2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Amin inşallah bu kemiğin gözükmediği anlamına geliyor sanırım ve riski iyice arttırıyor galiba
ileri tetkik yaptırın. Ablam hamileliği boyunca ağladı. Ense kalınlığı burun kemiği hepsi kötüydü. Böbreklerinde parlaklık görünüyodu. Doktorlar pek iç açıcı konuşmamıştı. En son aminosentez yaptırdı temiz çıktı. Okadar pişman olduki kendini de bebişide üzdüğü için. Endişelenmekte tabiki çok haklısın ama ileri tetkiklerini yaptır inşallah sağlıkla kucağına alacaksın

Birde aslan burcu bir erkek bebo olacak inşallah ilgi aşığı egosu yüksek anne bağımlısı bir çocuk düşünemiyorum çok sağol kuzum evet tahminin tuttu

Çok sağolun gerçekten yaşanmış şeyler umut oluyo böyle durumlarda

Merhaba 12 haftalık hamileyim ikili testte ense kalınlığı 5 çıktı. Bu durumla ilgili fikir verebilecek var mı? Böyle olup sağlıklı doğma ihtimali var mı
Merhaba hic uzmeyin caninizi bu sekilde soylenip soylenilenlerin hic biri olmadan dogan cok bebek duydum. Fetal dna yaptirin iciniz rahat olsun. Endiselenmeyin umarim guzel sonuclar alirsiniz. İkili test cok yuksek yanilma payi olan bir test

Merhaba 12 haftalık hamileyim ikili testte ense kalınlığı 5 çıktı. Bu durumla ilgili fikir verebilecek var mı? Böyle olup sağlıklı doğma ihtimali var mı
Çok geçmiş olsun.Hiç üzülmeyin benim 2 gebeliğimde de yüksek çıktı. Çok şükür sağlıklı doğdular içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…