- 22 Ağustos 2024
- 593
- 433
- 23
- 28
Neyse sunun surasında 15 güncük var bişey kalmamış artıkYaaa sende öğrendin ben kaldım amaa
Ya canım ablamın kızıda usg de 2 hafta önde çıkıyormuş onunla alakası olduğunu düşünmüyorum ama bende cuma kendi doktoruma gidicem o da kesin derse benim için kesin erkektirYa artık kesin kanaat getirdim, ultrasonda önde giden her bebek erkek çıkıyorbenim de 2 hafta önce emin olmamakla birlikte erkek olarak tahminde bulundu, ultrasonda da önde gidiyor hep. Yanıldığını düşünmüyorum ama yine de bu perşembe olan randevumuzda netleşir diye düşünüyorum
daha net paylaşır mısın burada anlaşılmıyor
Devlet hastanesi olduğu için net çıkmıyor malesefdaha net paylaşır mısın burada anlaşılmıyor
Fotoğrafı biraz uzaktan çeker misinDevlet hastanesi olduğu için net çıkmıyor malesef
Öyle dişimizi sıkacağız biraz dahaNeyse sunun surasında 15 güncük var bişey kalmamış artık
Fotoğrafı biraz uzaktan çeker misin
Tedavi ile mi oldu canım. Yoksa doğal yoldan mı eğer öyleyse gerçekten mucize. Evet telaşını anlayabiliyorum ya da hiç anlayamayız ama rabbim 2ken 3yapmışteşekkür ederim kızlar. @likyaaa @sleepy05 Y yulafff @Sakayik35 negatif düşünmek istemiyorum. başka çocuğum da var şokumu atlatamıyorum.e rken doğum ve sağlık problemleri konusu elimizde değil tabii ama kafamı çok yoruyor ve toparlayamıyorum. Allah böyle nasip etmiş.
hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.
Yaaa masallah onlara. Allah saglikla kucaginiza versin hepsinikızlar merhaba ben de dün 8. hafta kontrolümde ikiz bebeklerimin üçüz olduğunu öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum. suan biri ayrı kesede iken diğer ikisi aynı kese ve plasentayı paylaşıyor. gelişimi bölündüğü eşiyle aynı ve gebelik haftamla uyumlu. ama onceki kontrollerde görünmedi. tek kese ve tek plasenta olayı cok riskliymiş ne yapacağımızı şaşırdık. Dr 12. haftaya kadar izleyelim böyle devam ederse perinatoloji dr ile ilerlemem gerektiğini soyledi. sağlıklı olacaklar mı onlara yetebilecek miyiz allak bullak oldum. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı yadımcı olursanız memnun olurum.
Cok geçmiş olsun. Mutlaka vardır yanılan olmuştur veya bir başka bişey sizden istenilen tesleri yaptırın inşallah bişey cıkmazMerhaba 12 haftalık hamileyim ikili testte ense kalınlığı 5 çıktı. Bu durumla ilgili fikir verebilecek var mı? Böyle olup sağlıklı doğma ihtimali var mı
Sağ olun.Doktorumla randevum cuma günü beni yönlendirmesini bekliyorum üzüntüden zaman geçmiyor. Çok endişeliyimCok geçmiş olsun. Mutlaka vardır yanılan olmuştur veya bir başka bişey sizden istenilen tesleri yaptırın inşallah bişey cıkmaz
fetal dna yaptırabilirsin net sonuç için. Sakin kalmaya çalış ve başka dr git her doktorun ölçümü aynı olmuyorSağ olun.Doktorumla randevum cuma günü beni yönlendirmesini bekliyorum üzüntüden zaman geçmiyor. Çok endişeliyim
Teşekkürler canım sağlıklı olsun. Kız erkek fark etmiyor ama yine insan merak ediyor.17 Şubata randevum var inşallah hayırlısıyla öğrenirimKıza benzettim sağlıkla gelsin :)
Çok haklısınız sizi anlayabiliyorum dua edin bol bol inşallah hiç bişey çıkmaz inşallahSağ olun.Doktorumla randevum cuma günü beni yönlendirmesini bekliyorum üzüntüden zaman geçmiyor. Çok endişeliyim
Ay canım ben de erkek diye tahmin etmiştim seninkiji bacak arasını görünce
İnşallah aminÇok haklısınız sizi anlayabiliyorum dua edin bol bol inşallah hiç bişey çıkmaz inşallah
İlk ölçüm 4.7 idi. Farklı hastaneye gittim orda da 5 çıktı durum çok iç açıcı değil galibafetal dna yaptırabilirsin net sonuç için. Sakin kalmaya çalış ve başka dr git her doktorun ölçümü aynı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?