Hayırlı olsun canıııııımm sağlıkla gelsiiiiiinnnnnn. Asker eğlenceleri başlaaasıııııınnnnnn
Kız aklıma sokma değişirse falan ahahahah cuma günü özeldeki doktoruma da gidicem o da netleştirsinde ona göre herkese açıklayacağımHayırlı olsun canıııııımm sağlıkla gelsiiiiiinnnnnn. Asker eğlenceleri başlaaasıııııınnnnnnhahahahahaha ya değişirse
Ayy kuzum ya inşallah öyle olur çok isterim vallaAnnesine aşık bir bebe daha geliyorErkek çocuklar anneye çok düşkün oluyor cidden
bende geçen cumartesi iki dr gittim. biri direk %80 erkek dedi, kanamam olduğu için yatış önerdi ama ben farklı drdan görüş almak için başka hastaneye gidip muayene oldum. cinsiyet tahmini istedim baktı şimdi küçük haftaya tahmin edeyim dedi bir şey demedi :) kafam çorbaKız aklıma sokma değişirse falan ahahahah cuma günü özeldeki doktoruma da gidicem o da netleştirsinde ona göre herkese açıklayacağım
Yaa hayırlı olsun canıım
Cinsiyet konusunda emin olduğum tek bir şey varsa ilk tahmin yanılmıyor bence . Benim ikili testimi yapan radyolog erkek demişti ondan sonra iki doktor daha çıkıntı gördüklerini söylediler. Bugün gittiğim 4. Farklı doktor ama ben tabiki hala güvenmiyorum. Cuma günü netleştirmiş olacağım inşallahbende geçen cumartesi iki dr gittim. biri direk %80 erkek dedi, kanamam olduğu için yatış önerdi ama ben farklı drdan görüş almak için başka hastaneye gidip muayene oldum. cinsiyet tahmini istedim baktı şimdi küçük haftaya tahmin edeyim dedi bir şey demedi :) kafam çorba
Kuzumm sağol valla inşallah değişmezse erko olarak gözüküyor şuanYaa hayırlı olsun canıım
1tahminim doğru çıktı bakalım karamelciğimin ne olacak
Hadi inşallah bakalım:) sağlıklı sıhhatli salih erkek evlatlarımız olsun :)Cinsiyet konusunda emin olduğum tek bir şey varsa ilk tahmin yanılmıyor bence . Benim ikili testimi yapan radyolog erkek demişti ondan sonra iki doktor daha çıkıntı gördüklerini söylediler. Bugün gittiğim 4. Farklı doktor ama ben tabiki hala güvenmiyorum. Cuma günü netleştirmiş olacağım inşallah
Büyük süpriz gerçekten. Hepsi sağlıkla dünyaya gelsinkızlar merhaba ben de dün 8. hafta kontrolümde ikiz bebeklerimin üçüz olduğunu öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum. suan biri ayrı kesede iken diğer ikisi aynı kese ve plasentayı paylaşıyor. gelişimi bölündüğü eşiyle aynı ve gebelik haftamla uyumlu. ama onceki kontrollerde görünmedi. tek kese ve tek plasenta olayı cok riskliymiş ne yapacağımızı şaşırdık. Dr 12. haftaya kadar izleyelim böyle devam ederse perinatoloji dr ile ilerlemem gerektiğini soyledi. sağlıklı olacaklar mı onlara yetebilecek miyiz allak bullak oldum. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı yadımcı olursanız memnun olurum.
İnşallahHadi inşallah bakalım:) sağlıklı sıhhatli salih erkek evlatlarımız olsun :)
Gerçekten mucize olmuş sizinkikızlar merhaba ben de dün 8. hafta kontrolümde ikiz bebeklerimin üçüz olduğunu öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum. suan biri ayrı kesede iken diğer ikisi aynı kese ve plasentayı paylaşıyor. gelişimi bölündüğü eşiyle aynı ve gebelik haftamla uyumlu. ama onceki kontrollerde görünmedi. tek kese ve tek plasenta olayı cok riskliymiş ne yapacağımızı şaşırdık. Dr 12. haftaya kadar izleyelim böyle devam ederse perinatoloji dr ile ilerlemem gerektiğini soyledi. sağlıklı olacaklar mı onlara yetebilecek miyiz allak bullak oldum. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı yadımcı olursanız memnun olurum.
Yaaa sende öğrendin ben kaldım amaa
Bana daha cok ya 21 inde kontrolümYaa hayırlı olsun canıım
1tahminim doğru çıktı bakalım karamelciğimin ne olacak
Kızlar günaydın
14 + 4 bugün ultrasonda bebişim 15 + 4 çıktı devlet hastanesine randevum vardı. Tahlillerimi göstermeye gittim. Doktor ultrasona aldı ve cinsiyeti sordum kesin erkek dedi sanırım ben de bir erkek annesiyim artık değişmezse
Mucize gibi bir sürpriz olmuş gerçekten. Hiçbir fikrim yok ama inşallah sürecin sağlıkla ilerlerkızlar merhaba ben de dün 8. hafta kontrolümde ikiz bebeklerimin üçüz olduğunu öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum. suan biri ayrı kesede iken diğer ikisi aynı kese ve plasentayı paylaşıyor. gelişimi bölündüğü eşiyle aynı ve gebelik haftamla uyumlu. ama onceki kontrollerde görünmedi. tek kese ve tek plasenta olayı cok riskliymiş ne yapacağımızı şaşırdık. Dr 12. haftaya kadar izleyelim böyle devam ederse perinatoloji dr ile ilerlemem gerektiğini soyledi. sağlıklı olacaklar mı onlara yetebilecek miyiz allak bullak oldum. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı yadımcı olursanız memnun olurum.
Korkmanıza gerek yok ama perinatologla ilerlemek en mantıklısı. Benim bi tanıdığım tek plesanteda üçüz kız doğurdu. Şu anda gayet sağlıklı çok tatlı kızları varkızlar merhaba ben de dün 8. hafta kontrolümde ikiz bebeklerimin üçüz olduğunu öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum. suan biri ayrı kesede iken diğer ikisi aynı kese ve plasentayı paylaşıyor. gelişimi bölündüğü eşiyle aynı ve gebelik haftamla uyumlu. ama onceki kontrollerde görünmedi. tek kese ve tek plasenta olayı cok riskliymiş ne yapacağımızı şaşırdık. Dr 12. haftaya kadar izleyelim böyle devam ederse perinatoloji dr ile ilerlemem gerektiğini soyledi. sağlıklı olacaklar mı onlara yetebilecek miyiz allak bullak oldum. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı yadımcı olursanız memnun olurum.
daha net paylaşır mısın burada anlaşılmıyorMerhaba kızlar çoktandır sizi takip ediyorum. Ben de hayırlısıyla Ağustos annesi olacağım benim bebeğime de bir tahminde bulunabilir misiniz? Cinsiyetini çok merak ediyorum.11 haftalık
Eki Görüntüle 3539342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?