2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Canım ben anti cmv ıgg ve anti rubella ıgg pozitifim kast ettiklerin bunlarsaa
Igg ler pozitif olması bağışıklık var demek o sıkıntı değilde. anti cmv ıgm pozitif çıktı benim. Başka bir test daha yapıp bakılıyormuş sorun olup olmadığını anlamak için. Yarın doktoruma gideceğim gidebilirsem bakalım..

Şimdi baktım canım benim negatif o. Yoktur bir sorun inşallah içini ferah tut

Kızlar fetal dna sonucu 4 güne çıkan hanginizdi acaba, nereye yaptırmıştı? Sormuştum ben bunu ama geriye dönük bazı mesajlar uçmuş sanırım bulamadım

12+0 detaylı ultrasonda kıza benzetti doktor sonra 12+2 de de rutin kanlarımı vermek icin baska doktora gitmistim ultrasonla da baktirdim o sirada o doktor da erkege benzetti, fetal dnayi 12+0da verdim bakalim sonucu ne cikacak kani vereli 5 gün oldu

Ahhahah eyyvaaaah bekle dur şimdi tam %50 gönlündeki olur inşallah

Kızlar fetal dna sonucu 4 güne çıkan hanginizdi acaba, nereye yaptırmıştı? Sormuştum ben bunu ama geriye dönük bazı mesajlar uçmuş sanırım bulamadım
Benim cikti canim . Ben karadeniz bolgesi rapid nipt firmasina yaptirdim. Baska illerde bir haftaya cikti ama benim sukur 4 gunde geldi.11.000 tl odedim

Kızlar Demir ılacı kullanıuor musunuz? Saglık ocagı 12. Haftada gel demıstı ama daha gıdemedım

Dünyam İbrahim hoca Tekden Özlem hoca hiç göründüğü gibi gelmedi o yüzden en son bende cahit hocadayım çok iyi kuzenımın arkadaşımın doğumlarını o yaptı dikişi çok iyi ikisi de diğer çok iyilerdi ben kızımda acil sezerhandan Akif Yılmaz’a yapmak zorunda kaldım zordu

İkili test grafik çalışıldı diyo ama e nabızdan göremedim. Tüm değerler elimde ama olasılık değeri ve grafik yok. Randevuya da 10 gün var çatlarım meraktan. Grafiği görme olasılığım yok mu kızlar hastane uzak

Bende memnunum cahit hocadan diger dogumumu da onunla gerceklestirdik memnun kaldim o yuzden devam

Çok geçmiş olsun sonucu yaz mutlaka inşallah bir problem yoktur

Annesine aşık bir bebe daha geliyor Erkek çocuklar anneye çok düşkün oluyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…