2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Bence bu tamamen gaz karnıydı ya ilk öğrendiğim günden beri 5 aylık hamile gibi geziyodum sonra geçmeye başladı şimdi minik bi göbek oluşmaya başladı 11+6

Ben dün ilk defa rüyamda gordum ultrasonun giriyorum ve kız görünüyor oğlumda da önce rüyamda oğlum olacağını görmüştüm cinsiyet öğrenmeden belki de bebeğim bana söylemiştir diyorum
Ben de kizimda kiz bebek gormustum. Bunda yine pembe tulum icinde kiz bebis gordum bakalim bu sefer tutacak mi
Canim benzer durumdayiz. Ben cok kotu oldugumda acile gittim idrar testi yapip serum verdiler. İdrar yolu enfeksiyonu da bulanti yaparmis bir ona baktir istersen cok istifra varsa serum veriyorlar elektrolit kaybi vs olursa. Bana ondaren verdiler serumla hastanede o iyi geldi sonrasinda bir kac gundur daha hafif geciyor bulantim. Gunde 6 ogun az az sik sik yiyorim. 3-4 tane prilam alacakmisim. İlk gebeligimde gecti 9 ay surmedi bunun kadar kotu degildim ama yine cok bulanti vardi

Geçen verdim temiz çıktı sonuçlarım, niye böyle oldu anlamadım 2 saatte bir birşeyler yemeye çalışıyorum ama yine bulanıyor durmuyo Kaçıncı haftada durdu birönceki gebeliğinizde?

Bende geçenlerde çok ağrım olduğunda yürüme mesafesindeki devlet hastanesinde muayene olmuştum. 2 kişi alıyorlardı içeri ya, biri muayene oluyor diğeri asistana bilgilerini veriyor filan. Çok saçmaydı

İnşaallah biran önce geçer, ondan korkuyorum bende. Hafifletecek birşey bulmuşmuydunuz ozamanlar? Ve cinsiyeti neydi
Hiçbir ilaç hiçbir bitki geçirmemişti. kan vermeye gittiğimde hemşire susuzluktan damarların kurumuş niye sus içmiyorsun demişti. içsemde çıkartıyorum demiştim. cinsiyeti kızdı

Geçen verdim temiz çıktı sonuçlarım, niye böyle oldu anlamadım 2 saatte bir birşeyler yemeye çalışıyorum ama yine bulanıyor durmuyo Kaçıncı haftada durdu birönceki gebeliğinizde?
Bir oncekinde bu kadar erken baslayip bu kadar yogun degildi 10 sene gecti tam hatirlamiyorum ama 1-1.5 ay surmustu diye hatirliyorum. Bunda 8. Haftada basladi 9 ve 10 da pik yapiyor zaten 12 den sonra da azaliyor diyorlar 14 de bitmesi lazimmis. Ben 12 oldum bugun bitmesini umud ediyorum. Hastaneye yattigimdan beri azaldi ama cok sukur belki haftasiyla da alakasi vardi

Ay bakalım ben de merak içindeyim sen ne zaman gideceksin öğrenmek için ?
Catlicam neden bu kadar merak ediyorum onu da bilmiyorum. Benim 11 subatta ikili icin ultrasonum var bir umut soyler orada insallah degilse ondan bir hafta sonra kontrolum ama 15. Hafta oluyo belki soylemez diye bir hafta daha bekleyip giderim belkisenin yakin mi?

Ay hadi bakalım merakla bekliyoruz sonuçları kız daha çıkmadın mı doktordan
Kızlar cıktım coktan da anca yazabildim
Eşim giremedi 2 dakka anca sürdü muayene hersey yolunda ikili test haftasını gecmişsin dedi evet dedim istemedik dedim kanama alanı yok kalp atısı var hareket var yüz üstü yatıyo suan dedi.
Cinsiyet sordum baktı ama cihazımız kötü yazı tura olur ne söylesem dedi bişey demedi. Hepsi bukadar resimde vermedi
Y yulafff miremsux

Son düzenleme:
kesinlikle o sıcacık yataktan kalkıp işe gitmek beni o kadar zorluyor ki . Şimdi böyleysem ilerleyen haftalarda ne yapıcam diye düşünmeden edemiyorum

Ya inanırmısınız benimde 13 hafta sıfır bulantıyla geçirdim 2-3 gündür bi tiksinti bi mide bulantısı yeni başlıyor olamaz değil mi yani kusmuyorum ama yine de rahatsız edici
Ay gerçekten benim de öyle. Şaşkınım. Bugün daha iyiyim kusmadım ama hiç bir şey yiyesim yok iştah sıfır her şeyden bi tiksinti var tövbeler olsun

Işık hızıyla girdin çıktın he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…