2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ay yok be gülüm sadece sonuç söyledi bakmadı hiç tekrar 14 Şubat'ta kontrolüm var o zaman öğrenirim inşallah diye umuyorum umut fakirin ekmeği

Canim çok sağol
Sağlıkla gelsin canım bnm acaba sonuçta yazmadilar mi yoksa testin kapsamında mı değildi acaba gerçi seni kız hissediyorum ben

Canim dün gece tutuldum ben de belim tutuldu. Bugün oğlumu doktora götürünce sordum ne kullanayım diye hiçbi şey kullanamazsin dedi sadece sıcak su torbasi ve hafif egzersizler önerdi tutuldukca sıcak su torbası koyup önce iyice ısıtıp sonra o egzersizleri yapıyorum bir süre idare ediyor çok şükür sen de bir sorabilirsin dontoruna
Sağlıkla gelsin canım bnm acaba sonuçta yazmadilar mi yoksa testin kapsamında mı değildi acaba gerçi seni kız hissediyorum ben
Yok bu fetal DNA değildi kuzum ikili test bunda cinsiyet ogrenilmiyir test sonucunda bazı doktorlar tahmin yapıyor sadece daha bir kişi erkek demedi bana inşallah doktor da diğer herkesle aynı fikirdedir diyelim ne diyelim

Ay detaylı da mı ücretli biz bebeğe daha zıbın almadan paracıklar gidiyor
Canim malesefff ücretli detaylida benim doktorum sadece detaylidan sonra bana randevu alma sadece sonucu getir dedi muayene parasini bidaha vermeyim diye soyledi galiba :) adim atmak bile parayla hele okula baslasin Amaan Allah'ım oluyorsunuz

Gözün aydın canımmm çok sevindim iki oğlandan sonra kızının olması büyük şans hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşalalh
Kesinlikle canim cok komiktim heyecandan ölecektim nabiz 180 filandi heralde iki erkekten sonra Allah bana az dinlen dedi heralde saka bir yana hangisi olmasa onu istiyor insan ama herseyden onemlisi saglikla dunyaya gelmeleri hepimiz yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim Allahim

Ay ben fetal verdin zannediyordum ben elendim kız anası olmaktan sen ol Barım

Ben de bunu merak ediyorum genel olarak aynı mı acaba fiyatlar
Özelden ozele degisir canim benimki kayseride orta karar bir hastahane acibadem vs farklidir heralde ben normal dogum ucretinide sordum 28 bin tl dedi bana iyi geldi fiyat ben arabara öğrendiğim seyleri yazarim size sizinde bilginiz olsun az çok

Canim malesefff ücretli detaylida benim doktorum sadece detaylidan sonra bana randevu alma sadece sonucu getir dedi muayene parasini bidaha vermeyim diye soyledi galiba :) adim atmak bile parayla hele okula baslasin Amaan Allah'ım oluyorsunuz
Ne diyonuz yaa Allah'ım yardımcımız olsun inşallah memeyi reddetmez inşallah

Aynen öyle kuzum sizin evdeki şenliği düşünemiyorum şuan ayy bakalım bizde öğrenseydik artık öğrenmeyenler olarak

Kizlarrr bende doktordan geldim şükürler olsun benimde kızım oluyordoktor regl tarigimi guncelledi yumurtlama tarihini tam biliyordum dogum temmuz sonu gibi görünüyor dedi
Çok güzel Allah sağlıkla kucağına versin ins Dualarına benide kat iki cihan içinde hayırlısıyla banada kız nasip etsin oğullarım da kız istiyor onlara söylemedim cinsiyetini öğrendikten sonra surpriz olarak söylemeyi planlıyorum kız olursa onlar içinde harika bir sürpriz olur 3 erkekten sonra bir tanede Rabbimden kız istiyorum bir piremsesde bizim evde olmasın mı haksiz miyim

Aynen öyle kuzum sizin evdeki şenliği düşünemiyorum şuan ayy bakalım bizde öğrenseydik artık öğrenmeyenler olarak
Ay kizlar valla sevincim kursağımda kaldi oğlum icin okuldan aradilar sacma hareketler yapmış müdür esimi aramis filan ay insana sevincini yasatmiyorlar neyse uzulme senin kizin olucak diye teselli ettim kendimi şimdi daha iyiyim . turuncusev insallah gonlunden geçen hayirla olur canim
Ne diyonuz yaa Allah'ım yardımcımız olsun inşallah memeyi reddetmez inşallah
Reddetme lüksü yok canim o koyu siyah alani dayicaz agzina hele ben kayserili olarak ahahah zorla iciririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…