2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ya canım ablamın kızıda usg de 2 hafta önde çıkıyormuş onunla alakası olduğunu düşünmüyorum ama bende cuma kendi doktoruma gidicem o da kesin derse benim için kesin erkektir

Tedavi ile mi oldu canım. Yoksa doğal yoldan mı eğer öyleyse gerçekten mucize. Evet telaşını anlayabiliyorum ya da hiç anlayamayız ama rabbim 2ken 3yapmış

Yaaa masallah onlara. Allah saglikla kucaginiza versin hepsini

Merhaba 12 haftalık hamileyim ikili testte ense kalınlığı 5 çıktı. Bu durumla ilgili fikir verebilecek var mı? Böyle olup sağlıklı doğma ihtimali var mı

Merhaba 12 haftalık hamileyim ikili testte ense kalınlığı 5 çıktı. Bu durumla ilgili fikir verebilecek var mı? Böyle olup sağlıklı doğma ihtimali var mı
Cok geçmiş olsun. Mutlaka vardır yanılan olmuştur veya bir başka bişey sizden istenilen tesleri yaptırın inşallah bişey cıkmaz

Sağ olun.Doktorumla randevum cuma günü beni yönlendirmesini bekliyorum üzüntüden zaman geçmiyor. Çok endişeliyim
fetal dna yaptırabilirsin net sonuç için. Sakin kalmaya çalış ve başka dr git her doktorun ölçümü aynı olmuyor

Ay canım ben de erkek diye tahmin etmiştim seninkiji bacak arasını görünce saglkla gelsin erkek çocuk çok güzel bir şeymis. Şimdi bana o kadar düşkün o kadar sevgi dolu ki başka bir aşk yasiyor insan çok güzel. Sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…