2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Hayırlı olsun canıııııımm sağlıkla gelsiiiiiinnnnnn. Asker eğlenceleri başlaaasıııııınnnnnn hahahahahaha ya değişirse

Kız aklıma sokma değişirse falan ahahahah cuma günü özeldeki doktoruma da gidicem o da netleştirsinde ona göre herkese açıklayacağım
bende geçen cumartesi iki dr gittim. biri direk %80 erkek dedi, kanamam olduğu için yatış önerdi ama ben farklı drdan görüş almak için başka hastaneye gidip muayene oldum. cinsiyet tahmini istedim baktı şimdi küçük haftaya tahmin edeyim dedi bir şey demedi :) kafam çorba

kızlar merhaba ben de dün 8. hafta kontrolümde ikiz bebeklerimin üçüz olduğunu öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum. suan biri ayrı kesede iken diğer ikisi aynı kese ve plasentayı paylaşıyor. gelişimi bölündüğü eşiyle aynı ve gebelik haftamla uyumlu. ama onceki kontrollerde görünmedi. tek kese ve tek plasenta olayı cok riskliymiş ne yapacağımızı şaşırdık. Dr 12. haftaya kadar izleyelim böyle devam ederse perinatoloji dr ile ilerlemem gerektiğini soyledi. sağlıklı olacaklar mı onlara yetebilecek miyiz allak bullak oldum. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı yadımcı olursanız memnun olurum.

Yaa hayırlı olsun canıım
1tahminim doğru çıktı bakalım karamelciğimin ne olacak

Cinsiyet konusunda emin olduğum tek bir şey varsa ilk tahmin yanılmıyor bence . Benim ikili testimi yapan radyolog erkek demişti ondan sonra iki doktor daha çıkıntı gördüklerini söylediler. Bugün gittiğim 4. Farklı doktor ama ben tabiki hala güvenmiyorum. Cuma günü netleştirmiş olacağım inşallah

Hadi inşallah bakalım:) sağlıklı sıhhatli salih erkek evlatlarımız olsun :)

Büyük süpriz gerçekten. Hepsi sağlıkla dünyaya gelsin Ne yazık ki bir bilgim yok bu konuda

Gerçekten mucize olmuş sizinki
Maşallah
Ama benim de hiç bilgim yok inşallah sağlıkla ilerlerler ve kucağına almayı nasip eder rabbim

Yaaa sende öğrendin ben kaldım amaa

Ya artık kesin kanaat getirdim, ultrasonda önde giden her bebek erkek çıkıyor benim de 2 hafta önce emin olmamakla birlikte erkek olarak tahminde bulundu, ultrasonda da önde gidiyor hep. Yanıldığını düşünmüyorum ama yine de bu perşembe olan randevumuzda netleşir diye düşünüyorum

Mucize gibi bir sürpriz olmuş gerçekten. Hiçbir fikrim yok ama inşallah sürecin sağlıkla ilerler

Merhaba kızlar çoktandır sizi takip ediyorum. Ben de hayırlısıyla Ağustos annesi olacağım benim bebeğime de bir tahminde bulunabilir misiniz? Cinsiyetini çok merak ediyorum.11 haftalık

Korkmanıza gerek yok ama perinatologla ilerlemek en mantıklısı. Benim bi tanıdığım tek plesanteda üçüz kız doğurdu. Şu anda gayet sağlıklı çok tatlı kızları var

teşekkür ederim kızlar. likyaaa sleepy05 Y yulafff Sakayik35 negatif düşünmek istemiyorum. başka çocuğum da var şokumu atlatamıyorum.e rken doğum ve sağlık problemleri konusu elimizde değil tabii ama kafamı çok yoruyor ve toparlayamıyorum. Allah böyle nasip etmiş.

hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…