2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Tabi canım daha yolun başındayız dur büyür
Şimdiden kendini öyle endeksleme emer annesi

Ay elde var sıfır umutluydum öğreneceğinden cinsiyeti artık iki hafta sonra alırız güzel haberini.
Hanımlar selam burnu kanayan var mı çok değil ama peçetede oluyor
Benimki normal sarıl sarıl kanamiyorsa
Canim memenin boyutunun hiç bir önemi yok benimkiler de aşırı küçük ve 26 ay emzirdim. Memeler sutdepolamaz üretir o yüzden için rahat olsun büyük jucuk fark etmez sen emzirebilecgine inan ve buna hazırla kendini vücudumuz bunun için var

ben de gece bile istifra edip oyle uyuyabiliyordum bir ara. Sikmayin caninizi. Tam artis haftasindaymissiniz siz ondandir gececek sikmayin caninizi ben bile bu hafta daha iyiyim elhamdulillah.
Benim ilk gebeligimde coook kucuklerdi telaslaniyordum. Sonra sut gelince bir beden gebeligin son zamanlari biraz buyudu yine kucuktu ama sutum cok rahat yetiyodu onunla hic ilgisi yok meraklanmayin

Şimdi baktım canım benim negatif o. Yoktur bir sorun inşallah içini ferah tut
Çok çok şükür sorun çıkmadı diğer test yapıldı önceden geçirmişsin bu infeksiyonu olarak çıktı. Şu an yokmuş benden daha mutlusu olamaz. İnşallah şu kalan 26 haftayı da sağlıkla atlatırız

Herkes erkek dedi ama içimde hep kız hissi vardı
Bence çoğunluk ne diyorsa tam tersi çıkıyor Bizde de hep kız deniyordu, ben de dahil Bizim de erkek çıktı Ama çevremden arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bu hep böyle, çoğunluk ne diyorsa tam tersi

Oh çok şükür canım. Valla ben artık ilk ne derlerse desinler önce umursamayıp devamında olacakları önemsiyorum Allah affetsin sürekli şöyle olabilir denip insanı bi gama kedere boğup sonra hee öyle değilmiş diyolar

Ay evet devlet hastanesinde eşleri almıyorlar yüzüstü yatınca cihaz iyi de olsa görmüyorlar iyi yönünden bak olsun bebişini görmüş oldun

Evet sıfır sıfır sıfır iyi oldugunu bildimya bu yeter canım boşver bekleriz cinsiyetide

Ay evet devlet hastanesinde eşleri almıyorlar yüzüstü yatınca cihaz iyi de olsa görmüyorlar iyi yönünden bak olsun bebişini görmüş oldun
Ay öylemii anası gibi yüz üstü yatmayı seviyor sanırım akıl edemedim çikolata yeseydim gitmeden belki görürdük bişeyler neyse artık sağlıklı yerinde duruyo o yeter

Kızlarrrr selaammm. İki gündür ta siyonum düşük ve nefes darlığı yaşıyorum normalmi
Canım nefes darlığı arada bende de oluyor. Ben burun içi şişip değişik bi tıkanıklık olduğu için nefesin yetmediğine vurdum onu. Tansiyonum hep 80/50 falan olduğu için tansiyon düşüklüğü için bir şey diyemem. Ama sıvı alımına dikkat et, limon sarımsak az tüket birde her gün 1 şişe maden suyu içmen faydalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…