- 6 Şubat 2025
- 2
- 1
- 1
- 24
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz hanımlar 11 hafta 1 günlük ama doktor bir şey demedi
Evet ya ama sorularıma cevap aldım oda bilgilendirdi baya
Işık hızıyla girdin çıktın he
Vermedi mi ya ultrason kağıdıEvet ya ama sorularıma cevap aldım oda bilgilendirdi bayabebemin yeri daralmış sanki yümüştü iyice
İlk defa birine kız deme hakkımı kullanmak istiyorumCinsiyet tahmini yapabilir misiniz hanımlar 11 hafta 1 günlük ama doktor bir şey demedi
Yok ya vallahi vermediVermedi mi ya ultrason kağıdı
Kaç cm olmuş minnakYok ya vallahi vermedikaç santim olduğunu da söyledi bebeğe bakmaktan anlamadım
Kız duymadım işte o an crl dedi asistana söyledi bişey o an unuttum crl nin ne oldugunuKaç cm olmuş minnak
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce bendede geçer. Su içmeye gayret ediyorumHiçbir ilaç hiçbir bitki geçirmemişti. kan vermeye gittiğimde hemşire susuzluktan damarların kurumuş niye sus içmiyorsun demişti. içsemde çıkartıyorum demiştim. cinsiyeti kızdı
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten çok zorlayıcıBir oncekinde bu kadar erken baslayip bu kadar yogun degildi 10 sene gecti tam hatirlamiyorum ama 1-1.5 ay surmustu diye hatirliyorum. Bunda 8. Haftada basladi 9 ve 10 da pik yapiyor zaten 12 den sonra da azaliyor diyorlar 14 de bitmesi lazimmis. Ben 12 oldum bugun bitmesini umud ediyorum. Hastaneye yattigimdan beri azaldi ama cok sukur belki haftasiyla da alakasi vardi
Ben varım. Sordum doktoruma tansiyon ölçmo an dedi. 1hafta kadar da takip ettim tansiyonumu ama normal çıktı hep yeni yüksek değil. Yüksek çıksaydı kardiyolojiye yönlendirecekti. Normal çıkınca da kbk'a bi görün dedi ama daha gidemedim canım. Daha dün gece mesela yine kanadıHanımlar selam burnu kanayan var mıçok değil ama peçetede oluyor
Yaa
Ben de çalışıyorum şu sıralar hep işten nasıl çıkarımı düşünüyorummerhabalar çalışan anneler var mı aramızda sabahları alarm sesiyle uyanıp kalkıp işe gitmek bana zulüm geliyor. Akşam işten gelince de yemekten sonra uyuyup kalıyorum acayiip yorgun hissediyorum kendimi hiçbir şeye enerjim yok gibi... Bu böyle devam edecek misizler ne durumdasınız ?
Canım şirkete bildirme zorunluluğu var diye biliyorum, şirket senden önce öğrenirse haklı fesih sebebiymişKeşke bildirmeseydin gebeliği karnın çıkana kadarBenimde bugün tam 13 hafta oldu dediğim gibi gözümü açamıyorum uykudan. Haftasonu olunca insan bi dışarı çıkar bir şeyler yapar yok bende tüm gün yatayım istiyorum birde kasık ağrılarım başladı çok etkilemiyor ama ağrıyor yani genelde rahim genişliyor sanırım ondan bide benimkiler ikiz olunca
Bende ayda bi gidiyorumYaa bende ayda 1 gidiyorum ne kadar uzun bı sure ya bundan sonra 3 haftada bir gidicem banane
Ayni şekildeyim bende. Gecen doktordan rapor aldım, 3 hafta evdeyim cunku karar vermem gereken bi isim var ve ekrana bakarken uykuya daliyorummerhabalar çalışan anneler var mı aramızda sabahları alarm sesiyle uyanıp kalkıp işe gitmek bana zulüm geliyor. Akşam işten gelince de yemekten sonra uyuyup kalıyorum acayiip yorgun hissediyorum kendimi hiçbir şeye enerjim yok gibi... Bu böyle devam edecek misizler ne durumdasınız ?
Hergün oluyor, sabah baktığımda peçetede. Nedenini anlamadımHanımlar selam burnu kanayan var mıçok değil ama peçetede oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?