- 12 Mart 2019
- 16.544
- 35.964
- 598
Kendin yapamazmısın yaKaramelciğim ya ah ah eczaneye vurduruyordum da eşim o kadar yol yürüme bunun kışı da var diyince tam da kışa denk geldim ama yatın çok yağış olmazsa yürürüm 10dk eczaneye vurdururuum
Canım o kadar acıdı ki bugün sağ-sol göbek mosmor
Ay bnmde byleydi canım gruba yazmstm hatta.Ilacin havasını alıp ilacı içeri yavaş yavaş enjekte ettiğimden beri asla öyle büyük morarmalarm olmadı hafif yeşil morarmlr oldu gecyo o da hemen.Bir de byle dene istersen.Kızlar oksapar kullananlar göbeğim bugün çok acıdı iğne girmedi. Sadece ucunu sokmaya çalışırken bile etim acıdı ve denediğim yerler hep morarmış. Nasıl yapacağım sol göbek mosmor iyileşmedi koldan kendim yapabilir miyim ki acaba ?
Canım çok sağol. Havasını almaya çalışıyorum ama iğneyi açtığım gibi yukarıda oluyor son 2-3 iğne yani geri çekip tekrar yukarı ittirdiğimde sanki yine de havasını alamamış gibi oluyorum.Ay bnmde byleydi canım gruba yazmstm hatta.Ilacin havasını alıp ilacı içeri yavaş yavaş enjekte ettiğimden beri asla öyle büyük morarmalarm olmadı hafif yeşil morarmlr oldu gecyo o da hemen.Bir de byle dene istersen.
Eşim vardiyalı. Bi hafta sabah bi hafta akşam gidiyor canım. İğneyi de olabildiğince aynı saatte vurulmaya çalışıyorum. Eczane asm'den daha yakınKendin yapamazmısın yaasm de hemşireye sorsan bacaktan gösterse sana.
Hergün gidilmez eczaneye ya.
Yada saatini değiş eşine yaptır koldan
Ah acımaz mi kaç kere batırıp ckaryorm oralar sonra nokta nokta kalıyor hepCanım çok sağol. Havasını almaya çalışıyorum ama iğneyi açtığım gibi yukarıda oluyor son 2-3 iğne yani geri çekip tekrar yukarı ittirdiğimde sanki yine de havasını alamamış gibi oluyorum.
Peki sende de göbek acıyor mu girmedi iğne resmen 4-5yere denedim çok canım acıdı
Ah canım ahhh Dediklerini yapıyorum inankiAh acımaz mi kaç kere batırıp ckaryorm oralar sonra nokta nokta kalıyor hepGöbekten yaparken dger elinlede biraz tut etini hafif sık o bölgeye yavaş yavaş enjekte etmeye cals
Neyse oraya git ozaman ama kendin yapmaya çalış bence öğrenEşim vardiyalı. Bi hafta sabah bi hafta akşam gidiyor canım. İğneyi de olabildiğince aynı saatte vurulmaya çalışıyorum. Eczane asm'den daha yakın
Kızzz öğrendim ama girmiyor iğneee karın büyüdüNeyse oraya git ozaman ama kendin yapmaya çalış bence öğren
Onu değil bacaktan yapmayıKızzz öğrendim ama girmiyor iğneee karın büyüdü
Hiç denemedim canım ben,ilk cocugumda da 9ay boyunca hep karından vuruldum ben.Ah canım ahhh Dediklerini yapıyorum inankiama karın büyüdüköe ve gerildikçe sanırım böyle devam edecek. Kalça hiç denedin mi neresinden oluyor acaba?
Fetal dna konusunda hiçbir fikrim yok yani ikili testi doktor yorumlasın diye bekliyorum. Firmaları yaptıran arkadaş varsa onlar gördüğünde sana cevap verecektir. Umarım bebeğin sağlıklıdır ve sonuçların inşallah temiz gelirKızlar merhaba, intron firmasında fetal dna yaptıran var mı? Bir de natera ve serenity firmaları da intron gibi trizomi ve monozomilere mi bakıyor sadece? Genoks delesyon duplikasyon da bakıyor ama testlerin güvenilirliği ile ilgili kötü yorumlar okudum, çok arada kaldım. Bu hafta kan vermek istiyorum.
Allah'ım şifa olsun bebeğimze de bi şekilde katlanacağız artıkHiç denemedim canım ben,ilk cocugumda da 9ay boyunca hep karından vuruldum ben.
Görünen şeyler düşünülen şeylerse kesinlikle erkekGittim bugun doktora. Cocuk kimil kimil oynuyor, tekme atiyor, ellerini falan salliyodu cok güldük doktorla :)
Gitmeden cikolata ye hareket eder demislerdi 2 paket yedim ben deki normalde hic sevmem tatli, cocuk heralde aman allahim bu ne guzel bi tat diyip duramadi yerinde :)
Cinsiyetini sordum tahminim erkek dedi ama zaten gordum pipi ve yanindaki malzemeleri :)
Fetal dna cikinca iyice kesinlesir artikkirmizili yer saniyorum ki genitalleri sizce ?
Bacağa yapmayı gösterseler surekli gitmenize gerek kalmaz bacaga gecis yapin en iyisiEşim vardiyalı. Bi hafta sabah bi hafta akşam gidiyor canım. İğneyi de olabildiğince aynı saatte vurulmaya çalışıyorum. Eczane asm'den daha yakın
Aaa ne alaka olurmu öyle şey. Gözden kaçmıştırSanırım gruba nadir girip soru soranlara cevap verilmiyor, grubu aktif kullananlar da kendi aralarında sohbet ediyor, ilginç geldi gerçekten…
Ben gördüm mesela bu mesajınızı bilgim olmadığı için bir şey yazmadımKızlar merhaba, intron firmasında fetal dna yaptıran var mı? Bir de natera ve serenity firmaları da intron gibi trizomi ve monozomilere mi bakıyor sadece? Genoks delesyon duplikasyon da bakıyor ama testlerin güvenilirliği ile ilgili kötü yorumlar okudum, çok arada kaldım. Bu hafta kan vermek istiyorum.
Sağlık ocağına ilk gidebildiğim gün bacağı öğrenecğim canım daha şimdiden karnım acıyorsa 6ay nasıl olacak çünkü hadi eşim evde olunca eşim vuruyor koldan daBacağa yapmayı gösterseler surekli gitmenize gerek kalmaz bacaga gecis yapin en iyisi
Doğal yollamı canım hayırlı olsun yoksa tedaviylemi günleri aynımıymoş bazıları sonradan dölleniyor yakızlar merhaba ben de dün 8. hafta kontrolümde ikiz bebeklerimin üçüz olduğunu öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum. suan biri ayrı kesede iken diğer ikisi aynı kese ve plasentayı paylaşıyor. gelişimi bölündüğü eşiyle aynı ve gebelik haftamla uyumlu. ama onceki kontrollerde görünmedi. tek kese ve tek plasenta olayı cok riskliymiş ne yapacağımızı şaşırdık. Dr 12. haftaya kadar izleyelim böyle devam ederse perinatoloji dr ile ilerlemem gerektiğini soyledi. sağlıklı olacaklar mı onlara yetebilecek miyiz allak bullak oldum. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı yadımcı olursanız memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?