Igg ler pozitif olması bağışıklık var demek o sıkıntı değilde. anti cmv ıgm pozitif çıktı benim. Başka bir test daha yapıp bakılıyormuş sorun olup olmadığını anlamak için. Yarın doktoruma gideceğim gidebilirsem bakalım..Canım ben anti cmv ıgg ve anti rubella ıgg pozitifim kast ettiklerin bunlarsaa
Şimdi baktım canım benim negatif o. Yoktur bir sorun inşallah içini ferah tutIgg ler pozitif olması bağışıklık var demek o sıkıntı değilde. anti cmv ıgm pozitif çıktı benim. Başka bir test daha yapıp bakılıyormuş sorun olup olmadığını anlamak için. Yarın doktoruma gideceğim gidebilirsem bakalım..
Ahhahah eyyvaaaah bekle dur şimdi tam %5012+0 detaylı ultrasonda kıza benzetti doktor sonra 12+2 de de rutin kanlarımı vermek icin baska doktora gitmistim ultrasonla da baktirdim o sirada o doktor da erkege benzetti, fetal dnayi 12+0da verdim bakalim sonucu ne cikacakkani vereli 5 gün oldu
Benim cikti canim . Ben karadeniz bolgesi rapid nipt firmasina yaptirdim. Baska illerde bir haftaya cikti ama benim sukur 4 gunde geldi.11.000 tl odedimKızlar fetal dna sonucu 4 güne çıkan hanginizdi acaba, nereye yaptırmıştı? Sormuştum ben bunu ama geriye dönük bazı mesajlar uçmuş sanırım bulamadım
Bende bugun yaptırdım Eurofins fırmasına 450 dolar verdım Guzel sonuçlar alalım Hepımız inşaAllahbenim doktorumun anlaşmalı olduğu tek bir yer vardı, mygen firmanın adı. doktorun muayenehanesinde kan alıp gönderdiler. 420 dolar ödedim.
Çok teşekkür ederim canımBenim cikti canim . Ben karadeniz bolgesi rapid nipt firmasina yaptirdim. Baska illerde bir haftaya cikti ama benim sukur 4 gunde geldi.11.000 tl odedim
Bana dvitamini ve demir ilacı yazdılar canım, folik asiti elindeki kutu bitince almana gerek yok dedi birdeKızlar Demir ılacı kullanıuor musunuz? Saglık ocagı 12. Haftada gel demıstı ama daha gıdemedım
Dünyam İbrahim hoca Tekden Özlem hoca hiç göründüğü gibi gelmedi o yüzden en son bende cahit hocadayım çok iyi kuzenımın arkadaşımın doğumlarını o yaptı dikişi çok iyi ikisi de diğer çok iyilerdi ben kızımda acil sezerhandan Akif Yılmaz’a yapmak zorunda kaldım zorduYaaaa bir tasta 4 kuş tebrikler canimbence cok mantikli hepsi bir aradan cikicak ay insallah yaa pembelerle kutlamak nasip olsun benim çeteler oglan istediler kiz diyince bir uzulduler görme .sen zorla biraz hocam tahmin yapin bari kesin gözle bakmayiz filan die ikna et:)
Cahit hoca hüma hastanesi.sizinki kim
Fetal fraction oranı kaç çıktı kızlarFetal dna sonucumuz geldi kızlar çok şükür sorun yokbebeğimiz de kızmış
Bende memnunum cahit hocadan diger dogumumu da onunla gerceklestirdik memnun kaldim o yuzden devamDünyam İbrahim hoca Tekden Özlem hoca hiç göründüğü gibi gelmedi o yüzden en son bende cahit hocadayım çok iyi kuzenımın arkadaşımın doğumlarını o yaptı dikişi çok iyi ikisi de diğer çok iyilerdi ben kızımda acil sezerhandan Akif Yılmaz’a yapmak zorunda kaldım zordu
Pazartesi verdim ben cuma çıktı genox firmasına gönderiyormuş hastaneKızlar fetal dna sonucu 4 güne çıkan hanginizdi acaba, nereye yaptırmıştı? Sormuştum ben bunu ama geriye dönük bazı mesajlar uçmuş sanırım bulamadım
Çok geçmiş olsun sonucu yaz mutlaka inşallah bir problem yokturIgg ler pozitif olması bağışıklık var demek o sıkıntı değilde. anti cmv ıgm pozitif çıktı benim. Başka bir test daha yapıp bakılıyormuş sorun olup olmadığını anlamak için. Yarın doktoruma gideceğim gidebilirsem bakalım..
Ocean mummy önermişti doktor, onu kullanıuorum ben içinde demir de var bir miktarKızlar Demir ılacı kullanıuor musunuz? Saglık ocagı 12. Haftada gel demıstı ama daha gıdemedım
Seninde hemen çıkmış ne güzel.Pazartesi verdim ben cuma çıktı genox firmasına gönderiyormuş hastane
Annesine aşık bir bebe daha geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?