Bnde kız hissdiyorum ve kız istiyorum ilk Benm sol tarafım ağrıyor hep senin ne tarafımda sızı varErkek anaları da gelsin topik kız dolduben hala erkek sokundayim kız istedigimden kaynaklı herhalde kız hissediyordum.oglum çok sevinçli erkek kardeşi olacak diye anam bidahakine kız olur da diyemem yaş geçti sağlıkla gelsinler inşallah.gercekten belirti anlamında benimde 3 hafta kadar aşırı mide bulantım oldu sonra geçti şimdi ara ara oluyor enerjimde yerine geldi istisnalar dışında bence belirti anlamında cinsiyet tahmininde mide bulantısı az olan veya kısa süren erkek oluyor galiba
Ahh sorma hep onu düşünüyorum ben deAynen ben de müslin düşündüm en güzeli o olur zıbın üstüne müslinle ya kundak yapılır ya hafif örtülür. Onu düşünmüyorum da biz temmuzda ağustosta hamile halimizde ne yapacağız Antalya’da onu daha çok düşünüyorum
4’lü tarama testi 2’li 3’lünün devamı diye biliyorum yine gen testi olması lazım. Detaylı ultrasonu 20.haftada perinatolog yapıyor yaklaşık yarım saat ultrasonla bütün organları damarları inceliyor. Bir sorun var mı diye bakıyor. Baya önemli aslında. Güncel fiyat hiç bilmiyorum. Önceki doktorumun fiyatı ne kadardır diye bir forumlarda gezdim geçen eylülde 4500 müş.Kızlar 4lü tarama testi ile detaylı ultrason aynı şey mi. Ücretli mi? Ücretliyse tahminen üç aşağı bej yukarı ne kadardır?
Teşekkür ederim canım.4’lü tarama testi 2’li 3’lünün devamı diye biliyorum yine gen testi olması lazım. Detaylı ultrasonu 20.haftada perinatolog yapıyor yaklaşık yarım saat ultrasonla bütün organları damarları inceliyor. Bir sorun var mı diye bakıyor. Baya önemli aslında. Güncel fiyat hiç bilmiyorum. Önceki doktorumun fiyatı ne kadardır diye bir forumlarda gezdim geçen eylülde 4500 müş.
Aa hayırlı uğurlu olsun valla çok iyi yapmışsınız, bizimki de indirime girse de biz de alsak artık takip etmekten yoruldumKızlar biz dayanamadık babymallda indirime girmiş kraft kenya modelini aldık. Hafta sonu indirimleri çok güzel denk geldi ay başında aynı model 17 18 bin civarındaydı 13600 liraya aldık bilginiz olsunnn
Kraft Kenya çok güzel model, prego concorde 2025 modelini görmesem benim de tercihim Kraft Kenya olacaktıKızlar biz dayanamadık babymallda indirime girmiş kraft kenya modelini aldık. Hafta sonu indirimleri çok güzel denk geldi ay başında aynı model 17 18 bin civarındaydı 13600 liraya aldık bilginiz olsunnn
Ay nasıl aldık hiç anlamadım girdik adam bi anlattı e iyi alalım biz bunu dedikAa hayırlı uğurlu olsun valla çok iyi yapmışsınız, bizimki de indirime girse de biz de alsak artık takip etmekten yoruldum
Ay görmedik onu başka modeli vardı adamda haftasonu indirimi, bir daha ne zaman olur bilmiyorum diyince elim ayağım titrediKraft Kenya çok güzel model, prego concorde 2025 modelini görmesem benim de tercihim Kraft Kenya olacaktı
Ya valla ikisine de aç bak YouTube’tan. Ben eminim pregoya kayacak kafan, en azından belki iade imkanınız varken değerlendirirsin yenidenAy görmedik onu başka modeli vardı adamda haftasonu indirimi, bir daha ne zaman olur bilmiyorum diyince elim ayağım titredi
Çok mantıklı canım müslinlerle giydirmek. Şimdinin Ağustosu iki üç yıl öncenin temmuzu gibi çok sıcak oluyorKızlar benim ilk bebeğim de ağustos doğumlu ck sicklrda dogdu,klima açmayalım basta dedik isilik oldu ck fena snra klima açmaya karar verdk çorap ve uzun kollu zibin ince Müslin le gecrdk bir ayı klimanın en az geldiği köşeye koydm ve odanın kapısını açkti hiç sknti yaşamadk şükürBu arada izmir de otryorm ben baya sick oluyor yazn.
