Ben de 40 yaşım fetal DNA yaptırdınız mı? Ense ve burun normalse gerek var mı yaptırmaya kararsızımBenim doktor çok evirdi çevirdi ilk emin olamadi sonra yüksek ihtimal erkek dedi en son erkek ya dedi.ama yinede bir hafta sonra netlestirelim dedi.ben 40 yaşındayım daha 3 de deneriz diyebilme sansimda yok sağlıkla gelsinler oğlum çok sevindi
Erkek bence hemen belli ediyo kendiniSağlıkla gelsinler canım başımız gözümüz üstüne.ben aslında oğlumda daha ağır geçirmiştim ilk 3 ayi bunda 3 hafta kadar zorlandım.benim doktorumda dedi haftaya bakalım tekrar diye ama bencede yani degidmez bariz pipi mıh gibi duruyordu oradabu arada benimde bir hafta ileride şuan 12+6 da 13+5 görünüyor du cuma günü kontrolde
Ama benim doktorum 4lü yapacağız sana dedi. Sanırım kayıplarım olunca ekstra irdelemek mi istiyor anlamadımRica ederim canım, detaylı ücreti bu dediğim.
Fetal dna yapılınca diğer tarama testlerine gerek kalmıyor.
Şimdiden çöktümMetanetli olsinir sistemini sağlam tut kemiklerini kuvvetlendir olası dövüş sahneleri için
İlk doğduğu günlerde uzun kollu giyebilir fakat özellikle de sıcak iklimlerde kendi giydiğimiz gibi giydirmek gerekiyor, zaten terliyorlar da çok sıcakta. Bana hemşire sen ne giyiyorsan onun bir kat fazlasını giydir demişti ama ilk doğduğu günler için. Biz de bir hafta on gün sonra kolsuz zıbın giydirdik hep yoksa isilik oluyordu.Kızlar selam daha çok erken ama şimdiden bi fikrim olsun istiyorumbizim bebişler ağustos gibi doğacak. Dolayısıyla 0-3 aylık zıbınları kısa kollu almak mı mantıklı yoksa patikli uzun kollu mu etrafımda hiç bebek yok ve fikrim de yok. Yenidoğan üşür mü yoksa cıbıl cıbıl gezdirsek bişi olur mu bilemiyorum
Hayırlı olsun canım. Sivilce çıktı mı peki sende?Erkek anaları da gelsin topik kız dolduben hala erkek sokundayim kız istedigimden kaynaklı herhalde kız hissediyordum.oglum çok sevinçli erkek kardeşi olacak diye anam bidahakine kız olur da diyemem yaş geçti sağlıkla gelsinler inşallah.gercekten belirti anlamında benimde 3 hafta kadar aşırı mide bulantım oldu sonra geçti şimdi ara ara oluyor enerjimde yerine geldi istisnalar dışında bence belirti anlamında cinsiyet tahmininde mide bulantısı az olan veya kısa süren erkek oluyor galiba
Çıktı canim.cenemde koca koca hemde.eksi yiyorum hala tatlı gram canım çekmiyorİlk doğduğu günlerde uzun kollu giyebilir fakat özellikle de sıcak iklimlerde kendi giydiğimiz gibi giydirmek gerekiyor, zaten terliyorlar da çok sıcakta. Bana hemşire sen ne giyiyorsan onun bir kat fazlasını giydir demişti ama ilk doğduğu günler için. Biz de bir hafta on gün sonra kolsuz zıbın giydirdik hep yoksa isilik oluyordu.
Hayırlı olsun canım. Sivilce çıktı mı peki sende?
Yok canım yaptırmadim ben ne ikili ne fetal her şartta riskli cikicam zehir etmeye gerek yok cuma günü doktorum sadece ense kalınlığını siz anliyormusuniz dedim pozisyonu çok uygun değil şuan ama gördüğüm bariz bİr sıkıntı yok dedi.yani açıkçası ben şey düşünüyorum aldırmayı dusunmedigim için hamileligimi zehir etmek istemiyorum ihtimaller üzerine .20 haftada detaylı organ taraması yaptiricam sadece oda doğum esnasında bir branşa ihtiyaç duyulur diye.rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin.cok acı bir dua ama ben hep derim rabbim ağır bir problem varsa kararı bana bırakma ben güçlü değilim metanetli değilim tevekkulum bu konuda zayıftır.Ben de 40 yaşım fetal DNA yaptırdınız mı? Ense ve burun normalse gerek var mı yaptırmaya kararsızım
Teavel sistemler bana hiç kullanışlı gelmemişti sonra baston aldım uzunca bir süre onu kullandım. Baston hala duruyor ama travel sistem olanı vermişimay ikizin mi var ne güzel
Boool boool gezip kullacağınız sağlıklı zamanlar olsun canım. Ben gidip deniyorum anlamadığım için hepsi aynı geliyorkraft kanz prego öğrendim bi. Hangisi sağlam bilmiyorum hiç
Aslında ben de fetal yaptırmak istemiyorum ama kâğıdı eline tutuşturunca doktor yaptırmak gerekli algısı oluştu.Yok canım yaptırmadim ben ne ikili ne fetal her şartta riskli cikicam zehir etmeye gerek yok cuma günü doktorum sadece ense kalınlığını siz anliyormusuniz dedim pozisyonu çok uygun değil şuan ama gördüğüm bariz bİr sıkıntı yok dedi.yani açıkçası ben şey düşünüyorum aldırmayı dusunmedigim için hamileligimi zehir etmek istemiyorum ihtimaller üzerine .20 haftada detaylı organ taraması yaptiricam sadece oda doğum esnasında bir branşa ihtiyaç duyulur diye.rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin.cok acı bir dua ama ben hep derim rabbim ağır bir problem varsa kararı bana bırakma ben güçlü değilim metanetli değilim tevekkulum bu konuda zayıftır.
