- 25 Haziran 2024
- 91
- 72
- 8
Merhaba evet genelde 400 dolar civarı deniliyor peki test yurtdışına mı gidiyormuş Ankara’da mı değerlendiriliyor biliyor msnzbenim doktorumun anlaşmalı olduğu tek bir yer vardı, mygen firmanın adı. doktorun muayenehanesinde kan alıp gönderdiler. 420 dolar ödedim.
Ben de bunu merak ediyorum genel olarak aynı mı acaba fiyatlarBende mart icim randevu aldim detayli icin 4000 tl dediler
Sağlıkla gelsin canım bnmAy yok be gülüm sadece sonuç söyledi bakmadı hiç tekrar 14 Şubat'ta kontrolüm var o zaman öğrenirim inşallah diye umuyorumumut fakirin ekmeği
Canim çok sağol
bizim gönderdiğimiz yer İstanbul'daMerhaba evet genelde 400 dolar civarı deniliyor peki test yurtdışına mı gidiyormuş Ankara’da mı değerlendiriliyor biliyor msnz
Canim dün gece tutuldum ben de belim tutuldu. Bugün oğlumu doktora götürünce sordum ne kullanayım diye hiçbi şey kullanamazsin dediBenim sırtıma kalçama kramlar giriyo kas ağrısı var. Doktor kontrolüne var daha kendi kendime magnezyum da başlamak istemedim ama başlasam mı ki çok erken başladı kas krampları. 1 saat otursam tutuluyorum napıcam akıl verin
Yok bu fetal DNA değildi kuzum ikili test bunda cinsiyet ogrenilmiyir test sonucunda bazı doktorlar tahmin yapıyor sadeceSağlıkla gelsin canım bnmacaba sonuçta yazmadilar mi yoksa testin kapsamında mı değildi acaba gerçi seni kız hissediyorum ben
Gözün aydın canıımKizlarrr bende doktordan geldim şükürler olsun benimde kızım oluyordoktor regl tarigimi guncelledi yumurtlama tarihini tam biliyordum dogum temmuz sonu gibi görünüyor dedi
Teşekkür ederim biz de İstabuldayız bakalım nasıl olacakbizim gönderdiğimiz yer İstanbul'da
Canim malesefff ücretli detaylida benim doktorum sadece detaylidan sonra bana randevu alma sadece sonucu getir dedi muayene parasini bidaha vermeyim diye soyledi galiba :) adim atmak bile parayla hele okula baslasin Amaan Allah'ım oluyorsunuzAy detaylı da mı ücretlibiz bebeğe daha zıbın almadan paracıklar gidiyor
Kesinlikle canim cok komiktim heyecandan ölecektim nabiz 180 filandi heralde iki erkekten sonra Allah bana az dinlen dedi heraldeGözün aydın canımmm çok sevindimiki oğlandan sonra kızının olması büyük şans hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşalalh
Ay ben fetal verdin zannediyordumCanim dün gece tutuldum ben de belim tutuldu. Bugün oğlumu doktora götürünce sordum ne kullanayım diye hiçbi şey kullanamazsin dedisadece sıcak su torbasi ve hafif egzersizler önerdi tutuldukca sıcak su torbası koyup önce iyice ısıtıp sonra o egzersizleri yapıyorum bir süre idare ediyor çok şükür sen de bir sorabilirsin dontoruna
Yok bu fetal DNA değildi kuzum ikili test bunda cinsiyet ogrenilmiyir test sonucunda bazı doktorlar tahmin yapıyor sadecedaha bir kişi erkek demedi bana inşallah doktor da diğer herkesle aynı fikirdedir diyelim ne diyelim
Özelden ozele degisir canim benimki kayseride orta karar bir hastahane acibadem vs farklidir heralde ben normal dogum ucretinide sordum 28 bin tl dedi bana iyi geldi fiyat ben arabara öğrendiğim seyleri yazarim size sizinde bilginiz olsun az çokBen de bunu merak ediyorum genel olarak aynı mı acaba fiyatlar
Haklısın öyle yapayım. Teşekkür ederimMuz filan mi yesen acaba canim yaa ilaci doktora sorana kadar magnezyum fazla ya muzda
Ne diyonuz yaaCanim malesefff ücretli detaylida benim doktorum sadece detaylidan sonra bana randevu alma sadece sonucu getir dedi muayene parasini bidaha vermeyim diye soyledi galiba :) adim atmak bile parayla hele okula baslasin Amaan Allah'ım oluyorsunuz
Aynen öyle kuzum sizin evdeki şenliği düşünemiyorum şuanKesinlikle canim cok komiktim heyecandan ölecektim nabiz 180 filandi heralde iki erkekten sonra Allah bana az dinlen dedi heraldesaka bir yana hangisi olmasa onu istiyor insan ama herseyden onemlisi saglikla dunyaya gelmeleri hepimiz yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim Allahim
EvetAynen öyle kuzum sizin evdeki şenliği düşünemiyorum şuanayy bakalım bizde öğrenseydik artık öğrenmeyenler olarak
Çok güzel Allah sağlıkla kucağına versin insKizlarrr bende doktordan geldim şükürler olsun benimde kızım oluyordoktor regl tarigimi guncelledi yumurtlama tarihini tam biliyordum dogum temmuz sonu gibi görünüyor dedi
Ne zaman kestirmek istersen o zaman kestir ben saç kestirmenin sıkıntı olacağı bir ay olduğunu bilmiyorum var olanlar hurafe sanırımHanımlar selam 12. Haftadan sonra saç kestirmek sorun olur mu
Aynen öyle kuzum sizin evdeki şenliği düşünemiyorum şuanayy bakalım bizde öğrenseydik artık öğrenmeyenler olarak
Ay kizlar valla sevincim kursağımda kaldi oğlum icin okuldan aradilar sacma hareketler yapmış müdür esimi aramis filan ay insana sevincini yasatmiyorlar
Reddetme lüksü yok canim o koyu siyah alani dayicaz agzinaNe diyonuz yaaAllah'ım yardımcımız olsun inşallah memeyi reddetmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?