2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ay tabiki olsunn yaa salinmasin mii babacim babacim diyee. .kiz evlat başka annenin dert ortagı .ne zaman gidiceksin doktora bizede hemen haber ver canim inşallah Allahim hayirla saglikla kizin olsun gonulden ediyorum

Ay tabiki olsunn yaa salinmasin mii babacim babacim diyee. .kiz evlat başka annenin dert ortagı .ne zaman gidiceksin doktora bizede hemen haber ver canim inşallah Allahim hayirla saglikla kizin olsun gonulden ediyorum
Haftaya pzt gideceğim benim Dr cinsiyet söylerken kırk dereden su getiriyor 3 yavrumda da beraber yol almıştık oradan biliyorum ama şuan hamileligimi eşim ve ben dışında kimse bilmiyor bu sefer yalvaricam çünkü ramazan girmeden cocuklarima dgunu yapacagim (3 u de aynı ayda doğduğu için ) tüm aile bir aradayken ve hediye olarak pembis kıyafetler eşliğinde hamileligimi ilan edersem harika olacak

Hangi doktor acaba bende kayserideyim

Yaaaa bir tasta 4 kuş tebrikler canim bence cok mantikli hepsi bir aradan cikicak ay insallah yaa pembelerle kutlamak nasip olsun benim çeteler oglan istediler kiz diyince bir uzulduler görme .sen zorla biraz hocam tahmin yapin bari kesin gözle bakmayiz filan die ikna et:)
Hangi doktor acaba bende kayserideyim
Cahit hoca hüma hastanesi.sizinki kim

Benimkiler 3.yu de kız istiyorlardı nasip olmadı 3.yu ilk ogrendigimde büyük oğlum da yanımdaydı oda aglamisti bunda nasıl tepki verecekler meraktayimillaki rabbim hayırlısını versin of nerden oldu dedirtmesin sağlıklı olsun sağlıkla huzurla buyuduklerini gorelim ama işte insaniz işte farklisini da tatmak istiyor gönül ama bilirsin ki erkek çocuklari devamlı boğuşma egilimindeler söylememe konusunda zorlanıyorum dikkat etmeleri için inşallah bir an önce cinsiyet öğrenirim ve söylerim

Aynen öyle kuzum sizin evdeki şenliği düşünemiyorum şuan ayy bakalım bizde öğrenseydik artık öğrenmeyenler olarak
Bir sonraki kontrolde kesin cinsiyet vermezse parası neyse verip detaylıya gidicem artık yetti canıma kız bebek dedi kıyafet bakmaya başladım gizli pipi çıkarsa diye alamıyorum

İnşallah kuzumm çok sağol

Kız Allah seni

Hayırlı olsun canım kaçıncı haftada öğrendiniz
14+4 te öğrendik canim Ay aynen evde kendini oglan bebelerine karsi koruma diye zorunlulugu var erkek annelerinin inşallah canim onuda tattirsin Allahim

Selamlar bir şey sorucam. Crm ıgm ve ıgg pozitif olananız var mıydı aramızda ? Benim dertlerim bitmiyor bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…