2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Bende de 13+4 teyim 4 gundur acayip bulantilar basladi. Sinirlerim asiri bozuk. Ise gitmek istemiyorum. Acayip bir depresiflik var. Normalde 2. Trimester cok iyi derler benim daha beter olmaya basladi. 6 ay nasil gecer diye panikler gelmeye basladi

Bende de 13+4 teyim 4 gundur acayip bulantilar basladi. Sinirlerim asiri bozuk. Ise gitmek istemiyorum. Acayip bir depresiflik var. Normalde 2. Trimester cok iyi derler benim daha beter olmaya basladi. 6 ay nasil gecer diye panikler gelmeye basladi
Benimde bulantılarım geri hortladı yaaa tam 2 haftadır yok iyi toparladık derken. Havalardandır canım, havalar az düzelse iki çıkıp hava alınca hepimiz kendimizi daha iyi hissederizzz

Kuzum yanında hep polo şeker, çubuk kraker, tuzlu leblebi taşı. En çok onlar rahatlattı benim bulantımı

Ben de 30 ocakta persembe kan verdin fetal dna icin Eurofinsde. Acaba sonuclar ne zaman cikar, zaman gecmiyo sanki.
Yarin oglen de doktor randevum var 14+1 im. Acaba bebek orda mi hala cinsiyeti gorir mu? Fetal once ogreniyomusum cinsiyeti :)
Gittim bugun doktora. Cocuk kimil kimil oynuyor, tekme atiyor, ellerini falan salliyodu cok güldük doktorla :)
Gitmeden cikolata ye hareket eder demislerdi 2 paket yedim ben de ki normalde hic sevmem tatli, cocuk heralde aman allahim bu ne guzel bi tat diyip duramadi yerinde :)
Cinsiyetini sordum tahminim erkek dedi ama zaten gordum pipi ve yanindaki malzemeleri :)
Fetal dna cikinca iyice kesinlesir artik kirmizili yer saniyorum ki genitalleri sizce ?

Eklentiler

• IMG_5361.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_5363.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 70
Ay oyle mi, simdi olmasi cok garip
Benim de bi kere bile midem bulanmadi suana kadar ya baslarsa diye panikledim suan

Daha önce hiç o ıslak mendili kullandınız mı, bir marka var onun bir kokusu eşimin migrenini tetikliyor. Yeni kullandıysanız bunu belki o kokuya hassassınızdır. Yeni değilse de umarım hemen geçer bulantılar

Kızlar 31 ocakta kontrole gittik, 11+1 di, doktor 12 haftalık gibi dedi. Ama cinsiyet tahmini yapmadı. Çok merak ediyorum, tecrübelilerden tahmin bekliyorum.

Benimde bulantılarım geri hortladı yaaa tam 2 haftadır yok iyi toparladık derken. Havalardandır canım, havalar az düzelse iki çıkıp hava alınca hepimiz kendimizi daha iyi hissederizzz
Kesinlikle ya resmen yürüyüş aşeriyorum. Bahar gelse biraz yürüyüş yapsak bence moralimiz düzelecek tabi şekelenmelerim de geçerse inşallah

benim mide bulantılarım bitti ama hafif hafif mide yanmalarım var aynen benimde öyle nasıl geçecek kalan günler bilmem geçse bile uykusuz günler, geceler bekliyor

işe geldikten sonra bir şekilde açılıyorum ama 4 den sonra iptal oluyorum yine 30. haftaya kadar nasıl dayanırım bilmem böyle giderse
Ben 30. Haftada işe tekrar başlamıştım ve 37+0 da doğum iznine ayrılacağım gün doğurmuştum. Aslında tüm doğum iznimin doğum sonrasına kalması çok iyi olmuştu. İnşallah şimdi de çalışabilirim 37 ye kadar diyorum

Ay maşallah çok iyi dayanmışsınız ben 30. hafta olunca direk rapor alıp çıkacağım aksilik olmazsa tabiii izin günlerim de bitince ayrılmayı düşünüyorum zaten çocukları büyütüp tekrar başlarım diye planlarım var ama bakalımmm

Evet evet sürekli kullandığım sleepyler var ya yüzey temizleyici, işte o. Gözümün göresi yok şuan zaten fırlattım dolabın dibine

Bir de ikiz değil mi sizin zor tabi son aylarda da zor olacaktır çalışmak. Herkes için en güzeli neyse o şekilde olsun gerçekten çok bireysel bir süreç herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…