- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Ay tabiki olsunn yaa salinmasin mii babacim babacim diyee. .kiz evlat başka annenin dert ortagı .ne zaman gidiceksin doktora bizede hemen haber ver canim inşallah Allahim hayirla saglikla kizin olsun gonulden ediyorumÇok güzel Allah sağlıkla kucağına versin insDualarına benide kat iki cihan içinde hayırlısıyla banada kız nasip etsin oğullarım da kız istiyor onlara söylemedim cinsiyetini öğrendikten sonra surpriz olarak söylemeyi planlıyorum kız olursa onlar içinde harika bir sürpriz olur 3 erkekten sonra bir tanede Rabbimden kız istiyorum bir piremsesde bizim evde olmasın mı haksiz miyim
Haftaya pzt gideceğim benim Dr cinsiyet söylerken kırk dereden su getiriyor 3 yavrumda da beraber yol almıştık oradan biliyorumAy tabiki olsunn yaa salinmasin mii babacim babacim diyee. .kiz evlat başka annenin dert ortagı .ne zaman gidiceksin doktora bizede hemen haber ver canim inşallah Allahim hayirla saglikla kizin olsun gonulden ediyorum
Hangi doktor acaba bende kayserideyimÖzelden ozele degisir canim benimki kayseride orta karar bir hastahane acibadem vs farklidir heralde ben normal dogum ucretinide sordum 28 bin tl dedi bana iyi geldi fiyat ben arabara öğrendiğim seyleri yazarim size sizinde bilginiz olsun az çok
İns değişmez umudu ile deneyimleyerek görelim hep beraberKızlar selam 13+4 de doktor cinsiyeti kesin kız dedi sizce değişir mi :)
Yaaaa bir tasta 4 kuş tebrikler canimHaftaya pzt gideceğim benim Dr cinsiyet söylerken kırk dereden su getiriyor 3 yavrumda da beraber yol almıştık oradan biliyorumama şuan hamileligimi eşim ve ben dışında kimse bilmiyor bu sefer yalvaricam çünkü ramazan girmeden cocuklarima dgunu yapacagim (3 u de aynı ayda doğduğu için ) tüm aile bir aradayken ve hediye olarak pembis kıyafetler eşliğinde hamileligimi ilan edersem harika olacak
Cahit hoca hüma hastanesi.sizinki kimHangi doktor acaba bende kayserideyim
Siz öğrendiniz mi cinsiyeti:)İns değişmez umudu ile deneyimleyerek görelim hep beraber
Benimkiler 3.yu de kız istiyorlardı nasip olmadı 3.yu ilk ogrendigimde büyük oğlum da yanımdaydı oda aglamisti bunda nasıl tepki verecekler meraktayimYaaaa bir tasta 4 kuş tebrikler canimbence cok mantikli hepsi bir aradan cikicak ay insallah yaa pembelerle kutlamak nasip olsun benim çeteler oglan istediler kiz diyince bir uzulduler görme .sen zorla biraz hocam tahmin yapin bari kesin gözle bakmayiz filan die ikna et:)
Cahit hoca hüma hastanesi.sizinki kim
Bir sonraki kontrolde kesin cinsiyet vermezse parası neyse verip detaylıya gidicem artık yetti canımaAynen öyle kuzum sizin evdeki şenliği düşünemiyorum şuanayy bakalım bizde öğrenseydik artık öğrenmeyenler olarak
Kesin dediyse emindir canım, hayırlı olsunKızlar selam 13+4 de doktor cinsiyeti kesin kız dedi sizce değişir mi :)
İnşallah kuzumm çok sağolAy kizlar valla sevincim kursağımda kaldi oğlum icin okuldan aradilar sacma hareketler yapmış müdür esimi aramis filan ay insana sevincini yasatmiyorlarneyse uzulme senin kizin olucak diye teselli ettim kendimi şimdi daha iyiyim . turuncusev insallah gonlunden geçen hayirla olur canim
Reddetme lüksü yok canim o koyu siyah alani dayicaz agzinahele ben kayserili olarak ahahah zorla iciririm
Hayırlı olsun canım kaçıncı haftada öğrendinizKizlarrr bende doktordan geldim şükürler olsun benimde kızım oluyordoktor regl tarigimi guncelledi yumurtlama tarihini tam biliyordum dogum temmuz sonu gibi görünüyor dedi
İlk üç ay boyatmayın kestirmeyin falan diye duymuştum bi sorayım dedimNe zaman kestirmek istersen o zaman kestir ben saç kestirmenin sıkıntı olacağı bir ay olduğunu bilmiyorum var olanlar hurafe sanırım
Hahahahah boya işini drlar pek istemiyor başlarda ama kestirmenin bir sakıncası yok canım, daha çok batıl inançİlk üç ay boyatmayın kestirmeyin falan diye duymuştum bi sorayım dedim
Hastaneye doktora göre değişiyor. Benim doktorum mesela 6 yı geçmiştir muhtemelen. Özel muayenehanesi olan bir doktor bu söylediğimBen de bunu merak ediyorum genel olarak aynı mı acaba fiyatlar
Boyatma kısmını hiç bilmiyorum ama kestirmek hiçbir ayda sakıncalı değil. Biraz hurafe yani bilimsel bişeyi yok.İlk üç ay boyatmayın kestirmeyin falan diye duymuştum bi sorayım dedim
Kız Allah seniAy kizlar valla sevincim kursağımda kaldi oğlum icin okuldan aradilar sacma hareketler yapmış müdür esimi aramis filan ay insana sevincini yasatmiyorlarneyse uzulme senin kizin olucak diye teselli ettim kendimi şimdi daha iyiyim . turuncusev insallah gonlunden geçen hayirla olur canim
Reddetme lüksü yok canim o koyu siyah alani dayicaz agzinahele ben kayserili olarak ahahah zorla iciririm
14+4 te öğrendik canimHayırlı olsun canım kaçıncı haftada öğrendiniz
Ay aynen evde kendini oglan bebelerine karsi koruma diye zorunlulugu var erkek annelerininBenimkiler 3.yu de kız istiyorlardı nasip olmadı 3.yu ilk ogrendigimde büyük oğlum da yanımdaydı oda aglamisti bunda nasıl tepki verecekler meraktayimillaki rabbim hayırlısını versin of nerden oldu dedirtmesin sağlıklı olsun sağlıkla huzurla buyuduklerini gorelim ama işte insaniz işte farklisini da tatmak istiyor gönül ama bilirsin ki erkek çocuklari devamlı boğuşma egilimindeler söylememe konusunda zorlanıyorum dikkat etmeleri için inşallah bir an önce cinsiyet öğrenirim ve söylerim
Canım ben anti cmv ıgg ve anti rubella ıgg pozitifim kast ettiklerin bunlarsaaSelamlar bir şey sorucam. Crm ıgm ve ıgg pozitif olananız var mıydı aramızda ? Benim dertlerim bitmiyor bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?