Kuzu simdi tahlillerim çıktı keton negatif çok şükür inşallah bugün taburcu ederler dua edin ne olur hastane ortamı çok yorucuKuzummm naptın nasıl olduuuunnnn
Yaa goozun aydinnnnnİkili testimin sonucu çıktı kızlardüşük risk rahatladım @Cemile hatun seni ayrıca etiketleyim dedim
Allah razi olsunnn canimasiba kuzum benim inşallah bir an önce toparlarsin.
Darısı başına canimKuzu simdi tahlillerim çıktı keton negatif çok şükür inşallah bugün taburcu ederler dua edin ne olur hastane ortamı çok yorucu
Yaa goozun aydinnnnndarisi bana insallah
Allah razi olsunnn canim
Gözün aydın darısı hepimizin başına sağlıkla kucağımıza alalım bebişleriİkili testimin sonucu çıktı kızlardüşük risk rahatladım @Cemile hatun seni ayrıca etiketleyim dedim
İnşallah canım, toparladıysan bununla geçmiş olsunKuzu simdi tahlillerim çıktı keton negatif çok şükür inşallah bugün taburcu ederler dua edin ne olur hastane ortamı çok yorucu
Yaa goozun aydinnnnndarisi bana insallah
Allah razi olsunnn canim
Muz filan mi yesen acaba canim yaa ilaci doktora sorana kadar magnezyum fazla ya muzdaBenim sırtıma kalçama kramlar giriyo kas ağrısı var. Doktor kontrolüne var daha kendi kendime magnezyum da başlamak istemedim ama başlasam mı ki çok erken başladı kas krampları. 1 saat otursam tutuluyorum napıcam akıl verin
Muz ve soda iyi geliyor canımBenim sırtıma kalçama kramlar giriyo kas ağrısı var. Doktor kontrolüne var daha kendi kendime magnezyum da başlamak istemedim ama başlasam mı ki çok erken başladı kas krampları. 1 saat otursam tutuluyorum napıcam akıl verin
Cok sagol canim Baya daha iyiyim cok sukurİnşallah canım, toparladıysan bununla geçmiş olsun
Canim bende 4 lu icin kan verdim bugun diger ikili uclu icin vakit gec kalmış gibi birşey soyledi hafta ileride anlaminda ultrasyondada burun sekline ensesine baktı da yinede icimiz rahat etsin dedik fetal yaptirmadim bendeAma benim doktorum 4lü yapacağız sana dedi. Sanırım kayıplarım olunca ekstra irdelemek mi istiyor anlamadım
Bende mart icim randevu aldim detayli icin 4000 tl dediler4’lü tarama testi 2’li 3’lünün devamı diye biliyorum yine gen testi olması lazım. Detaylı ultrasonu 20.haftada perinatolog yapıyor yaklaşık yarım saat ultrasonla bütün organları damarları inceliyor. Bir sorun var mı diye bakıyor. Baya önemli aslında. Güncel fiyat hiç bilmiyorum. Önceki doktorumun fiyatı ne kadardır diye bir forumlarda gezdim geçen eylülde 4500 müş.
Gözün aydın canımmm çok sevindimKizlarrr bende doktordan geldim şükürler olsun benimde kızım oluyordoktor regl tarigimi guncelledi yumurtlama tarihini tam biliyordum dogum temmuz sonu gibi görünüyor dedi
Benimde oldu ogrendikten ilk 3 hafta sonra gecen hafta yine bende 12.haftadayim progestan fitil kullandim ayni gun gectiKızlar dün lekelenmem başlası 12. Haftadayım. 5,6,7 haftalarda lekelenmem vardı ama durmuştu biraz önce fazlalaştığını hissettim benim gibi olan var mı
Magnezyum bana daha 8 haftalikken vermisti bacak agrilarim icin kullaniyorum cok sukur kullandiktan sonra gectiBenim sırtıma kalçama kramlar giriyo kas ağrısı var. Doktor kontrolüne var daha kendi kendime magnezyum da başlamak istemedim ama başlasam mı ki çok erken başladı kas krampları. 1 saat otursam tutuluyorum napıcam akıl verin
Bebekle ilgisi yokmuş kanamanın bende vajinal kanama bu dedi. Bugün hemen gittik doktoruma . Rahim küçük ve dar benim, sanırım büyüdükçe kanama oluyor bakalım hayırlısı. Bebekte 12 haftaya girdik sayılır baya hareketliydiBenimde oldu ogrendikten ilk 3 hafta sonra gecen hafta yine bende 12.haftadayim progestan fitil kullandim ayni gun geçti
Çok şükür :)Bebekle ilgisi yokmuş kanamanın bende vajinal kanama bu dedi. Bugün hemen gittik doktoruma . Rahim küçük ve dar benim, sanırım büyüdükçe kanama oluyor bakalım hayırlısı. Bebekte 12 haftaya girdik sayılır baya hareketliydi
Çok şükür Rabbım bebeklerimizi bizlere bağışlasın:)Çok şükür :)
Banada bakar mısınız
Ay kiz kiz direk duz cizgi var altta ama tabi nub teorisi dogruysa
Çok sağol canım bilgilendirdiğin içinCanim bende 4 lu icin kan verdim bugun diger ikili uclu icin vakit gec kalmış gibi birşey soyledi hafta ileride anlaminda ultrasyondada burun sekline ensesine baktı da yinede icimiz rahat etsin dedik fetal yaptirmadim bende
Ay detaylı da mı ücretliBende mart icim randevu aldim detayli icin 4000 tl dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?