- 12 Mart 2019
- 16.554
- 35.967
- 598
Canım başka bir sıkıntı var mı burun kemiği falan görüldü mü?İlk ölçüm 4.7 idi. Farklı hastaneye gittim orda da 5 çıktı durum çok iç açıcı değil galiba
Raporda nazal kemik visualize edilemedi yazıyorU Uzaydenizz evet bunlar için ne dedi
Raporda nazal kemik visualize edilemedi yazıyorCanım başka bir sıkıntı var mı burun kemiği falan görüldü mü?
canım ileri tetkik unsurlarına başvurman gerekir. ya amiyonsantez yada fetal dna. rabbim temiz sonuçlar almayı nasip etsin inşallahRaporda nazal kemik visualize edilemedi yazıyor
Amin inşallah bu kemiğin gözükmediği anlamına geliyor sanırım ve riski iyice arttırıyor galibacanım ileri tetkik unsurlarına başvurman gerekir. ya amiyonsantez yada fetal dna. rabbim temiz sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Ben yaptırdımMerhaba kızlar genoks firmasında fetal DNA yaptıran var mı
Bunların hepsi tarama testi, kesin diye bir şey yok ama aklınızda kalmasın isterseniz fetal dna yaptırın daha net sonuç verirİlk ölçüm 4.7 idi. Farklı hastaneye gittim orda da 5 çıktı durum çok iç açıcı değil galiba
Nazal kemik Görülmedi demek oluyor sanırımRaporda nazal kemik visualize edilemedi yazıyor
ileri tetkik yaptırın. Ablam hamileliği boyunca ağladı. Ense kalınlığı burun kemiği hepsi kötüydü. Böbreklerinde parlaklık görünüyodu. Doktorlar pek iç açıcı konuşmamıştı. En son aminosentez yaptırdı temiz çıktı. Okadar pişman olduki kendini de bebişide üzdüğü için. Endişelenmekte tabiki çok haklısın ama ileri tetkiklerini yaptır inşallah sağlıkla kucağına alacaksınAmin inşallah bu kemiğin gözükmediği anlamına geliyor sanırım ve riski iyice arttırıyor galiba
Bende öğrenemeyenlerdenim.Yaaa sende öğrendin ben kaldım amaa
Birde aslan burcu bir erkek bebo olacak inşallah ilgi aşığı egosu yüksek anne bağımlısı bir çocuk düşünemiyorumAy canım ben de erkek diye tahmin etmiştim seninkiji bacak arasını görüncesaglkla gelsin erkek çocuk çok güzel bir şeymis. Şimdi bana o kadar düşkün o kadar sevgi dolu ki başka bir aşk yasiyor insan çok güzel. Sağlıkla gelsin
Yaptırıcam teşekkür ederim sağolunBunların hepsi tarama testi, kesin diye bir şey yok ama aklınızda kalmasın isterseniz fetal dna yaptırın daha net sonuç verir
İnşallah oda sağlıkla kucağına almıştır bende alırım umarımNazal kemik Görülmedi demek oluyor sanırım
Evet amniyosentez istenicek büyük ihtimalle canım korkma yaptıran arkadasım oldu korkulucak bişey değilmiş demişti.
İnşallah sonuçların güzel gelir
Çok sağolun gerçekten yaşanmış şeyler umut oluyo böyle durumlardaileri tetkik yaptırın. Ablam hamileliği boyunca ağladı. Ense kalınlığı burun kemiği hepsi kötüydü. Böbreklerinde parlaklık görünüyodu. Doktorlar pek iç açıcı konuşmamıştı. En son aminosentez yaptırdı temiz çıktı. Okadar pişman olduki kendini de bebişide üzdüğü için. Endişelenmekte tabiki çok haklısın ama ileri tetkiklerini yaptır inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
En sona ben kalcam yineBende öğrenemeyenlerdenim.Bu cuma gideceğim inşallah öğrenirimde oğluşumada söylerim artık
Merhaba hic uzmeyin caninizi bu sekilde soylenip soylenilenlerin hic biri olmadan dogan cok bebek duydum. Fetal dna yaptirin iciniz rahat olsun. Endiselenmeyin umarim guzel sonuclar alirsiniz. İkili test cok yuksek yanilma payi olan bir testMerhaba 12 haftalık hamileyim ikili testte ense kalınlığı 5 çıktı. Bu durumla ilgili fikir verebilecek var mı? Böyle olup sağlıklı doğma ihtimali var mı
Kaç günde çıktı sonuç ?Ben yaptırdım
Çok geçmiş olsun.Hiç üzülmeyin benim 2 gebeliğimde de yüksek çıktı. Çok şükür sağlıklı doğdular içinizi ferah tutunMerhaba 12 haftalık hamileyim ikili testte ense kalınlığı 5 çıktı. Bu durumla ilgili fikir verebilecek var mı? Böyle olup sağlıklı doğma ihtimali var mı
Evet doktor femifer c demir vermisti 1 haftadir kullaniyorumKızlar Demir ılacı kullanıuor musunuz? Saglık ocagı 12. Haftada gel demıstı ama daha gıdemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?