- 23 Ekim 2024
- 204
- 295
- 18
Benimde bulantılarım geri hortladı yaaa tam 2 haftadır yok iyi toparladık derken. Havalardandır canım, havalar az düzelse iki çıkıp hava alınca hepimiz kendimizi daha iyi hissederizzzBende de 13+4 teyim 4 gundur acayip bulantilar basladi. Sinirlerim asiri bozuk. Ise gitmek istemiyorum. Acayip bir depresiflik var. Normalde 2. Trimester cok iyi derler benim daha beter olmaya basladi. 6 ay nasil gecer diye panikler gelmeye basladi
Kuzum yanında hep polo şeker, çubuk kraker, tuzlu leblebi taşı. En çok onlar rahatlattı benim bulantımı11+5 teyim bugün. Şimdiye kadar ne mide yanması ne mide bulantısı hiç bir şikayetim olmamıştı. Bu sabah ıslak mendille masayı silerken o ıslak mendil kokusu bana bir ağır geldi amanın, öğürmeye ve çıkarmaya başladım anındao andan beri de midem alt üst. Bu zamana kadar böyle güzel güzel gel de 12.hafta itibariyle mide bulantısı kusma başlasın olacak iş değil
Gittim bugun doktora. Cocuk kimil kimil oynuyor, tekme atiyor, ellerini falan salliyodu cok güldük doktorla :)Ben de 30 ocakta persembe kan verdin fetal dna icin Eurofinsde. Acaba sonuclar ne zaman cikar, zaman gecmiyo sanki.
Yarin oglen de doktor randevum var 14+1 im. Acaba bebek orda mi halacinsiyeti gorir mu? Fetal once ogreniyomusum cinsiyeti :)
Bana da hep ayda bir gel diyoYaa bende ayda 1 gidiyorum ne kadar uzun bı sure ya bundan sonra 3 haftada bir gidicem banane
Ay oyle mi, simdi olmasi cok garipBende de 13+4 teyim 4 gundur acayip bulantilar basladi. Sinirlerim asiri bozuk. Ise gitmek istemiyorum. Acayip bir depresiflik var. Normalde 2. Trimester cok iyi derler benim daha beter olmaya basladi. 6 ay nasil gecer diye panikler gelmeye basladi
Nub a göre kıza benzettimSelam tızlar ikili teste yönlendirsin diye devlete gittim 11+5 olmuşuz doktor cinsiyet göremedi ben de size sormak istedim:)Eki Görüntüle 3539851
Daha önce hiç o ıslak mendili kullandınız mı, bir marka var onun bir kokusu eşimin migrenini tetikliyor. Yeni kullandıysanız bunu belki o kokuya hassassınızdır. Yeni değilse de umarım hemen geçer bulantılar11+5 teyim bugün. Şimdiye kadar ne mide yanması ne mide bulantısı hiç bir şikayetim olmamıştı. Bu sabah ıslak mendille masayı silerken o ıslak mendil kokusu bana bir ağır geldi amanın, öğürmeye ve çıkarmaya başladım anındao andan beri de midem alt üst. Bu zamana kadar böyle güzel güzel gel de 12.hafta itibariyle mide bulantısı kusma başlasın olacak iş değil
Benimkiler de küçük aslında şimdi uçtular ben de hep isterim bu boyda kalsınMaşallah maşallah bol bol süt olsun
Benimkilerde şişme cok yok ama eski küçük halinde de değiller büyüsün isterim
Kesinlikle ya resmen yürüyüş aşeriyorum. Bahar gelse biraz yürüyüş yapsak bence moralimiz düzelecek tabi şekelenmelerim de geçerse inşallahBenimde bulantılarım geri hortladı yaaa tam 2 haftadır yok iyi toparladık derken. Havalardandır canım, havalar az düzelse iki çıkıp hava alınca hepimiz kendimizi daha iyi hissederizzz
işe geldikten sonra bir şekilde açılıyorum ama 4 den sonra iptal oluyorum yine 30. haftaya kadar nasıl dayanırım bilmem böyle giderseBenim de hic canim istemiyor her sabah 7 de kalk git , eve geliyorum bise yapasim gelmiyor
Cinsiyeti bilemiyorum ama jawline ını seveyimKızlar 31 ocakta kontrole gittik, 11+1 di, doktor 12 haftalık gibi dedi. Ama cinsiyet tahmini yapmadı. Çok merak ediyorum, tecrübelilerden tahmin bekliyorum.
Eki Görüntüle 3539933
benim mide bulantılarım bitti ama hafif hafif mide yanmalarım var aynen benimde öyle nasıl geçecek kalan günler bilmem geçse bile uykusuz günler, geceler bekliyorBende de 13+4 teyim 4 gundur acayip bulantilar basladi. Sinirlerim asiri bozuk. Ise gitmek istemiyorum. Acayip bir depresiflik var. Normalde 2. Trimester cok iyi derler benim daha beter olmaya basladi. 6 ay nasil gecer diye panikler gelmeye basladi
Ben 30. Haftada işe tekrar başlamıştım ve 37+0 da doğum iznine ayrılacağım gün doğurmuştum. Aslında tüm doğum iznimin doğum sonrasına kalması çok iyi olmuştu. İnşallah şimdi de çalışabilirim 37 ye kadar diyorumişe geldikten sonra bir şekilde açılıyorum ama 4 den sonra iptal oluyorum yine 30. haftaya kadar nasıl dayanırım bilmem böyle giderse
Ay maşallah çok iyi dayanmışsınız ben 30. hafta olunca direk rapor alıp çıkacağım aksilik olmazsa tabiii izin günlerim de bitince ayrılmayı düşünüyorum zaten çocukları büyütüp tekrar başlarım diye planlarım var ama bakalımmmBen 30. Haftada işe tekrar başlamıştım ve 37+0 da doğum iznine ayrılacağım gün doğurmuştum. Aslında tüm doğum iznimin doğum sonrasına kalması çok iyi olmuştu. İnşallah şimdi de çalışabilirim 37 ye kadar diyorum
Evet evet sürekli kullandığım sleepyler var ya yüzey temizleyici, işte o. Gözümün göresi yok şuan zaten fırlattım dolabın dibineDaha önce hiç o ıslak mendili kullandınız mı, bir marka var onun bir kokusu eşimin migrenini tetikliyor. Yeni kullandıysanız bunu belki o kokuya hassassınızdır. Yeni değilse de umarım hemen geçer bulantılar
Bir de ikiz değil mi sizin zor tabi son aylarda da zor olacaktır çalışmak. Herkes için en güzeli neyse o şekilde olsun gerçekten çok bireysel bir süreç herkes içinAy maşallah çok iyi dayanmışsınız ben 30. hafta olunca direk rapor alıp çıkacağım aksilik olmazsa tabiii izin günlerim de bitince ayrılmayı düşünüyorum zaten çocukları büyütüp tekrar başlarım diye planlarım var ama bakalımmm
evet ikizler bakalım nasıl olacak herkes en kolay şekilde atlatır inşallah süreci :)Bir de ikiz değil mi sizin zor tabi son aylarda da zor olacaktır çalışmak. Herkes için en güzeli neyse o şekilde olsun gerçekten çok bireysel bir süreç herkes için
Caudalienin sitesinde bir kac urun var onlar haric hamilelik icin testlerinin yapildigi yaziyor. Urunlerin bazilarinin adi degismis tek tek kontrol ettim ben de bir kac urununu almistim.Gebelikte kullanılıyor mu? Bende estelauder kremler var etkisi olur diye kullanamıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?