2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kendin yapamazmısın ya asm de hemşireye sorsan bacaktan gösterse sana.
Hergün gidilmez eczaneye ya.
Yada saatini değiş eşine yaptır koldan

selamlar kızlar bende 14. Haftamda ishal ile uğraşıyorum gece. Bana gece terlemeleri oluyor üstümü hep açıyorum. Eşim kaç kere kalkıyorum gece bilmiyorum diyor. Sizde gece sıcaklıyor musunuz ? Heralde üşüttüm hiç hoş değil ya geçen hafta da kabızdım bazen diyorum allahım ben çok mu fufuliyim (yani mızmız). Ama

Ay bnmde byleydi canım gruba yazmstm hatta.Ilacin havasını alıp ilacı içeri yavaş yavaş enjekte ettiğimden beri asla öyle büyük morarmalarm olmadı hafif yeşil morarmlr oldu gecyo o da hemen.Bir de byle dene istersen.

Canım çok sağol. Havasını almaya çalışıyorum ama iğneyi açtığım gibi yukarıda oluyor son 2-3 iğne yani geri çekip tekrar yukarı ittirdiğimde sanki yine de havasını alamamış gibi oluyorum.
Peki sende de göbek acıyor mu girmedi iğne resmen 4-5yere denedim çok canım acıdı

Ah acımaz mi kaç kere batırıp ckaryorm oralar sonra nokta nokta kalıyor hepGöbekten yaparken dger elinlede biraz tut etini hafif sık o bölgeye yavaş yavaş enjekte etmeye cals

Ah acımaz mi kaç kere batırıp ckaryorm oralar sonra nokta nokta kalıyor hepGöbekten yaparken dger elinlede biraz tut etini hafif sık o bölgeye yavaş yavaş enjekte etmeye cals
Ah canım ahhh Dediklerini yapıyorum inanki ama karın büyüdüköe ve gerildikçe sanırım böyle devam edecek. Kalça hiç denedin mi neresinden oluyor acaba?

Fetal dna konusunda hiçbir fikrim yok yani ikili testi doktor yorumlasın diye bekliyorum. Firmaları yaptıran arkadaş varsa onlar gördüğünde sana cevap verecektir. Umarım bebeğin sağlıklıdır ve sonuçların inşallah temiz gelir

Görünen şeyler düşünülen şeylerse kesinlikle erkek

Ben gördüm mesela bu mesajınızı bilgim olmadığı için bir şey yazmadım

Doğal yollamı canım hayırlı olsun yoksa tedaviylemi günleri aynımıymoş bazıları sonradan dölleniyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…