2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Benim sonuçta ayın 20-21 i ne kalacak gibi duruyor, sabredemeyen bir insan olarak nasıl dayanacağım bilmiyorum

Kızlar 14+3üm ve bişey merak ediyorum bu haftalarda bebek hareketi hissediyor musunuz ben biraz pimpirikliyim aklıma takılıyor bu

Merhaba hic uzmeyin caninizi bu sekilde soylenip soylenilenlerin hic biri olmadan dogan cok bebek duydum. Fetal dna yaptirin iciniz rahat olsun. Endiselenmeyin umarim guzel sonuclar alirsiniz. İkili test cok yuksek yanilma payi olan bir test
Burun kemiğide görülmeyince çok umutlu değilim gibi

Ben de serenity yaptırdım 17 aralıkta kan vermiştim 31 aralıkta geldi tam 2 haftada

Hayırlı evlat olsun canım inşAllah tahminin doğru çıktı benimde günler yaklaştıkça baya heyecanlı ve meraklıyım bu arada belirtileriniz nelerdi benim üçüncü gebeliğin üçünde de farklı belirtiler oldu

Çok teşekkür ederim kuzumm amin inşallah evet sende erkek demiştin
7.haftadan beri sabah bulantıları yaşıyorum ama öğlene kalmadan geçiyor. 5-6 kere kustum sadece. Kötü kokularda öğürme hissi geliyo. Karnımın yanları boş sadece önde top gibi bir karnım oldu. Valla yüzümde tek tük sivilce çıkıyor ama iki güne kadar kendiliğinden geçiyor. Onun dışında yüzüm aydınlandı sanki. Kıllanma tüylenme yok aksine hiç uzamıyor. En başından beri deli gibi tatlı yedim. Yüzük testi doğru çıktı ramzi teorisi doğru çıktı. Başkada bir belirtim olmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…