- 5 Şubat 2025
- 86
- 84
- 3
- 30
Bence bu tamamen gaz karnıydı ya ilk öğrendiğim günden beri 5 aylık hamile gibi geziyodum sonra geçmeye başladı şimdi minik bi göbek oluşmaya başladı 11+6Günaydın kızlar. Karnım çok şiş gibiydi birden indi gibi oldu. Acaba rahim yukarı çıkmaya başladı diye mi bilemedim endişelendim biraz o şişkinlik gitti sanki. Var mı böyle bişey yaşayan 12-13 haftalarda?
Ben de kizimda kiz bebek gormustum. Bunda yine pembe tulum icinde kiz bebis gordum bakalim bu sefer tutacak miBen dün ilk defa rüyamda gordum ultrasonun giriyorum ve kız görünüyor oğlumda da önce rüyamda oğlum olacağını görmüştüm cinsiyet öğrenmedenbelki de bebeğim bana söylemiştir diyorum
Canim benzer durumdayiz. Ben cok kotu oldugumda acile gittim idrar testi yapip serum verdiler. İdrar yolu enfeksiyonu da bulanti yaparmis bir ona baktir istersen cok istifra varsa serum veriyorlar elektrolit kaybi vs olursa. Bana ondaren verdiler serumla hastanede o iyi geldi sonrasinda bir kac gundur daha hafif geciyor bulantim. Gunde 6 ogun az az sik sik yiyorim. 3-4 tane prilam alacakmisim. İlk gebeligimde gecti 9 ay surmedi bunun kadar kotu degildim ama yine cok bulanti vardiHanımlar ben ne yapacağımı şaşırdım önerisi olan varmı lütfen10 haftalığım şuan bulantılarım 6 haftadan başladı. Ama bu son 2 haftadır okadar zorluyorki beni. Sabah - akşam, gece uykumdan uyanarak kusuyorum. Psikolojim bozuldu galiba Hiçbirşey yapamıyorum biryere gidemiyorum. Markete gideyim diyorum arabada öğürmeye başlıyorum. Doktorun yazdığı ilaç fayda etmiyor, daha ağırını yazdı (kemoterapi hastaların kullandığı mide bulantı ilacı) o bile yardım etmedi. Önerisi olan varmı? Geçecekmi acaba yoksa tüm hamileliğimde böylemi olacak
Evet göbekten ama kola kendim yapamam sanirim bacagi ogrenirim ya da ilerleyen zaman içinŞimdi hala göbekten mi yapıyorsun canım. Ya da koldan tek yapamaz mıyız ki
İnşaallah biran önce geçer, ondan korkuyorum bende. Hafifletecek birşey bulmuşmuydunuz ozamanlar? Ve cinsiyeti neydiBenim 9 aya kadar sürmüştü
Geçen verdim temiz çıktı sonuçlarım, niye böyle oldu anlamadımBen de kizimda kiz bebek gormustum. Bunda yine pembe tulum icinde kiz bebis gordum bakalim bu sefer tutacak mi
Canim benzer durumdayiz. Ben cok kotu oldugumda acile gittim idrar testi yapip serum verdiler. İdrar yolu enfeksiyonu da bulanti yaparmis bir ona baktir istersen cok istifra varsa serum veriyorlar elektrolit kaybi vs olursa. Bana ondaren verdiler serumla hastanede o iyi geldi sonrasinda bir kac gundur daha hafif geciyor bulantim. Gunde 6 ogun az az sik sik yiyorim. 3-4 tane prilam alacakmisim. İlk gebeligimde gecti 9 ay surmedi bunun kadar kotu degildim ama yine cok bulanti vardi
Naptın naptınnn bizi habersiz bırakmaKoşmam ya arabayla gitcem ahahaha1 saatimiz kaldı dua edin korkuyorum ben korktugum için gitmiyomuşum he bunu anladım ilk devlet tecrübem olucak onunda stresi ayrı
Benimde öyleydi demekki sindirim düzene girdi çünkü. Minik bir göbek var dediğin gibiBence bu tamamen gaz karnıydı ya ilk öğrendiğim günden beri 5 aylık hamile gibi geziyodum sonra geçmeye başladı şimdi minik bi göbek oluşmaya başladı 11+6
