2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Bnde kız hissdiyorum ve kız istiyorum ilk Benm sol tarafım ağrıyor hep senin ne tarafımda sızı var

Ahh sorma hep onu düşünüyorum ben de çok sıcaklayan bir insanım zaten herkes üşür ben yanarım son ana kadar da işe gitmek istiyorum iznim doğum sonrasına kalsın diye nasıl olacak bakalım Allah yardımcım olsun valla

Kızlar 4lü tarama testi ile detaylı ultrason aynı şey mi. Ücretli mi? Ücretliyse tahminen üç aşağı bej yukarı ne kadardır?
4’lü tarama testi 2’li 3’lünün devamı diye biliyorum yine gen testi olması lazım. Detaylı ultrasonu 20.haftada perinatolog yapıyor yaklaşık yarım saat ultrasonla bütün organları damarları inceliyor. Bir sorun var mı diye bakıyor. Baya önemli aslında. Güncel fiyat hiç bilmiyorum. Önceki doktorumun fiyatı ne kadardır diye bir forumlarda gezdim geçen eylülde 4500 müş.

Teşekkür ederim canım.
Şu anda da hemen hemen 6-7bin olmuştur herhalde. Bu ama 4lünün fiyatı dimmi canım. Detaylı ücretli mi.

Kızlar benim ilk bebeğim de ağustos doğumlu ck sicklrda dogdu,klima açmayalım basta dedik isilik oldu ck fena snra klima açmaya karar verdk çorap ve uzun kollu zibin ince Müslin le gecrdk bir ayı klimanın en az geldiği köşeye koydm ve odanın kapısını açkti hiç sknti yaşamadk şükür Bu arada izmir de otryorm ben baya sick oluyor yazn.

Kızlar biz dayanamadık babymallda indirime girmiş kraft kenya modelini aldık. Hafta sonu indirimleri çok güzel denk geldi ay başında aynı model 17 18 bin civarındaydı 13600 liraya aldık bilginiz olsunnn
Aa hayırlı uğurlu olsun valla çok iyi yapmışsınız, bizimki de indirime girse de biz de alsak artık takip etmekten yoruldum

Kızlar biz dayanamadık babymallda indirime girmiş kraft kenya modelini aldık. Hafta sonu indirimleri çok güzel denk geldi ay başında aynı model 17 18 bin civarındaydı 13600 liraya aldık bilginiz olsunnn
Kraft Kenya çok güzel model, prego concorde 2025 modelini görmesem benim de tercihim Kraft Kenya olacaktı

Aa hayırlı uğurlu olsun valla çok iyi yapmışsınız, bizimki de indirime girse de biz de alsak artık takip etmekten yoruldum
Ay nasıl aldık hiç anlamadım girdik adam bi anlattı e iyi alalım biz bunu dedik erken ama ne yapalım

Kraft Kenya çok güzel model, prego concorde 2025 modelini görmesem benim de tercihim Kraft Kenya olacaktı
Ay görmedik onu başka modeli vardı adamda haftasonu indirimi, bir daha ne zaman olur bilmiyorum diyince elim ayağım titredi

Ay görmedik onu başka modeli vardı adamda haftasonu indirimi, bir daha ne zaman olur bilmiyorum diyince elim ayağım titredi
Ya valla ikisine de aç bak YouTube’tan. Ben eminim pregoya kayacak kafan, en azından belki iade imkanınız varken değerlendirirsin yeniden Yok değiştirmem diyorsan da hiç izleyip kafanı karıştırma, ama bence izlemelisin

Çok mantıklı canım müslinlerle giydirmek. Şimdinin Ağustosu iki üç yıl öncenin temmuzu gibi çok sıcak oluyor

Hahahahah yok yok izlemem açtım kurdum kedilerimi gezdirdim evde deneme sürüşü yaptım

Sağlıkla gelsinler canım başımız gözümüz üstüne.ben aslında oğlumda daha ağır geçirmiştim ilk 3 ayi bunda 3 hafta kadar zorlandım.benim doktorumda dedi haftaya bakalım tekrar diye ama bencede yani degidmez bariz pipi mıh gibi duruyordu oradabu arada benimde bir hafta ileride şuan 12+6 da 13+5 görünüyor du cuma günü kontrolde

Benim doktor çok evirdi çevirdi ilk emin olamadi sonra yüksek ihtimal erkek dedi en son erkek ya dedi.ama yinede bir hafta sonra netlestirelim dedi.ben 40 yaşındayım daha 3 de deneriz diyebilme sansimda yok sağlıkla gelsinler oğlum çok sevindi

Metanetli ol sinir sistemini sağlam tut kemiklerini kuvvetlendir olası dövüş sahneleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…