. Haftada geriden geliyordu bebek 6 ya çekmişti doktor sonra birden hızlıca büyüdü tekrar aynı haftasına geri geldi :) o dönem öğrendim bebeklerin birkaç hafta geriden ya da ileriden gitmesi çok normalmiş :) benim de iyi geçiyor her şey yolunda , sadece 24. Haftaya kadar nasıl nöbet tutucam gücüm nasıl yetecek onu merak ediyorum , okulumuz çok büyük 4 katlı merdivenler yoruyor nöbetten ziyade

Ay ben bugün dayanamadım aldım bişeyler e bebekten ama hala dna sonucum gelmediği için cinsiyeti bilmiyorum ve çok az unisex kıyafet var. Kendimce hoşuma giden 3-5 parça tulum zıbın aldım bu arada philips avent antikolik biberon, emzik vs internette daha ucuz nasıl indirime girmiş anlamadım

Bir erkek anası adayı olarak 3ayımı premsesler gibi geçirtti oğlum bana
Şaka bi yana gerçekten Allah yardımcınız olsun canım ya ne zordur bulantı. Çubuk kraker tahin galeta falan ye
Benmde hala yok bizim topikte herkesin bulantısı filan başladı bende tık belirti yok ozman erkek mi oluyorki

Benmde hala yok bizim topikte herkesin bulantısı filan başladı bende tık belirti yok ozman erkek mi oluyorki
Vala aşkım görünen o
Şaka bi yana vallahi hiç bi şey diyemem ama burada bazılıarının da çok mide bulantısına karşılık kızı oluyormuş fetal vermiceksen 12-13 de yine az çok belli eder ultrasonda

Canim sonuc gostermeye geldim yatis verdiler 1-2 gun kontrolde kalacakmisim. Keton cikmis idrarda heralde ondan. Dun bogazim cok yandi midemde de yanma/agri var. Bisey yasadim ama ne bilmem. Midemde bisey durmadgndan buyuk tuvalete de cikamadim. Ya gecen hafta 7 cikti lokosit monurol kullandim akinti vs kalmadi baya da iyiydim hic yanmam da yoktu hic anlamadimbugun 22 cikmis. Kan aldilar simdi istifra ile ilgili
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir
Allah razi olsun canim hic de bisey demiyolar bebisim iyiymis cok sukur gordum oynuyodu icerde
Çok geçmiş olsun canım
Allah razi olsun canim

Hamilelik nasıl gidiyor canım :) hazır mısın okullar başlıyor yarın :)
Çok şükür iyi gidiyor ben kimseye söylemedim daha fetal DNA dan sonra söyleyelim diye karar aldık eşimle ilkokulda çalışıyorum idare edeceğim artık bakalım tabi evde dinlenmesi çok iyi geldi ama yapacak bir şey yok insallah hersey gider :) siz nasılsınız ?

Şşşşş şükreeettttt
Bende 6-7 haftalarda diyodum millet ne güzel kusup kilo veriyor diye. 12.haftaya kadar şiddetli bulantılarla kendimi cehennemde sandım
Bende öyle olmaktan korkuyorum ama bazende hamileliğimi unutuyorum o derece yani eşimde diyor sende belirti n il ye hiç yön

Bende öyle olmaktan korkuyorum ama bazende hamileliğimi unutuyorum o derece yani eşimde diyor sende belirti n il ye hiç yön
Merak etme boool bol yaşayacaksın, mide bulantısı bitti baş ağrıları başladı. Hamilelikte bil ki bir belirtin bitiyorsa daha beteri başlıyor

Z zeyyy123 yanlış yazmışım canım mide bulantısı olmamasına rağmen kızı olan da çok.
Hamileliğimi bilen 20kişinin 19u erkek dedi rüyamda da görmüştüm zaten benimki erkek çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…