2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Sanırım gruba nadir girip soru soranlara cevap verilmiyor, grubu aktif kullananlar da kendi aralarında sohbet ediyor, ilginç geldi gerçekten…
Ben de başka firmaya test verdiğim için bilgim yok o yüzden bilgim olmayan şeylere cevap pek veremiyorum. Aktif olunmasına gerek yok herkese cevap veriliyor. O sıra ya gözden kaçmıştır ya yukarıda kalmıştır gönderiniz vs vs

Serenityle ilgili izmir genetik firmasının web sayfasından bilgi alabilirsiniz biz oradan yaptırdık ama sizin kadar hakim değilim olaya doktorumuz sonuca sorun yok dedi bize yetti. Kanı da 9.haftamda verdim bir sorun olmadı.

sancı eşlik etmiyorsa korkma. ben 3 haftadır yaşıyorum bu sıkıntıyı.

Günaydın kızlar. Karnım çok şiş gibiydi birden indi gibi oldu. Acaba rahim yukarı çıkmaya başladı diye mi bilemedim endişelendim biraz o şişkinlik gitti sanki. Var mı böyle bişey yaşayan 12-13 haftalarda?

Ben bu firmaları bilmiyorum. Önceden natera ya gönderen bir firmaya yaptırmıştım tekrar ulaşamadım türkiye temsilcisi var mı güncel?

Ben dün ilk defa rüyamda gordum ultrasonun giriyorum ve kız görünüyor oğlumda da önce rüyamda oğlum olacağını görmüştüm cinsiyet öğrenmeden belki de bebeğim bana söylemiştir diyorum

Merhaba beeenn , sabah evden 8 de çıkmam gerekiyor 07:50'de gözümü zor açıp koşa koşa hazırlanıyorum tüm gün uyukluyorum akşam 19:30'da evdeyim max 21:00'da uyuyorum çok kötüyüm. İkinci trimesterde enerji gelecek diyolardı ama gelen giden yok.

Hanımlar ben ne yapacağımı şaşırdım önerisi olan varmı lütfen 10 haftalığım şuan bulantılarım 6 haftadan başladı. Ama bu son 2 haftadır okadar zorluyorki beni. Sabah - akşam, gece uykumdan uyanarak kusuyorum. Psikolojim bozuldu galiba Hiçbirşey yapamıyorum biryere gidemiyorum. Markete gideyim diyorum arabada öğürmeye başlıyorum. Doktorun yazdığı ilaç fayda etmiyor, daha ağırını yazdı (kemoterapi hastaların kullandığı mide bulantı ilacı) o bile yardım etmedi. Önerisi olan varmı? Geçecekmi acaba yoksa tüm hamileliğimde böylemi olacak

Ya inanırmısınız benimde 13 hafta sıfır bulantıyla geçirdim 2-3 gündür bi tiksinti bi mide bulantısı yeni başlıyor olamaz değil mi yani kusmuyorum ama yine de rahatsız edici

İçeriklerini çok iyi bilmemekle beraber doktorum natera yada serenity i önermişti özellikle. Farklı farklı paketleri var. Amerikaya gönderiyorlar. Güvendiğim için hiç sorgulamadan serenity i seçtim ben. Eurofinsi önermiyorum demişti eğer aklınızda varsa şuan yurtdışında olduğum için broşüre erişimim yok malesef eve gelip kan alıyorlar 11 gün içinde çıkacak diyorlar ama 14 gündür bekliyorum açıkçası

Benim 9 aya kadar sürmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…