Bende varım öğrenemeyen fetal sonucum 12 gündür gelmediEn sona ben kalcam yineinşallah öğrenirsin canım
Canm seninkide gelir yarın öbür gün ben yine beklerim günümüBende varım öğrenemeyen fetal sonucum 12 gündür gelmedi
Natera mıBende varım öğrenemeyen fetal sonucum 12 gündür gelmedi
Bende beklemedeyim sonuç cuma çıkacak demişlerdi ama bakalımEn sona ben kalcam yineinşallah öğrenirsin canım
Hayır keşke naterada yaptırsaydımNatera mıben de orada yaptirdim
Cıkar cumayaBende beklemedeyim sonuç cuma çıkacak demişlerdi ama bakalım
Ben ilk hamileliğimde 17+ da hissetmiştim. Çok belirgin bir vuruştu o olduğu kesindiKızlar 14+3üm ve bişey merak ediyorum bu haftalarda bebek hareketi hissediyor musunuz ben biraz pimpirikliyim aklıma takılıyor bu
İnşallah sizin dediğiniz gibi olur sağolunÇok geçmiş olsun.Hiç üzülmeyin benim 2 gebeliğimde de yüksek çıktı. Çok şükür sağlıklı doğdular içinizi ferah tutun
Burun kemiğide görülmeyince çok umutlu değilim gibiMerhaba hic uzmeyin caninizi bu sekilde soylenip soylenilenlerin hic biri olmadan dogan cok bebek duydum. Fetal dna yaptirin iciniz rahat olsun. Endiselenmeyin umarim guzel sonuclar alirsiniz. İkili test cok yuksek yanilma payi olan bir test
Canım sende git bari ben olsam bekleyemezdim o kadarCanm seninkide gelir yarın öbür gün ben yine beklerim günümü
Ben de serenity yaptırdım 17 aralıkta kan vermiştim 31 aralıkta geldi tam 2 haftadaHayır keşke naterada yaptırsaydımserenityde yaptırdım, o da amerikaya yolluyor ama gemiyle mi yolluyolar artık napıyolarsa kaç gün oldu neyse güzel sonuçlar gelsin de başka bişi istemiyorum ama bi miktar sinirliyim
Cinsiyeti ben de henuz ogrenmedim daha cok erken dedilerCanm seninkide gelir yarın öbür gün ben yine beklerim günümü
Belki bir haftacık geri çekerim 16. Hafta değilde 15. HaftaCanım sende git bari ben olsam bekleyemezdim o kadar
Banada öyle dedi 12. HaftamdaCinsiyeti ben de henuz ogrenmedim daha cok erken dediler
Hayırlı evlat olsun canım inşAllah
Çok teşekkür ederim kuzumm amin inşallah evet sende erkek demiştinHayırlı evlat olsun canım inşAllahtahminin doğru çıktı benimde günler yaklaştıkça baya heyecanlı ve meraklıyım bu arada belirtileriniz nelerdi benim üçüncü gebeliğin üçünde de farklı belirtiler oldu
Valla sabırlı biriysen bekle canım netleşmiş olur ama ben olsam kesin bekleyemezdimBelki bir haftacık geri çekerim 16. Hafta değilde 15. Hafta
Durabilirsen 16 ya kadar durucam
İnşallah canımCıkar cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?