Erkek anaları da gelsin topik kız doldu@zeyyy123 yanlış yazmışım canım mide bulantısı olmamasına rağmen kızı olan da çok.
Hamileliğimi bilen 20kişinin 19u erkek dedi rüyamda da görmüştüm zaten benimki erkek çıktı
Erkek anaları olarak ayrı bi grup kuralımErkek anaları da gelsin topik kız dolduben hala erkek sokundayim kız istedigimden kaynaklı herhalde kız hissediyordum.oglum çok sevinçli erkek kardeşi olacak diye anam bidahakine kız olur da diyemem yaş geçti sağlıkla gelsinler inşallah.gercekten belirti anlamında benimde 3 hafta kadar aşırı mide bulantım oldu sonra geçti şimdi ara ara oluyor enerjimde yerine geldi istisnalar dışında bence belirti anlamında cinsiyet tahmininde mide bulantısı az olan veya kısa süren erkek oluyor galiba
Çok çok geçmiş olsun canım, nasılsın? Var mı bi gelişme?Canim sonuc gostermeye geldim yatis verdiler 1-2 gun kontrolde kalacakmisim. Keton cikmis idrarda heralde ondan. Dun bogazim cok yandi midemde de yanma/agri var. Bisey yasadim ama ne bilmem. Midemde bisey durmadgndan buyuk tuvalete de cikamadim. Ya gecen hafta 7 cikti lokosit monurol kullandim akinti vs kalmadi baya da iyiydim hic yanmam da yoktu hic anlamadimbugun 22 cikmis. Kan aldilar simdi istifra ile ilgili
Allah razi olsun canim hic de bisey demiyolar bebisim iyiymis cok sukur gordum oynuyodu icerde
Allah razi olsun canim
Walla bizimki baya pipisini gösterdi ama doktoe 1 hafta sonra net söylerim dedi fetal sonucuyda değişmez canım.ben zaten kız desin istemem haftaya çünkü oğlum erkek kardeşi duyduErkek anaları olarak ayrı bi grup kuralım
Ya acaba benimki şüpheli mi dicem ama fetal sonucu ile öğrendik ama maili görmedim ben doktorumdan maili mi istesem
Sağlıkla gelsin bereketiyle gelsin yeminle hiç düşünmemiştim cinsiyet hep iyi olması yönünde temennilerim vardı.Walla bizimki baya pipisini gösterdi ama doktoe 1 hafta sonra net söylerim dedi fetal sonucuyda değişmez canım.ben zaten kız desin istemem haftaya çünkü oğlum erkek kardeşi duydubide onun psikolojisi ile uğraşamam oğlum diyor ki anne keşke ikiz olsaydı sende mutlu olurdun en azından
Benim doktorum kanamalar vs olduğu için şey diyor artık biraz sizi yoracak bebeğimiz 2 haftada bir görüşüyoruzAskım bende aynıyım ama çevrem rahatlatıyor hersey yolunda korkma biz ayda bir gittik rahat ol diyolar kendimi normal gebe durumuna sokup bekliyorum
Ay bende o şoku atlatamadım. İçime hep kız doğuyordu. Rüyamda felanda kız görmüştüm ama hamile değildim. Hamileyken rüyamda oğlum olacak görmüştüm. Doktor bence emin değildi diyorum eşime sürekli. Diyorum belki yanlış gördüErkek anaları da gelsin topik kız dolduben hala erkek sokundayim kız istedigimden kaynaklı herhalde kız hissediyordum.oglum çok sevinçli erkek kardeşi olacak diye anam bidahakine kız olur da diyemem yaş geçti sağlıkla gelsinler inşallah.gercekten belirti anlamında benimde 3 hafta kadar aşırı mide bulantım oldu sonra geçti şimdi ara ara oluyor enerjimde yerine geldi istisnalar dışında bence belirti anlamında cinsiyet tahmininde mide bulantısı az olan veya kısa süren erkek oluyor galiba
Ben de antalyada’yım, ağustosta çıplak gezse bile üşümez çocuktabii evde klima calısacak ister istemez. Kısa çıtçıtlı body dışında bir şeye gerek olmaz
Ay koptum süpermişWalla bizimki baya pipisini gösterdi ama doktoe 1 hafta sonra net söylerim dedi fetal sonucuyda değişmez canım.ben zaten kız desin istemem haftaya çünkü oğlum erkek kardeşi duydubide onun psikolojisi ile uğraşamam oğlum diyor ki anne keşke ikiz olsaydı sende mutlu olurdun en azından
Aynen ben de müslin düşündüm en güzeli o olur zıbın üstüne müslinle ya kundak yapılır ya hafif örtülür. Onu düşünmüyorum da biz temmuzda ağustosta hamile halimizde ne yapacağız Antalya’da onu daha çok düşünüyorumAyy tabii klimayı iyi ayarlamak lazım ılık bir seviyede, belki ilk doğduğunda müslin hafif ince örtüler olabilirben de senin gibi düşünüyorum. Tarihlerimiz de aynıymış hemen hemen
Allah razi olsun canim. Ketondan dolayi yatis verdiler 1-2 gun kalip toparlicakmisim bir daha olursa bebege yansirmis onlemeye calisiyolar. Serum falan vericeklermis gunde 3 kere. İstifradan cok susuz ve besinsiz kalmisimÇok çok geçmiş olsun canım, nasılsın? Var mı bi gelişme?
Seker ölcum cihazi varsa cevrenizde arada bakin ona gore belli oluyorVala herşeyi yiyorum gebelik şekeri sen çok korkuyorum inşallah çıkmaz yoktur amin
Bu arada gebelik şekeri var mı yokmu anlamamız için o şekerli şeyi içmemiz gerekiyor di mi bilgin var mı canım
GeldimErkek anaları da gelsin topik kız dolduben hala erkek sokundayim kız istedigimden kaynaklı herhalde kız hissediyordum.oglum çok sevinçli erkek kardeşi olacak diye anam bidahakine kız olur da diyemem yaş geçti sağlıkla gelsinler inşallah.gercekten belirti anlamında benimde 3 hafta kadar aşırı mide bulantım oldu sonra geçti şimdi ara ara oluyor enerjimde yerine geldi istisnalar dışında bence belirti anlamında cinsiyet tahmininde mide bulantısı az olan veya kısa süren erkek oluyor galiba
Çok geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlarsinAllah razi olsun canim. Ketondan dolayi yatis verdiler 1-2 gun kalip toparlicakmisim bir daha olursa bebege yansirmis onlemeye calisiyolar. Serum falan vericeklermis gunde 3 kere. İstifradan cok susuz ve besinsiz kalmisim
Şifa olsun serumlar, umarım bi an önce atlatırsın, geçmiş gitmiş olurAllah razi olsun canim. Ketondan dolayi yatis verdiler 1-2 gun kalip toparlicakmisim bir daha olursa bebege yansirmis onlemeye calisiyolar. Serum falan vericeklermis gunde 3 kere. İstifradan cok susuz ve besinsiz kalmisim
Allah razi olsun canimÇok geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlarsin
Aminnn Allah razi olsun canimŞifa olsun serumlar, umarım bi an önce atlatırsın, geçmiş gitmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?