Ben de kizimda kiz bebek gormustum. Bunda yine pembe tulum icinde kiz bebis gordum bakalim bu sefer tutacak mi
Ay hadi bakalım merakla bekliyoruz sonuçları kız daha çıkmadın mı doktordanBana sabırlı diyen arkadaşlarım randevu aldım bugün devlet hastanesine gidiyorumhepimiz rahatlayalım artık
Çok sağol canım çok yordum meşgul ettim seniEvet göbekten ama kola kendim yapamam sanirim bacagi ogrenirim ya da ilerleyen zaman için
Hiçbir ilaç hiçbir bitki geçirmemişti. kan vermeye gittiğimde hemşire susuzluktan damarların kurumuş niye sus içmiyorsun demişti. içsemde çıkartıyorum demiştim. cinsiyeti kızdıİnşaallah biran önce geçer, ondan korkuyorum bende. Hafifletecek birşey bulmuşmuydunuz ozamanlar? Ve cinsiyeti neydi
Bende acayip meraklandimAy hadi bakalım merakla bekliyoruz sonuçları kız daha çıkmadın mı doktordan
Bir oncekinde bu kadar erken baslayip bu kadar yogun degildi 10 sene gecti tam hatirlamiyorum ama 1-1.5 ay surmustu diye hatirliyorum. Bunda 8. Haftada basladi 9 ve 10 da pik yapiyor zaten 12 den sonra da azaliyor diyorlar 14 de bitmesi lazimmis. Ben 12 oldum bugun bitmesini umud ediyorum. Hastaneye yattigimdan beri azaldi ama cok sukur belki haftasiyla da alakasi vardiGeçen verdim temiz çıktı sonuçlarım, niye böyle oldu anlamadım2 saatte bir birşeyler yemeye çalışıyorum ama yine bulanıyor durmuyo Kaçıncı haftada durdu birönceki gebeliğinizde?
Catlicam neden bu kadar merak ediyorum onu da bilmiyorum. Benim 11 subatta ikili icin ultrasonum var bir umut soyler orada insallah degilse ondan bir hafta sonra kontrolum ama 15. Hafta oluyo belki soylemez diye bir hafta daha bekleyip giderim belkiAy bakalım ben de merak içindeyimsen ne zaman gideceksin öğrenmek için ?
Kızlar cıktım coktan da anca yazabildimAy hadi bakalım merakla bekliyoruz sonuçları kız daha çıkmadın mı doktordan
kesinlikle o sıcacık yataktan kalkıp işe gitmek beni o kadar zorluyor ki . Şimdi böyleysem ilerleyen haftalarda ne yapıcam diye düşünmeden edemiyorumMerhaba beeenn , sabah evden 8 de çıkmam gerekiyor 07:50'de gözümü zor açıp koşa koşa hazırlanıyorum tüm gün uyukluyorum akşam 19:30'da evdeyim max 21:00'da uyuyorum çok kötüyüm. İkinci trimesterde enerji gelecek diyolardı ama gelen giden yok.
Ay gerçekten benim de öyle. Şaşkınım. Bugün daha iyiyim kusmadım ama hiç bir şey yiyesim yok iştah sıfır her şeyden bi tiksinti var tövbeler olsunYa inanırmısınız benimde 13 hafta sıfır bulantıyla geçirdim 2-3 gündür bi tiksinti bi mide bulantısıyeni başlıyor olamaz değil mi yani kusmuyorum ama yine de rahatsız edici
Kızlar cıktım coktan da anca yazabildim
Eşim giremedi 2 dakka anca sürdü muayene hersey yolunda ikili test haftasını gecmişsin dedi evet dedim istemedik dedimkanama alanı yok kalp atısı var hareket var yüz üstü yatıyo suan dedi.
Cinsiyet sordum baktı ama cihazımız kötü yazı tura olur ne söylesem dedi bişey demedi. Hepsi bukadar resimde vermedi
Y yulafffmiremsux
Yaa ne kadar güzel şekillenmişben bu minnaka erkek demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?