- 12 Mart 2019
- 16.544
- 35.964
- 598
Kız unuttum unuttum nasıl düşünemedim yaÇikolata çok hareketlendiriyorhususi çikolata yiyip giriyorum ben hareket ettikçe için gidiyor
Benim bi kere kanadiBen varım. Sordum doktoruma tansiyon ölçmo an dedi. 1hafta kadar da takip ettim tansiyonumu ama normal çıktı hep yeni yüksek değil. Yüksek çıksaydı kardiyolojiye yönlendirecekti. Normal çıkınca da kbk'a bi görün dedi ama daha gidemedim canım. Daha dün gece mesela yine kanadı
Benim memeler 85 90filandı. Bu zamana kadar büyüdü nereye kadar büyüyecek diye endişe içinde beklerken durdu şükürler olsun. Bomba gibi patlamalarından korkmuştum dkdjfjKızlar ben saçma bi soru sorucamgöğüslerimiz daha büyümeye devam edicek dimi benim çok büyümedi çünkü minnacık bi uç çıktı yani ucu büyüyüp belirginleşiyor mu 2.ci 3.cü trimester da. Sanmıyorum bebenin böyle emebilceğini zaten o kadar ememiyecek düşüncesi var ki biberon setinden tutun mama ısıtma aleti bile aldım
Çikolata ve vişne suyu bunu unutmadaherkese iyi akşamlar kızlarım :) biz de bugün 14. haftaya girdik bebeğimle çok şükür. aslında 12.haftada kontrole gitmiştim ama yine de cinsiyet için yarına randevu aldım doktorumuza.. nasip olursa yarın cinsiyeti göreceğiz. acaba ne yapmalıyım cinsiyeti öğrenmek için
Ben varımmm arada peçeteye gelir gibiydi ama bu sabah baya kanadı. Kış mevsiminin kuruluğu hamilelikle birleşince diye yorumladım benHanımlar selam burnu kanayan var mıçok değil ama peçetede oluyor
Bircok kisi ayni seyi yazdi kac gundur normal benceBu kusmalar hani 3ay dolunca bitecekti. Geri geldi şiddetlenerek. Yani hiçbir zaman bitmedi ama artış var nolcak böyle normal mi ki
Sonrakinde yersinnnnKız unuttum unuttum nasıl düşünemedim ya
Öyle bi ayıp etmez umarımSonrakinde yersinnnno zamanda kımıl kımıl hareket edip cinsiyet göstermiyormuş aghahah
Yapmaz annesi yapmaz, sürprizleri seviyor diye düşündümÖyle bi ayıp etmez umarım
Herkes + ben tüüü bizeHerkes erkek dedi ama içimde hep kız hissi vardı
Uf devlet hep böyle heralde, olsun iyiymiş cinsiyetide öğreneceğiz eninde sonundaKızlar cıktım coktan da anca yazabildim
Eşim giremedi 2 dakka anca sürdü muayene hersey yolunda ikili test haftasını gecmişsin dedi evet dedim istemedik dedimkanama alanı yok kalp atısı var hareket var yüz üstü yatıyo suan dedi.
Cinsiyet sordum baktı ama cihazımız kötü yazı tura olur ne söylesem dedi bişey demedi. Hepsi bukadar resimde vermedi
Y yulafffmiremsux
İnşallah görcez bakalımYapmaz annesi yapmaz, sürprizleri seviyor diye düşündüm
Aynen öyle canım çok beklentim yoktu zaten iyi olduğunu duymaya gitmiştimUf devlet hep böyle heralde, olsun iyiymiş cinsiyetide öğreneceğiz eninde sonunda
Oy ne güzel poz olmuş, sağlıkla gelsin hayırlı olsunKızlaarrr bugün gittik biz de kontrole, 10 gün önce oluşan kanama alanı kaybolmuş tekrar çok şükür her şey yolunda görünüyorVee bir oğlan anası olarak beni de yazabilirsiniz Eki Görüntüle 3540625
Ben de yarın tam 14 haftada kontrole gideceğim hareketli olması için bileyler yiyip tatlıyla kapanış yapıp öyle girmeyi düşünüyorum muayeneyeki hareketlensin yaramazherkese iyi akşamlar kızlarım :) biz de bugün 14. haftaya girdik bebeğimle çok şükür. aslında 12.haftada kontrole gitmiştim ama yine de cinsiyet için yarına randevu aldım doktorumuza.. nasip olursa yarın cinsiyeti göreceğiz. acaba ne yapmalıyım cinsiyeti öğrenmek için
Ya ben zaten çok panik ve duygusal karakterdimOh çok şükür canım. Valla ben artık ilk ne derlerse desinler önce umursamayıp devamında olacakları önemsiyorum Allah affetsinsürekli şöyle olabilir denip insanı bi gama kedere boğup sonra hee öyle değilmiş diyolar
Ahhaa ya bende çok pimpirik kontrolcü falandımYa ben zaten çok panik ve duygusal karakterdimçocukla salya sümüğüm her şeye. A deseler ağlıcam.
Ahaha maşallahAhhaa ya bende çok pimpirik kontrolcü falandımbir sakinlik, bir tevekkül, bir teslimiyet tövbeler tövbesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?