2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kuzummm naptın nasıl olduuuunnnn
Kuzu simdi tahlillerim çıktı keton negatif çok şükür inşallah bugün taburcu ederler dua edin ne olur hastane ortamı çok yorucu
İkili testimin sonucu çıktı kızlar düşük risk rahatladım @Cemile hatun seni ayrıca etiketleyim dedim
Yaa goozun aydinnnnn darisi bana insallah
asiba kuzum benim inşallah bir an önce toparlarsin.
Allah razi olsunnn canim

Kuzu simdi tahlillerim çıktı keton negatif çok şükür inşallah bugün taburcu ederler dua edin ne olur hastane ortamı çok yorucu

Allah razi olsunnn canim
Darısı başına canim

Benim sırtıma kalçama kramlar giriyo kas ağrısı var. Doktor kontrolüne var daha kendi kendime magnezyum da başlamak istemedim ama başlasam mı ki çok erken başladı kas krampları. 1 saat otursam tutuluyorum napıcam akıl verin

Allah razi olsunnn canim
İnşallah canım, toparladıysan bununla geçmiş olsun

Muz filan mi yesen acaba canim yaa ilaci doktora sorana kadar magnezyum fazla ya muzda

Ama benim doktorum 4lü yapacağız sana dedi. Sanırım kayıplarım olunca ekstra irdelemek mi istiyor anlamadım
Canim bende 4 lu icin kan verdim bugun diger ikili uclu icin vakit gec kalmış gibi birşey soyledi hafta ileride anlaminda ultrasyondada burun sekline ensesine baktı da yinede icimiz rahat etsin dedik fetal yaptirmadim bende

Bende mart icim randevu aldim detayli icin 4000 tl dediler

Kizlarrr bende doktordan geldim şükürler olsun benimde kızım oluyordoktor regl tarigimi guncelledi yumurtlama tarihini tam biliyordum dogum temmuz sonu gibi görünüyor dedi
Gözün aydın canımmm çok sevindim iki oğlandan sonra kızının olması büyük şans hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşalalh

Kızlar dün lekelenmem başlası 12. Haftadayım. 5,6,7 haftalarda lekelenmem vardı ama durmuştu biraz önce fazlalaştığını hissettim benim gibi olan var mı
Benimde oldu ogrendikten ilk 3 hafta sonra gecen hafta yine bende 12.haftadayim progestan fitil kullandim ayni gun gecti

Magnezyum bana daha 8 haftalikken vermisti bacak agrilarim icin kullaniyorum cok sukur kullandiktan sonra gecti

Benimde oldu ogrendikten ilk 3 hafta sonra gecen hafta yine bende 12.haftadayim progestan fitil kullandim ayni gun geçti
Bebekle ilgisi yokmuş kanamanın bende vajinal kanama bu dedi. Bugün hemen gittik doktoruma . Rahim küçük ve dar benim, sanırım büyüdükçe kanama oluyor bakalım hayırlısı. Bebekte 12 haftaya girdik sayılır baya hareketliydi

Çok şükür :)

Canim bende 4 lu icin kan verdim bugun diger ikili uclu icin vakit gec kalmış gibi birşey soyledi hafta ileride anlaminda ultrasyondada burun sekline ensesine baktı da yinede icimiz rahat etsin dedik fetal yaptirmadim bende
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için
Ben de kontrole gittim az önce her şey yolunda. Ben fetal vermiştim çok şükür temiz gelmişti ve ense kalınlığı da geçen hafta 1.2 demişti. 4lüyü de 3hafta sonra gidince yapılacakmış sordum fiyatını 1700 falan canım. Tabi anlaşma özel sigortaya göre değişir düşer fiyat dedi.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…