En belirgin belirti şuan uçtu gitti ama çatlamdan önce ilişki oldu oda var tabi
Ben de zorlanirim sanirim. Kardesimin kizinda zorlanmistm. Ben kendi kizima hafif yer kaplamayan bir sey aldim joie nin. 4.5 kiloydu. Cunku bebek olunca hep yaninizda biri olmuyo bazen merdiven karsisina geliyodum hop katlayip omzuma aliyodum. Travel sistemler hem cok agir hem cok yer kapliyo bana goreTeavel sistemler bana hiç kullanışlı gelmemişti sonra baston aldım uzunca bir süre onu kullandım. Baston hala duruyor ama travel sistem olanı vermişimşimdi puset almam lazım ama onu bebek arabasına monte edilebilir şekilde sadece travel sistem mi oluyor başka bir yolu yok mu diye bakınıyorum. Yandı beyinler
Allah razi olsun yatis yaptilar kontroller yapiliyor doktora da anlattim bir daha olursa gastroya gidicem ama su an istiframi durdurmaya calisiyorlar sikintili bir seviyede susuz ve besinsizlik olusmus surekli serum veriyorlarÇok geçmiş olsun geç gördüm ama bence de gastroenteroloji görse iyi olur
Aa ben bi araştırayım, markayı net hatırlamıyorum da ebrbekten almıştım zaten. Teşekkür ederimBazısına ekstra bir aparatla kendi markası puset takılıyor seninki hangisiydi olur belki
benim doktorumun anlaşmalı olduğu tek bir yer vardı, mygen firmanın adı. doktorun muayenehanesinde kan alıp gönderdiler. 420 dolar ödedim.Hangi şirekete verdınız kızlar bırde fıyat neydı bende yarın verecegım
Ben yaptırmadım, Allah korusun sıkıntılı bir durum varsa aldırmayı düşünmediğimden. Ense ve buruna baktı dr sıkıntı yok dedi. diğer çocuklarımda da yaptırmamıştımBen de 40 yaşım fetal DNA yaptırdınız mı? Ense ve burun normalse gerek var mı yaptırmaya kararsızım
rengi nasıl ?Kızlar dün lekelenmem başlası 12. Haftadayım. 5,6,7 haftalarda lekelenmem vardı ama durmuştu biraz önce fazlalaştığını hissettim benim gibi olan var mı
Kahve pembe. Doktoruma gidiyorum şuan dua edin bizerengi nasıl ?
Kuzummm naptın nasıl olduuuunnnnCanim sonuc gostermeye geldim yatis verdiler 1-2 gun kontrolde kalacakmisim. Keton cikmis idrarda heralde ondan. Dun bogazim cok yandi midemde de yanma/agri var. Bisey yasadim ama ne bilmem. Midemde bisey durmadgndan buyuk tuvalete de cikamadim. Ya gecen hafta 7 cikti lokosit monurol kullandim akinti vs kalmadi baya da iyiydim hic yanmam da yoktu hic anlamadimbugun 22 cikmis. Kan aldilar simdi istifra ile ilgili
Allah razi olsun canim hic de bisey demiyolar bebisim iyiymis cok sukur gordum oynuyodu icerde
Allah razi olsun canim
rengi nasıl ?
Hiç korkma benimde halen devam ediyor bol bol dinlen kırmızı yoğun olursa tehlikeliKahve pembe. Doktoruma gidiyorum şuan dua edin bize
Ben bayaa bişey aldım dayanamıyorummmKızlar ya siz bi şeyler almaya başladınız mı bebişlere yönelik? Biz e bebek indirimleri varken pahalı olabilecek bebek arabasını falan alalım indirimde en azından biraz daha uyguna gelir diye düşündük açıkçası ama beklediğimiz araba da indirime girmedi tabi henüz beklemedeyiz onun içinSizde durumlar ne?
Bizde aynısını aldık inşallah güzel günlerde kullanırızAynen valla uzun araştırma sonrası karar verebildikBizzat gidip e bebekten de gördük, kurcaladık biraz Prego Concorde 2025 travel sisteme karar verdik bakalım inşallah ağız tadıyla kullanmak da nasip olursa
Çok güzel model gerçektenBizde aynısını aldık inşallah güzel günlerde kullanırız
Ahahaha ne güzel valla nerden başlasan kâr bu dönemdeBen bayaa bişey aldım dayanamıyorummm
Ayy çok sevindim canımm benimde çok şükür düşük risk
4 pazartesidir olduğu gibi bu pazartesi yine lekelenmem olduKızlar dün lekelenmem başlası 12. Haftadayım. 5,6,7 haftalarda lekelenmem vardı ama durmuştu biraz önce fazlalaştığını hissettim benim gibi olan var mı
Yaaaa çok sevindim canım benim gözün aydın kucagimiza aldığımız günleride görelim insallah
Çok sevindim
Ay yok be gülüm sadece sonuç söyledi bakmadı hiç tekrar 14 Şubat'ta kontrolüm var o zaman öğrenirim inşallah diye umuyorumYaaaa çok sevindim canım benim gözün aydın kucagimiza aldığımız günleride görelim insallahcinsiyet ney onuda öğrendin mi
Canim çok sağolÇok sevindimsağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?