2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Hiçbir ilaç hiçbir bitki geçirmemişti. kan vermeye gittiğimde hemşire susuzluktan damarların kurumuş niye sus içmiyorsun demişti. içsemde çıkartıyorum demiştim. cinsiyeti kızdı
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce bendede geçer. Su içmeye gayret ediyorum

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten çok zorlayıcı Tabiki bir evlat için değer ama psikolojik olarak yıpratıcı. Bende 6. hafta başladı bulantılar ama sadece sabahları vardı öğlene doğru bitiyordu. Şu son 1,5 haftadır pik oldu sanırım bendede. Geceleri okadar bulanıyorki uyuyamıyorum. İnşaallah bir an önce geçer hepimizde

Hanımlar selam burnu kanayan var mı çok değil ama peçetede oluyor
Ben varım. Sordum doktoruma tansiyon ölçmo an dedi. 1hafta kadar da takip ettim tansiyonumu ama normal çıktı hep yeni yüksek değil. Yüksek çıksaydı kardiyolojiye yönlendirecekti. Normal çıkınca da kbk'a bi görün dedi ama daha gidemedim canım. Daha dün gece mesela yine kanadı

Kızlar ben saçma bi soru sorucam göğüslerimiz daha büyümeye devam edicek dimi benim çok büyümedi çünkü minnacık bi uç çıktı yani ucu büyüyüp belirginleşiyor mu 2.ci 3.cü trimester da. Sanmıyorum bebenin böyle emebilceğini zaten o kadar ememiyecek düşüncesi var ki biberon setinden tutun mama ısıtma aleti bile aldım

Ben de çalışıyorum şu sıralar hep işten nasıl çıkarımı düşünüyorum 7 yıldır aynı yerdeyim belki tazminat alırım diye bekliyordum ama sanırım bu halde o da olmayacak. 8-8 hafta ücretli izin için de sgk ödeme yapıyormuş gene şirket değil. Kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum

Canım şirkete bildirme zorunluluğu var diye biliyorum, şirket senden önce öğrenirse haklı fesih sebebiymiş

Ayni şekildeyim bende. Gecen doktordan rapor aldım, 3 hafta evdeyim cunku karar vermem gereken bi isim var ve ekrana bakarken uykuya daliyorum kizimda boyle olmustum ama onda mide bulantisi ve kusmada vardi, yemekde yiyemiyordum, onlatda ekstra yoruyordu ama yinede bu kadar degildi. Koltukta uzanip sohbet ediyorduk, sohbet esnasinda uyudum, cocuklarada ilginc geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…