Hahahahah yok yok izlemem açtım kurdum kedilerimi gezdirdim evde deneme sürüşü yaptımYa valla ikisine de aç bak YouTube’tan. Ben eminim pregoya kayacak kafan, en azından belki iade imkanınız varken değerlendirirsin yenidenYok değiştirmem diyorsan da hiç izleyip kafanı karıştırma, ama bence izlemelisin
Rica ederim canım, detaylı ücreti bu dediğim.Teşekkür ederim canım.
Şu anda da hemen hemen 6-7bin olmuştur herhalde. Bu ama 4lünün fiyatı dimmi canım. Detaylı ücretli mi.
Hangi şirekete verdınız kızlar bırde fıyat neydı bende yarın verecegımBen de yarın vereceğim kalbim yerinden fırlayacak gibi
SolBnde kız hissdiyorum ve kız istiyorum ilk Benm sol tarafım ağrıyor hep senin ne tarafımda sızı var
Sağlıkla gelsinler canım başımız gözümüz üstüne.ben aslında oğlumda daha ağır geçirmiştim ilk 3 ayi bunda 3 hafta kadar zorlandım.benim doktorumda dedi haftaya bakalım tekrar diye ama bencede yani degidmez bariz pipi mıh gibi duruyordu oradaGeldimbenimde bir oğlum var bu bebeğimin kız olmasini çok ama çok istedim ama olmadı saglikli olsunda ebebege gittiğimde gözüm hala pembelerde. 12+3 Dr a gittim hemen cinsiyetini gördü doktor erkek dedi etrafımdaki herkes hala diyoki değişir o bence kesinlikle degismez ama benimki 1 hafta ileride gidiyor.bu arada ilk gebeligimde 0 belirti vardı oğlum oldu bunda baya belirti yaşadım kusma yoktu ama hafif bulanti ve mide kazintisi oldu yine erkek.ama bencede aşırı bulantı ve kusmada kız ağırlıklı diye dusunuyorum
Benim doktor çok evirdi çevirdi ilk emin olamadi sonra yüksek ihtimal erkek dedi en son erkek ya dedi.ama yinede bir hafta sonra netlestirelim dedi.Ay bende o şoku atlatamadım. İçime hep kız doğuyordu. Rüyamda felanda kız görmüştüm ama hamile değildim. Hamileyken rüyamda oğlum olacak görmüştüm. Doktor bence emin değildi diyorum eşime sürekli. Diyorum belki yanlış gördü
Her şey tamam da kedilerini de gezdirmezsin bebek arabasıyla ama yaHahahahah yok yok izlemem açtım kurdum kedilerimi gezdirdim evde deneme sürüşü yaptım
Metanetli olSağlıkla gelsin bereketiyle gelsin yeminle hiç düşünmemiştim cinsiyet hep iyi olması yönünde temennilerim vardı.
Yaaaa ben çok istedim ikiz olmasınıama nasip değilmiş. İlk kayıp yaşadığım gebeliğim ikizdi.
Sen alışıksın erkeğe beni tecrübelendir emi
seninki ucuzmuşta parasında değiliz ya gideriz de doktora ne dicemBenim doktorum kanamalar vs olduğu için şey diyor artık biraz sizi yoracak bebeğimiz 2 haftada bir görüşüyoruznormalde ayda 1 dir.. allahtan benim muayene ücretim 500 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?