- 12 Mart 2019
- 16.544
- 35.964
- 598
Maşallah canım
Tabi canım daha yolun başındayız dur büyürKızlar ben saçma bi soru sorucamgöğüslerimiz daha büyümeye devam edicek dimi benim çok büyümedi çünkü minnacık bi uç çıktı yani ucu büyüyüp belirginleşiyor mu 2.ci 3.cü trimester da. Sanmıyorum bebenin böyle emebilceğini zaten o kadar ememiyecek düşüncesi var ki biberon setinden tutun mama ısıtma aleti bile aldım
Ay elde var sıfırKızlar cıktım coktan da anca yazabildim
Eşim giremedi 2 dakka anca sürdü muayene hersey yolunda ikili test haftasını gecmişsin dedi evet dedim istemedik dedimkanama alanı yok kalp atısı var hareket var yüz üstü yatıyo suan dedi.
Cinsiyet sordum baktı ama cihazımız kötü yazı tura olur ne söylesem dedi bişey demedi. Hepsi bukadar resimde vermedi
@yulafffmiremsux
Benimki normal sarıl sarıl kanamiyorsaHanımlar selam burnu kanayan var mıçok değil ama peçetede oluyor
Canim memenin boyutunun hiç bir önemi yok benimkiler de aşırı küçük ve 26 ay emzirdim. Memeler sutdepolamaz üretir o yüzden için rahat olsun büyük jucuk fark etmez sen emzirebilecgine inan ve buna hazırla kendini vücudumuz bunun için varKızlar ben saçma bi soru sorucamgöğüslerimiz daha büyümeye devam edicek dimi benim çok büyümedi çünkü minnacık bi uç çıktı yani ucu büyüyüp belirginleşiyor mu 2.ci 3.cü trimester da. Sanmıyorum bebenin böyle emebilceğini zaten o kadar ememiyecek düşüncesi var ki biberon setinden tutun mama ısıtma aleti bile aldım
ben de gece bile istifra edip oyle uyuyabiliyordum bir ara. Sikmayin caninizi. Tam artis haftasindaymissiniz siz ondandir gececek sikmayin caninizi ben bile bu hafta daha iyiyim elhamdulillah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten çok zorlayıcıTabiki bir evlat için değer ama psikolojik olarak yıpratıcı. Bende 6. hafta başladı bulantılar ama sadece sabahları vardı öğlene doğru bitiyordu. Şu son 1,5 haftadır pik oldu sanırım bendede. Geceleri okadar bulanıyorki uyuyamıyorum. İnşaallah bir an önce geçer hepimizde
Benim ilk gebeligimde coook kucuklerdi telaslaniyordum. Sonra sut gelince bir beden gebeligin son zamanlari biraz buyudu yine kucuktu ama sutum cok rahat yetiyodu onunla hic ilgisi yok meraklanmayinKızlar ben saçma bi soru sorucamgöğüslerimiz daha büyümeye devam edicek dimi benim çok büyümedi çünkü minnacık bi uç çıktı yani ucu büyüyüp belirginleşiyor mu 2.ci 3.cü trimester da. Sanmıyorum bebenin böyle emebilceğini zaten o kadar ememiyecek düşüncesi var ki biberon setinden tutun mama ısıtma aleti bile aldım
Herkes erkek dedi ama içimde hep kız hissi vardıYaaoy maşallah minik prenseess
Niden erkek değil niden
Çok çok şükür sorun çıkmadı diğer test yapıldı önceden geçirmişsin bu infeksiyonu olarak çıktı. Şu an yokmuş benden daha mutlusu olamaz. İnşallah şu kalan 26 haftayı da sağlıkla atlatırızŞimdi baktım canım benim negatif o. Yoktur bir sorun inşallah içini ferah tut
Bence çoğunluk ne diyorsa tam tersi çıkıyorHerkes erkek dedi ama içimde hep kız hissi vardı
Oh çok şükür canım. Valla ben artık ilk ne derlerse desinler önce umursamayıp devamında olacakları önemsiyorum Allah affetsinÇok çok şükür sorun çıkmadı diğer test yapıldı önceden geçirmişsin bu infeksiyonu olarak çıktı. Şu an yokmuş benden daha mutlusu olamaz. İnşallah şu kalan 26 haftayı da sağlıkla atlatırız
Canim inşallah hastalanmiyorsundur infuluenza cok yaygin ve berbat geçiyor c vitamini al bolcaKızlarrrr selaammm. İki gündür ta siyonum düşük ve nefes darlığı yaşıyorum normalmi
Ay evet devlet hastanesinde eşleri almıyorlarKızlar cıktım coktan da anca yazabildim
Eşim giremedi 2 dakka anca sürdü muayene hersey yolunda ikili test haftasını gecmişsin dedi evet dedim istemedik dedimkanama alanı yok kalp atısı var hareket var yüz üstü yatıyo suan dedi.
