Ben de başka firmaya test verdiğim için bilgim yok o yüzden bilgim olmayan şeylere cevap pek veremiyorum. Aktif olunmasına gerek yok herkese cevap veriliyor. O sıra ya gözden kaçmıştır ya yukarıda kalmıştır gönderiniz vs vsSanırım gruba nadir girip soru soranlara cevap verilmiyor, grubu aktif kullananlar da kendi aralarında sohbet ediyor, ilginç geldi gerçekten…
Serenityle ilgili izmir genetik firmasının web sayfasından bilgi alabilirsiniz biz oradan yaptırdık ama sizin kadar hakim değilim olaya doktorumuz sonuca sorun yok dedi bize yetti. Kanı da 9.haftamda verdim bir sorun olmadı.Kızlar merhaba, intron firmasında fetal dna yaptıran var mı? Bir de natera ve serenity firmaları da intron gibi trizomi ve monozomilere mi bakıyor sadece? Genoks delesyon duplikasyon da bakıyor ama testlerin güvenilirliği ile ilgili kötü yorumlar okudum, çok arada kaldım. Bu hafta kan vermek istiyorum.
sancı eşlik etmiyorsa korkma. ben 3 haftadır yaşıyorum bu sıkıntıyı.Merhaba kızlar geçen haftalardada aynı problemi yaşayıp acile gitmiştim bebek iyiydi.. sorunum şu ki bu ikinci kez başıma geliyor afedersinsiz tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaptım önce akıntı geldi arkasından peçeteye kan geldi.. devamı yok.. bu neden oluyor olabilir başına gelen var mı Makattan mı geliyor vajinadan mı anlayamıyorum e haliyle çok tedirgin oluyorum kan görünce yarın kontrolüm var 12+3 üm bu arada sizce ne olabilir
Ben bu firmaları bilmiyorum. Önceden natera ya gönderen bir firmaya yaptırmıştım tekrar ulaşamadım türkiye temsilcisi var mı güncel?Kızlar merhaba, intron firmasında fetal dna yaptıran var mı? Bir de natera ve serenity firmaları da intron gibi trizomi ve monozomilere mi bakıyor sadece? Genoks delesyon duplikasyon da bakıyor ama testlerin güvenilirliği ile ilgili kötü yorumlar okudum, çok arada kaldım. Bu hafta kan vermek istiyorum.
merhaba tedaviyle. bu sonradan bölünmeDoğal yollamı canım hayırlı olsun yoksa tedaviylemi günleri aynımıymoş bazıları sonradan dölleniyor ya
Ben 1 aydır perinatolojiye gidiyorum 10 günde bir çağırıyolar. Ne kağıt veriyolar ne açıklama yapıyolar. Canıma yetti yarın kadın doğumdan randevu aldım magnezyum bulantı ilacı filan isterim belki bi umut cinsiyet söyler diye gideceğim
Ben dün ilk defa rüyamda gordum ultrasonun giriyorum ve kız görünüyor oğlumda da önce rüyamda oğlum olacağını görmüştüm cinsiyet öğrenmedenBenim 8 haftalikken cok hassasiyet vardi dokunamiyodum bile. Simdi ara sira hassasiyet oluyor. Renk degisimi olmadi ilk gebeligimde de olmamisti. Ama ebat degisimini sorarsan sanirim infilak edecekler
Yaaa tuz testinde herkes burunu tutar gibi geliyo bana sanki amaa
Ben de varimcok ultrasona girmek iyi degil deniliyor diye de cok gidesim gelmiyor ama gercek mi hurafe mi bilmem. Kizimda da doktor ne gun dediyse o zaman gitmistim
Bana doktor karnin buyudugunde kola gecis yap demistiSağlık ocağına ilk gidebildiğim gün bacağı öğrenecğim canım daha şimdiden karnım acıyorsa 6ay nasıl olacak çünkü hadi eşim evde olunca eşim vuruyor koldan da
Merhaba beeenn , sabah evden 8 de çıkmam gerekiyor 07:50'de gözümü zor açıp koşa koşa hazırlanıyorum tüm gün uyukluyorum akşam 19:30'da evdeyim max 21:00'da uyuyorum çok kötüyüm. İkinci trimesterde enerji gelecek diyolardı ama gelen giden yok.merhabalar çalışan anneler var mı aramızda sabahları alarm sesiyle uyanıp kalkıp işe gitmek bana zulüm geliyor. Akşam işten gelince de yemekten sonra uyuyup kalıyorum acayiip yorgun hissediyorum kendimi hiçbir şeye enerjim yok gibi... Bu böyle devam edecek misizler ne durumdasınız ?
Şimdi hala göbekten mi yapıyorsun canım. Ya da koldan tek yapamaz mıyız kiBana doktor karnin buyudugunde kola gecis yap demisti
Ya inanırmısınız benimde 13 hafta sıfır bulantıyla geçirdim 2-3 gündür bi tiksinti bi mide bulantısı11+5 teyim bugün. Şimdiye kadar ne mide yanması ne mide bulantısı hiç bir şikayetim olmamıştı. Bu sabah ıslak mendille masayı silerken o ıslak mendil kokusu bana bir ağır geldi amanın, öğürmeye ve çıkarmaya başladım anındao andan beri de midem alt üst. Bu zamana kadar böyle güzel güzel gel de 12.hafta itibariyle mide bulantısı kusma başlasın olacak iş değil
İçeriklerini çok iyi bilmemekle beraber doktorum natera yada serenity i önermişti özellikle. Farklı farklı paketleri var. Amerikaya gönderiyorlar. Güvendiğim için hiç sorgulamadan serenity i seçtim ben. Eurofinsi önermiyorum demişti eğer aklınızda varsaKızlar merhaba, intron firmasında fetal dna yaptıran var mı? Bir de natera ve serenity firmaları da intron gibi trizomi ve monozomilere mi bakıyor sadece? Genoks delesyon duplikasyon da bakıyor ama testlerin güvenilirliği ile ilgili kötü yorumlar okudum, çok arada kaldım. Bu hafta kan vermek istiyorum.
Hahahahhahaha ay merakla bekliyoruzBana sabırlı diyen arkadaşlarım randevu aldım bugün devlet hastanesine gidiyorumhepimiz rahatlayalım artık
Kızzz koş koşşşBana sabırlı diyen arkadaşlarım randevu aldım bugün devlet hastanesine gidiyorumhepimiz rahatlayalım artık
Benim 9 aya kadar sürmüştüHanımlar ben ne yapacağımı şaşırdım önerisi olan varmı lütfen10 haftalığım şuan bulantılarım 6 haftadan başladı. Ama bu son 2 haftadır okadar zorluyorki beni. Sabah - akşam, gece uykumdan uyanarak kusuyorum. Psikolojim bozuldu galiba Hiçbirşey yapamıyorum biryere gidemiyorum. Markete gideyim diyorum arabada öğürmeye başlıyorum. Doktorun yazdığı ilaç fayda etmiyor, daha ağırını yazdı (kemoterapi hastaların kullandığı mide bulantı ilacı) o bile yardım etmedi. Önerisi olan varmı? Geçecekmi acaba yoksa tüm hamileliğimde böylemi olacak
Koşmam ya arabayla gitcem ahahahaKızzz koş koşşşya da koşma bebeğe bi şey olmasın
Ben eurofinste yaptirdim, genoksla da anlasamadik, temsilci cok ukalaydi. Diger firmalari bilmiyorum.Arkadaşlar soruma cevap verebilecek kimse yok mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?