2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ben de zorlanirim sanirim. Kardesimin kizinda zorlanmistm. Ben kendi kizima hafif yer kaplamayan bir sey aldim joie nin. 4.5 kiloydu. Cunku bebek olunca hep yaninizda biri olmuyo bazen merdiven karsisina geliyodum hop katlayip omzuma aliyodum. Travel sistemler hem cok agir hem cok yer kapliyo bana gore
Çok geçmiş olsun geç gördüm ama bence de gastroenteroloji görse iyi olur
Allah razi olsun yatis yaptilar kontroller yapiliyor doktora da anlattim bir daha olursa gastroya gidicem ama su an istiframi durdurmaya calisiyorlar sikintili bir seviyede susuz ve besinsizlik olusmus surekli serum veriyorlar

Kızlar dün lekelenmem başlası 12. Haftadayım. 5,6,7 haftalarda lekelenmem vardı ama durmuştu biraz önce fazlalaştığını hissettim benim gibi olan var mı

Ben de 40 yaşım fetal DNA yaptırdınız mı? Ense ve burun normalse gerek var mı yaptırmaya kararsızım
Ben yaptırmadım, Allah korusun sıkıntılı bir durum varsa aldırmayı düşünmediğimden. Ense ve buruna baktı dr sıkıntı yok dedi. diğer çocuklarımda da yaptırmamıştım

Kuzummm naptın nasıl olduuuunnnn

Ben bayaa bişey aldım dayanamıyorummm

Aynen valla uzun araştırma sonrası karar verebildik Bizzat gidip e bebekten de gördük, kurcaladık biraz Prego Concorde 2025 travel sisteme karar verdik bakalım inşallah ağız tadıyla kullanmak da nasip olursa
Bizde aynısını aldık inşallah güzel günlerde kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…