Oğlum da ağustos doğumlu genelde kolsuz zıbın üstüne ince penye uzun kollu tulum giydirdim. 10 günlükken bayramdı annemlere gittik antalyaya orada kısa kollu zıbın giydirdim sadece klima çalışmayan yerdeKızlar selam daha çok erken ama şimdiden bi fikrim olsun istiyorumbizim bebişler ağustos gibi doğacak. Dolayısıyla 0-3 aylık zıbınları kısa kollu almak mı mantıklı yoksa patikli uzun kollu mu etrafımda hiç bebek yok ve fikrim de yok. Yenidoğan üşür mü yoksa cıbıl cıbıl gezdirsek bişi olur mu bilemiyorum
Çok geçmiş olsun geç gördüm ama bence de gastroenteroloji görse iyi olurKuzu tahlil sonucum cikti protein kacagi var bi de enfeksiyon var ama bir doktor tanidigi aradik bunlar ona yol acmaz midene koruyucu vermeleri lazim dedi muhtemelen gebelik yuzunden bu kadar istifra ettim saniyorlar kadin dogum acile gidince. Bugun istifram devam ederse gastroya gorunmeye caliscam en azindan dahiliye falan hic mideme bakmadilar cunku hala endiseliyim simdi ilk defa bisey yedim cikicak mi onu bekliyorum
Konforunu anlamam gerekiyorduHer şey tamam da kedilerini de gezdirmezsin bebek arabasıyla ama ya
Önceki gebeliğimde çok fazla kanama yaşadım çokça hastaneye yattım, progesteron desteği verdi doktor ve uzunca bir süre yattım. Şükür sağlıkla doğdu çocuğum. İnşallah sizin de öyle olacak moralinizi yüksek tutmaya çalışın bol istirahat edinMerhaba kızlar benimde yine kanamam oldu geçen ayda olmuştu ama kahverengi lekeleme şeklindeydi bu defa öyle değil kırmızı kan hemde baya adet kanaması gibi 12+3 teyim ve tam adet günümdeyim acaba her adet günümde böyle kanamamı görücem,doktoruma geldim kalp atışı var dedi yine de takip edileceğim düşük tehlikesi var dedi ama kanamam dün geceden beri durmadı çok ama çok endişeliyim dua eder misiniz
Kızlar ben nisandan sonra tuzu baya bir kesmiştim, sıcakta ödem de çok olursa mahvolurum diye, yine öyle yapmayı planlıyorum. 3 hafta erken doğmuştu benim sıpa çok şükür sağlıkla. Ama işime gelmedi değilAynen ben de müslin düşündüm en güzeli o olur zıbın üstüne müslinle ya kundak yapılır ya hafif örtülür. Onu düşünmüyorum da biz temmuzda ağustosta hamile halimizde ne yapacağız Antalya’da onu daha çok düşünüyorum
Yani canım sen bilirsin benimki sordu ben istemiyorum dedim.mecburi değil özellikle bizim yaş gruplarimizda istiyorlar oda 12 hafta geçmeden aldırmak isteyenler bu sonuca göre aldırıyor bazilarida sürece hazırlık için öğreniyorlar alistiriyorlar kendilerini.Aslında ben de fetal yaptırmak istemiyorum ama kâğıdı eline tutuşturunca doktor yaptırmak gerekli algısı oluştu.
A bilemedim o zaman sonraki kontrolde bir sorarsın olmadı, neden istedi acabaAma benim doktorum 4lü yapacağız sana dedi. Sanırım kayıplarım olunca ekstra irdelemek mi istiyor anlamadım
Bazısına ekstra bir aparatla kendi markası puset takılıyor seninki hangisiydi olur belkiTeavel sistemler bana hiç kullanışlı gelmemişti sonra baston aldım uzunca bir süre onu kullandım. Baston hala duruyor ama travel sistem olanı vermişimşimdi puset almam lazım ama onu bebek arabasına monte edilebilir şekilde sadece travel sistem mi oluyor başka bir yolu yok mu diye bakınıyorum. Yandı beyinler
Çok teşekkür ederim inşallah sağ salim sağlıcakla afiyetle kavuşalım evlatlarımıza,bu dönemlerde iyi şeyler duymaya o kadar çok ihtiyacımız var ki ,doktorlarda sagolsun en kötüye hazırlıyor bizi,çok şükür kanamam azaldı inşallah tamamen geçer moral verdiğiniz için çok sağolunÖnceki gebeliğimde çok fazla kanama yaşadım çokça hastaneye yattım, progesteron desteği verdi doktor ve uzunca bir süre yattım. Şükür sağlıkla doğdu çocuğum. İnşallah sizin de öyle olacak moralinizi yüksek tutmaya çalışın bol istirahat edin
Baston olanlara takılmıyor sanırım öyle biliyorumBazısına ekstra bir aparatla kendi markası puset takılıyor seninki hangisiydi olur belki
Bendeki kabin boya oluyor ama bastonları bilmiyorum takılmayabilir tabi olsaymış iyiymişBaston olanlara takılmıyor sanırım öyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?