2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Mide bulantısı çok olup erkek olanda oluyor hormonların vücudumuza etkisiyle alakalı bu biraz sanırım

@zeyyy123 yanlış yazmışım canım mide bulantısı olmamasına rağmen kızı olan da çok.
Hamileliğimi bilen 20kişinin 19u erkek dedi rüyamda da görmüştüm zaten benimki erkek çıktı
Erkek anaları da gelsin topik kız doldu ben hala erkek sokundayim kız istedigimden kaynaklı herhalde kız hissediyordum.oglum çok sevinçli erkek kardeşi olacak diye anam bidahakine kız olur da diyemem yaş geçtisağlıkla gelsinler inşallah.gercekten belirti anlamında benimde 3 hafta kadar aşırı mide bulantım oldu sonra geçti şimdi ara ara oluyor enerjimde yerine geldi istisnalar dışında bence belirti anlamında cinsiyet tahmininde mide bulantısı az olan veya kısa süren erkek oluyor galiba

Erkek anaları olarak ayrı bi grup kuralım
Ya acaba benimki şüpheli mi dicem ama fetal sonucu ile öğrendik ama maili görmedim ben doktorumdan maili mi istesem

Çok çok geçmiş olsun canım, nasılsın? Var mı bi gelişme?

Erkek anaları olarak ayrı bi grup kuralım
Ya acaba benimki şüpheli mi dicem ama fetal sonucu ile öğrendik ama maili görmedim ben doktorumdan maili mi istesem
Walla bizimki baya pipisini gösterdi ama doktoe 1 hafta sonra net söylerim dedi fetal sonucuyda değişmez canım.ben zaten kız desin istemem haftaya çünkü oğlum erkek kardeşi duydubide onun psikolojisi ile uğraşamam oğlum diyor ki anne keşke ikiz olsaydı sende mutlu olurdun en azından

Sağlıkla gelsin bereketiyle gelsin yeminle hiç düşünmemiştim cinsiyet hep iyi olması yönünde temennilerim vardı.
Yaaaa ben çok istedim ikiz olmasını ama nasip değilmiş. İlk kayıp yaşadığım gebeliğim ikizdi.
Sen alışıksın erkeğe beni tecrübelendir emi

Askım bende aynıyım ama çevrem rahatlatıyor hersey yolunda korkma biz ayda bir gittik rahat ol diyolar kendimi normal gebe durumuna sokup bekliyorum
Benim doktorum kanamalar vs olduğu için şey diyor artık biraz sizi yoracak bebeğimiz 2 haftada bir görüşüyoruz normalde ayda 1 dir.. allahtan benim muayene ücretim 500 tl.

Ay bende o şoku atlatamadım. İçime hep kız doğuyordu. Rüyamda felanda kız görmüştüm ama hamile değildim. Hamileyken rüyamda oğlum olacak görmüştüm. Doktor bence emin değildi diyorum eşime sürekli. Diyorum belki yanlış gördü

Ben de antalyada’yım, ağustosta çıplak gezse bile üşümez çocuk tabii evde klima calısacak ister istemez. Kısa çıtçıtlı body dışında bir şeye gerek olmaz

Ayy tabii klimayı iyi ayarlamak lazım ılık bir seviyede, belki ilk doğduğunda müslin hafif ince örtüler olabilir ben de senin gibi düşünüyorum. Tarihlerimiz de aynıymış hemen hemen

Ay koptum süpermiş En azından bildiğin yerden geldi öyle düşün, hem kamyon araba doludur ev

Kızlar 4lü tarama testi ile detaylı ultrason aynı şey mi. Ücretli mi? Ücretliyse tahminen üç aşağı bej yukarı ne kadardır?

Ayy tabii klimayı iyi ayarlamak lazım ılık bir seviyede, belki ilk doğduğunda müslin hafif ince örtüler olabilir ben de senin gibi düşünüyorum. Tarihlerimiz de aynıymış hemen hemen
Aynen ben de müslin düşündüm en güzeli o olur zıbın üstüne müslinle ya kundak yapılır ya hafif örtülür. Onu düşünmüyorum da biz temmuzda ağustosta hamile halimizde ne yapacağız Antalya’da onu daha çok düşünüyorum

Kızlar biz dayanamadık babymallda indirime girmiş kraft kenya modelini aldık. Hafta sonu indirimleri çok güzel denk geldi ay başında aynı model 17 18 bin civarındaydı 13600 liraya aldık bilginiz olsunnn

Çok çok geçmiş olsun canım, nasılsın? Var mı bi gelişme?
Allah razi olsun canim. Ketondan dolayi yatis verdiler 1-2 gun kalip toparlicakmisim bir daha olursa bebege yansirmis onlemeye calisiyolar. Serum falan vericeklermis gunde 3 kere. İstifradan cok susuz ve besinsiz kalmisim

Vala herşeyi yiyorum gebelik şekeri sen çok korkuyorum inşallah çıkmaz yoktur amin
Bu arada gebelik şekeri var mı yokmu anlamamız için o şekerli şeyi içmemiz gerekiyor di mi bilgin var mı canım
Seker ölcum cihazi varsa cevrenizde arada bakin ona gore belli oluyor

Geldim benimde bir oğlum var bu bebeğimin kız olmasini çok ama çok istedimama olmadı saglikli olsunda ebebege gittiğimde gözüm hala pembelerde. 12+3 Dr a gittim hemen cinsiyetini gördü doktor erkek dedi etrafımdaki herkes hala diyoki değişir o bence kesinlikle degismez ama benimki 1 hafta ileride gidiyor.bu arada ilk gebeligimde 0 belirti vardı oğlum oldu bunda baya belirti yaşadım kusma yoktu ama hafif bulanti ve mide kazintisi oldu yine erkek.ama bencede aşırı bulantı ve kusmada kız ağırlıklı diye dusunuyorum

Allah razi olsun canim. Ketondan dolayi yatis verdiler 1-2 gun kalip toparlicakmisim bir daha olursa bebege yansirmis onlemeye calisiyolar. Serum falan vericeklermis gunde 3 kere. İstifradan cok susuz ve besinsiz kalmisim
Çok geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlarsin

Şifa olsun serumlar, umarım bi an önce atlatırsın, geçmiş gitmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…