Cinsiyet sordum baktı ama cihazımız kötü yazı tura olur ne söylesem dedi bişey demedi. Hepsi bukadar resimde vermedi
@yulafffmiremsux
Evet sıfır sıfır sıfırAy elde var sıfırumutluydum öğreneceğinden cinsiyeti artık iki hafta sonra alırız güzel haberini.
Benimki normal sarıl sarıl kanamiyorsa
Canim memenin boyutunun hiç bir önemi yok benimkiler de aşırı küçük ve 26 ay emzirdim. Memeler sutdepolamaz üretir o yüzden için rahat olsun büyük jucuk fark etmez sen emzirebilecgine inan ve buna hazırla kendini vücudumuz bunun için var
Ay öylemii anası gibi yüz üstü yatmayı seviyor sanırımAy evet devlet hastanesinde eşleri almıyorlaryüzüstü yatınca cihaz iyi de olsa görmüyorlar iyi yönünden bak olsun bebişini görmüş oldun
Oyy maşallahKızlaarrr bugün gittik biz de kontrole, 10 gün önce oluşan kanama alanı kaybolmuş tekrar çok şükür her şey yolunda görünüyorVee bir oğlan anası olarak beni de yazabilirsiniz Eki Görüntüle 3540625
Nefes darlıgı bende yaşıyorum ara ara çarpıntıda var normaldir sanırım canım. Tuzlu ayran iç oyle durumlardaKızlarrrr selaammm. İki gündür ta siyonum düşük ve nefes darlığı yaşıyorum normalmi
Evet çarpıntıda oluyorNefes darlıgı bende yaşıyorum ara ara çarpıntıda var normaldir sanırım canım. Tuzlu ayran iç oyle durumlarda
Çikolata çok hareketlendiriyorAy öylemii anası gibi yüz üstü yatmayı seviyor sanırımakıl edemedim çikolata yeseydim gitmeden belki görürdük bişeyler neyse artık sağlıklı yerinde duruyo o yeter
Aaaaa kanama alanının geçmesine çok sevindiiimmmm. Yaaa gözün aydın canımKızlaarrr bugün gittik biz de kontrole, 10 gün önce oluşan kanama alanı kaybolmuş tekrar çok şükür her şey yolunda görünüyorVee bir oğlan anası olarak beni de yazabilirsiniz Eki Görüntüle 3540625
Canım nefes darlığı arada bende de oluyor. Ben burun içi şişip değişik bi tıkanıklık olduğu için nefesin yetmediğine vurdum onu. Tansiyonum hep 80/50 falan olduğu için tansiyon düşüklüğü için bir şey diyemem. Ama sıvı alımına dikkat et, limon sarımsak az tüket birde her gün 1 şişe maden suyu içmen faydalı olabilirKızlarrrr selaammm. İki gündür ta siyonum düşük ve nefes darlığı yaşıyorum normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?