İlk gebeligimde son aylarda birazcik buyumustu sut gelince cok guzel olmustu . Bu gebeligimde ilk bastan buyumeye basladilar daha sut gelmeden zaten bel fitigim var cok agri yapacakMaşallah maşallah bol bol süt olsun
Benimkilerde şişme cok yok ama eski küçük halinde de değiller büyüsün isterim
Ay benim cok kotu olmustu sut bir anda cekilincee bir de kizim 6 aylikken bir gogsumden sut kesildi aniden bir sene biri buyuk biri kucuk takilmistimBenimkiler de küçük aslında şimdi uçtular ben de hep isterim bu boyda kalsınhayatımda en güzel emzirmeyi bıraktığım haftaydı
Ay bence önden gidiyorsa kesin erkek bak görürsünKızlar 31 ocakta kontrole gittik, 11+1 di, doktor 12 haftalık gibi dedi. Ama cinsiyet tahmini yapmadı. Çok merak ediyorum, tecrübelilerden tahmin bekliyorum.
Eki Görüntüle 3539933
Benim erkek yüksek ihtimal ama rengi açıldı aksineAy bu benerken sanmıştım ama demekki değilmiş benimkilerde koyulaştı ve şimdiden böyleyse doğumu düşünemiyorum
Oğluşun hayırlı olsunn gibi geldi banaaaaGittim bugun doktora. Cocuk kimil kimil oynuyor, tekme atiyor, ellerini falan salliyodu cok güldük doktorla :)
Gitmeden cikolata ye hareket eder demislerdi 2 paket yedim ben deki normalde hic sevmem tatli, cocuk heralde aman allahim bu ne guzel bi tat diyip duramadi yerinde :)
Cinsiyetini sordum tahminim erkek dedi ama zaten gordum pipi ve yanindaki malzemeleri :)
Fetal dna cikinca iyice kesinlesir artikkirmizili yer saniyorum ki genitalleri sizce ?
Geçecek geçecek. Evde insan sıkılıyor biyerden sonra sıkıntıdan uyuyorKesinlikle ya resmen yürüyüş aşeriyorum. Bahar gelse biraz yürüyüş yapsak bence moralimiz düzelecek tabi şekelenmelerim de geçerse inşallah
Ayyy hadi bakalim netlessin de farketmez cinsiyeti :) tesekkürlerOğluşun hayırlı olsunn gibi geldi banaaaa
Alla allaa bunun cinsiyetle bi ilgisimi var?Benim erkek yüksek ihtimal ama rengi açıldı aksine
Canım benim de 2gündür sabahları sadece afrdersin idrarın sonunda ve peçete sadece leke geliyor. Senin de ya böyledir ya da makat acaba zorlandı da yırtıldı mı? Ben de eğer yine tekrarlarsa yarın doktoruma soracağım. Hem kan sulandırıcı iğne hem hap kullanıyorum ondan mı acaba aklıma takıldıMerhaba kızlar geçen haftalardada aynı problemi yaşayıp acile gitmiştim bebek iyiydi.. sorunum şu ki bu ikinci kez başıma geliyor afedersinsiz tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaptım önce akıntı geldi arkasından peçeteye kan geldi.. devamı yok.. bu neden oluyor olabilir başına gelen var mı Makattan mı geliyor vajinadan mı anlayamıyorum e haliyle çok tedirgin oluyorum kan görünce yarın kontrolüm var 12+3 üm bu arada sizce ne olabilir
Arkadaşlar soruma cevap verebilecek kimse yok mu acaba?Kızlar merhaba, intron firmasında fetal dna yaptıran var mı? Bir de natera ve serenity firmaları da intron gibi trizomi ve monozomilere mi bakıyor sadece? Genoks delesyon duplikasyon da bakıyor ama testlerin güvenilirliği ile ilgili kötü yorumlar okudum, çok arada kaldım. Bu hafta kan vermek istiyorum.
Kuzum ben hamileliğimin ilk haftalarında çok kabız olurdum geçen haftalarda geldiğinde kabızdım zorladım makattan geldi galiba ama ilk kez olduğu için hemen acile gitmiştim ultrasona aldılar hemen bebek sağlıklıydı bu akşam yine aynısı oldu ama kabız değildim zorlanmadım da neden oldu anlamadım ben yarın gideceğim zaten soracağım doktora ilaç vs kullanmıyorum ama sebebini de bilemedim umarım bebeklerimizle alakalı birşey değildirCanım benim de 2gündür sabahları sadece afrdersin idrarın sonunda ve peçete sadece leke geliyor. Senin de ya böyledir ya da makat acaba zorlandı da yırtıldı mı? Ben de eğer yine tekrarlarsa yarın doktoruma soracağım. Hem kan sulandırıcı iğne hem hap kullanıyorum ondan mı acaba aklıma takıldı
Kol yada bacak canım kola zorda bacak olabilir tek başına yapman açısındanKızlar oksapar kullananlar göbeğim bugün çok acıdı iğne girmedi. Sadece ucunu sokmaya çalışırken bile etim acıdı ve denediğim yerler hep morarmış. Nasıl yapacağım sol göbek mosmor iyileşmedi koldan kendim yapabilir miyim ki acaba ?
Yok yok iyidir bebeğin canımKuzum ben hamileliğimin ilk haftalarında çok kabız olurdum geçen haftalarda geldiğinde kabızdım zorladım makattan geldi galiba ama ilk kez olduğu için hemen acile gitmiştim ultrasona aldılar hemen bebek sağlıklıydı bu akşam yine aynısı oldu ama kabız değildim zorlanmadım da neden oldu anlamadım ben yarın gideceğim zaten soracağım doktora ilaç vs kullanmıyorum ama sebebini de bilemedim umarım bebeklerimizle alakalı birşey değildir
Karamelciğim ya ah ah eczaneye vurduruyordum da eşim o kadar yol yürüme bunun kışı da var diyince tam da kışa denk geldim ama yatın çok yağış olmazsa yürürüm 10dk eczaneye vurdururuumKol yada bacak canım kola zorda bacak olabilir tek başına yapman açısından
Sağol canım içimi rahatlattın zaten devamı gelmediYok yok iyidir bebeğin canım
Ben bi ameliyat sonrası makatımda yırtılma olmuştu ordan biliyorum çok çok soğukta kalınca sıvı tüketmeyince zorlayınca ve ekmek makarna yükleyince geliyordu kan. Ama çok şükür geçmişti. Bol sıvı ve lifli gıdalar ye
Ben ekmek makarna yükleyince olmuyordu sen yeme yemeyince olmazSağol canım içimi rahatlattın zaten devamı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?